Tampereen Autosähköpalvelu oy

Anonyymi

Välttäkää kuin ruttoa. Korjasivat vanhan mersuni käynnitysvian. Viidenkympin rele oli rikki. Tutkivat kuitenkin autoa yli 200 eurolla. Luulisi, että autosähkökorjaamo älyäisi tarkastaa aluksi releet. Lasku oli yhteensä 260 euroa.

5

868

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tampereen Autosähkö Oy on yritin tuon yrityksen oikea nimi.

    • Anonyymi

      On ihme pulju, vikaa haetaan ja oletetaan että vika on se mikä ensimmäisenä tulee vastaan. Vian etsintää näyttää olevan 2h "minimi" 100 euroa/h. Tekevät työn josta olettavat että vika johtuu. Haet auton ja toteat että satoja euroja paloi eikä vikaa saatu korjattua. On kuulemma pelit ja vehkeet ja porukka koulutettua mutta kissan viikset.
      Sanovat soittavan jos jotakin uutta ilmenee. No kyllä se oli asiakas joka joutu rimputtamaan että kuinka homma etenee....Vastaus oli että en tiedä? Mikä idea on soittaa asiakkaalle että hommat venyy eikä hajuakaan että mikä kestää....
      Tyyli tuntuu olevan että töitä otetaan sisään ja kun kysytään koska aletaan tekemään on vastaus outoa muminaa....Eli on ihan sama on työaika hommalle 1h tai 4h niin ne tehdään kun tehdään. Tämä näkyy niin että asiakkaiden kalusto roikkuu ties miten pitkään "työn alla"....Tottunut itse kyllä siihen että kun autoa huolletaan/korjataan niin sovitaan aika koska auto tuodaan "pajalle" ja asentaja alkaa sitten tekemään sitä mistä on sovittu...

      Eli summarum, ei jatkoon kyseinen paja.

    • Anonyymi

      Korjaamoilla lieneen jonkinlainen systemaattinen vianhakuprosessi eikä rueta summassa arvailemaan mikä voisi olla vikana.

      Helppo kai se jälkikäteen on sanoa mikä oli vikana, mutta systemaattinen vianhakuprosessi voi sisältää muitakin tarkastuskohteita, esim. jos valitetaan käynnistysongelmasta, saatetaan ensin lukea mahdolliset obd vikakoodit, etsiä auton sähkökaaviot ja tutkia niitä, testata startti, virta- ja maadoitusjohdot, johtimien kunto että ovat ehjät esim. moottorinohjausmoduulin ja startin tai virtalukon välillä, ehkä voidaan ottaa skannerilla jotain oskilloskooppikuvia signaaleista, tarkistetaan sulakkeet, ja sitten releet.
      Tämä vain yhtenä esimerkkinä.

      Helppohan olisi viisastella että mikset itse katsonut ennen korjaamolle vientiä nuo mielestäsi helpot ensimmäiseksi katsottavat kohdat kuten rele tai sulake tms.

    • Anonyymi

      Juurikin näin on prosessi kyllä katsotaan että mitä laitteet ehdottaa. Sitten pala-palalta aletaan vaihtelemaan osia. Se voi olla tämä noh vaihdetaan se...Kappas eipäs ollut sekään kun saadaan auto nippuun. Soitto asiakkaalle vaihdoimme tämän ei tullut kuntoon mutta veloitamme nyt työtä tämän hinnan ja sen osan hinnan minkä vaihdoimme mutta autosi on edelleen rikki.
      Tätä kaavaa kun toistetaan tarpeeksi monta kertaa ja vaihdellaan vikakoodin jos toisenkin mukaan mitä on antanut niin kyllähän se vialllinenkin sitten vaihtuu väkisin jossakin kohtaa. Eli ehjää osaa vaihdetaan uusiin niin kauan kun se oikea sitten sattuu vahingossa löytymään.

      Firma laskuttaa näistä ehjien osien vaihdoista ja "asentaja-arska" tekee hommmia siten että ensin auto 1 räpelletään aikaa x ja sitten tehdään asiakkaan auto y jonkin aikaa ja sitten onkin "paja" täynnä keskeneräisiä töitä.
      Eli jos sinne auton viet niin varaudu siihen että muutaman tunnin työ voi hyvinkin seistä siellä 2-3 päivää. Heillä on taipumus sanoa että pian pääsee auto korjaukseen mutta totuus on se että sinä päivänä kun viet sen sinne niin ehkä jo seuraavana on jo aukaistu ovi...

    • EN VOI MYÖSKÄÄN SUOSITELLA!!

      Auto oli 7.2022 korjauksessa vuotokaukalon tukoksen takia kastuneen ohjainyksikön takia (1191 €). 3.2023 sama vika uusiutui ja vein auton takaisin ja vaadin korjausta takuuseen. Väittivät että uudet lehdet olivat tukkineet vuotokaukalon, vaikka ovat tippuneet puista kuukausia aiemmin ja ettei korjattaisi takuuna. Kyseenalaistin diagnoosin ja vaadin kunnon perusteluja ja selvitystä, mutta niitä en koskaan saanut vaan kehotettiin ottamaan yhteyttä kuluttajariitalautakuntaan.

      Vein sitten autoni Audin merkkiliikkeeseen, jossa selvisi jo heinäkuussa huomaamatta jäänyt tuulilasin liimauskohdan alla A-pilarissa oleva paha ruostevaurio, josta vesi valui ohjainlaitteeseen. Laitoin sitten sähköpostilla kuvat ruostevauriosta ja diagnoosista korvausvaatimuksen kera Tampereen autosähköön mutta niihin ei otettu sanallakaan kantaa paitsi, etteivät aio vieläkään korvata mitään.

      Asia menee siis kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi, johon suoraselkäisesti jo tässä kohtaa ilmoittivat, että Tampereen Autosähkö Oy ei sitoudu noudattamaan lautakunnan antamaa ratkaisua.

      Tarkempi ja pidempi kirjoitus tapauksesta Suomi24.fi keskustelusta
      Tampereen Autosähkö kokemus 2023

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      1992
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1526
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1438
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1395
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe