Kesälahti rules!

Anonyymi

Erinomainen panostus mainontaan, tienvarsimainoksia, putiikkeja 6-tien varrella ja miten ihana sähköinen turistiesite fi ja en, yksityisyrittäjän tekemä. Ottaispa muut (kunnat) mallia, virkamies ei ole aina paras kaikkeen.

10

843

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuskin siitä mainittavaa hyötyä on olipa miten hyvät mainokset missä tahansa jos ja kun mitään muuta tarjottavaa ei ole. Kaiken muun lisäksi vuokratkin ovat huomattavasti kalliimmat samankokoisissa asunnoissa verrattuna Kiteeseen.

      • Anonyymi

        Jokainen ostoksille tms. pysähtyvä ohimenijä tuo kaivattua rahaa elinkeinoelämään ja verojen kautta vuokrataloillekin. Paikalliset asioivat muuallakin ja saattavat kuluttaa vähän.

        Näyttää olevan erinomaiset vesistöt, joille mahtuu matkailijoita, vapaa-ajan ohjelmaakin on kehitetty. Puitteet monessa mainostetussa paikassa näyttää olevan kunnossa. Jos ei tietoa jaa, ei ole vanhoja eikä uusia tulijoitakaan.


      • Anonyymi

        Kesälahdella on kaikissa hinnoissa se Puruvesi-lisä.


    • Anonyymi

      Lapissa on lapinlisä ja etelän kaupungeissa omansa jne. ja vapaaehtoisesti sekin maksetaan tai jätetään maksamatta. Ei se ole hullu, joka pyytää.

    • Anonyymi

      Kesälahti on paras lomailukohde. Puhtaat rannat, ystävälliset ihmiset ja siistit paikat lapsille ja aikuisille. Pitää tulla lomakylään/leirintään ainakin viikoksi kesällä ja syksyllä sitten uudestaan mökkilomaa viettämään. Siellä sielu lepää !!

    • Anonyymi

      Mökkeilyyn ja kesään liittyen, mitkä yritykset tarjoavat mökkitalkkaripalveluita Keski-Karjalassa?

      • Anonyymi

        Facen puskaradiot tietää, tässä Ketin, niistä, jotka ovat joskus jotain ilmoittaneet sinne, ei päivittyne ellei ole itse aktiivinen

        https://keti.yrityshakemistot.fi/


    • Anonyymi

      Viime vuonnahan yks äijä sano Koti-Karjalassa että kunnan pääpaikka pitäisi vaihtaa Kesälahdelle. Koska on imagoltaan parempi ja silleen laadustaan tunnetumpi (kirkasvetiset järvet, kesäasuminen, aurinkokunta). Vaikka ei Kesälahti satunnaiselle kävijälle tai ohikulkijalle tarjoa mitään hienoa. Ne järvet on piilossa. Kiteellä on kuitenkin raivattu niitä järvimaisemia, jos joku siellä käy katselemassa. Ja polku rannassa. Se on hyvä.

      • Anonyymi

        Paskat mitään ole raivattu. Edelleen valtava tikka-plakaati roikkuu rämeikön puissa eikä sitä ole kukaan raivaamassa. Todella hyvää mainosta kunnalle kun tien toisella puolen on vastaremontoitu stadioni ja parkkipaikka, vastapäätä sitten ”tikkarämeikkö” 💩💩💩💩


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paskat mitään ole raivattu. Edelleen valtava tikka-plakaati roikkuu rämeikön puissa eikä sitä ole kukaan raivaamassa. Todella hyvää mainosta kunnalle kun tien toisella puolen on vastaremontoitu stadioni ja parkkipaikka, vastapäätä sitten ”tikkarämeikkö” 💩💩💩💩

        Natura-alueella on tiukka sääntely, kuka ja mitä saa tehdä. Ei auta valittaminen. Suojelupäästös on vähintään hidas ja työläs purkaa, jos on edes mahdollista.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2833
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2400
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2170
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      1982
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1826
    6. 166
      1820
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1777
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1726
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe