Aihe

Naurettavaa touhua

Anonyymi

jälleen ministeri kärysi, ja tilalle toinen aikanaan nuorisosäätiö kohussa ryvettynyt ukko. Pitäisi olla instanssi joka pystyisi erottamaan suomen suurimmat viholliset.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyllä on sellaista pelleilyä hallituksen suhmurointi, että oksat pois. Tämän hallituskauden aikana on eronnut kolme ministeriä, onneksi tämä painajainen loppuu tämän vuoden aikana.

  • Anonyymi

   Se on sitä ku 200 kansanedustajaa, joista suurinosa ajaa vain omia etujaan, toiset istuvat hiljaa, ja toiset muuten vaan juo kahvia ja tekee mitä ihmeellisimpiä päätöksiä ristiin jos toiseen. Kyllä varmasti ulkomailla paljon naureskellaan meidän rakkaiden suomalaisten asioita. Kuivat oksat ja avustajat vaan heivattaisiin pois, samaten heidän sopeutumiseläkkeet otettaisiin pois ja pistettäisiin heidän omat menot todella tarkkaan seurantaan niin johan alkaisi erilaisia tuloksia näkymään hallituksessa. Aina ihmiset mussuttavat, mutta mitään kuitenkaan eivät ole valmiita tekemään oikeiden valintojen eteen mitään. Toki jotku, mutta vain harvat.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   197
   11591
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   172
   2670
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   2070