OneCoin tutkintaan pian

Anonyymi

Suomalainen tietokirjailija Petteri Järvinen vaatii keskusrikospoliisia ja Kyberturvallisuuskeskusta viimein aloittamaan tutkinnat OneCoinista. Kauan ovat hämärämiehet mellastaneet yksinkertaisten ihmisten rahoilla, Siis oikeilla rahoilla, Euroilla.
Pian tunkittajien lipevä hymy muuttuu irvistykseksi. Koppiin koko klaani! Omaisuus takavarikkoon. Oikeus voittaa aina .

10

127

  Vastaukset

  • Tämä on erittäin hyvä uutinen!

   Liian pitkään suomessa ovat tämän törkeän huijauksen kaikki tunnusmerkit täyttävän ”liiketoiminnan” jäsenet elvistelleet rahoillaan ja jatkaneet toimintaansa vaikka ovat olleet erinomaisen hyvin tietoisia siitä, mikä homman nimi on.

   Erittäin hyvä uutinen!

  • Komppaan 100% tätä uutista myös!
   Ja kaikki mahdollinen tuki tuolle hankkeelle.
   Jonkunhan pitää tuo tehdä, koska aivopestyt jäsenet eivät sitä tee vaan nuolevat haavojaan tuvan nurkassa hiljaa mököttäen kohtaloonsa alistuen. Säälittävää.

   Osa pyramidin huipulla teki todella suuria rahoja, miljoonia.
   Ja keskikasti myös kun alin taso huijauksessa menetti osa vähemmän ja osa tosi paljon.

   Raukat uskoivat kaikkia valheita ja sepitteitä kun ne oli vähänkin uskottavaan muotoon naamioitu. Normaalit ihmiset eivät tuohon huuhaahan sotkeutuneet, hyvä niin.

   Kunhan nyt viranomaiset puuttuvat kovalla kädellä tähän vääryyteen, niin paljon se on saanut tuhoa aikaan ja pilannut monen elämän.

  • Huijareilta on haettava huijauksella saadut Ferrarit ym. pois ja valtion realisoitava se omaisuus korona kriisin jälkihoitoon.

   • Myös Lambot, Jaguarit ja Bentleyt pois huijareilta!

    Ei ole oikein, että saa tahallaan huijata prkl!


  • Ongelma on siinä että suomen poliisi on kädetön ja uusavuton. Eivät saaneet todisteita edes muijansa ryöstömurhanneen sianporsaan, Millan, ex-miestä vastaan vaikka porsas myönsi kaiken. Miten voi olettaa että samat tumpelot osaisivat suorittaa esitutkinnan bulgarian mustalaisrosvoista?

   • "Havaintoja digimaailmasta" - mies Järvinen kyllä toimittaa kaikki faktat pöytään ja ON 100% luotettavaa tietoa.

    Jos niillä tiedoilla ei prosessi käynnisty niin johan on kumma! Uhrit ansaitsevat oikeutta!


   • Olikohan murhaaja mukana jossain steroidiporukan sisäpiirissä kun noin vähällä pääsi? Anaboliset steroidit ovat tavallaan samanlaista kusetusta kuin verkostomarkkinointi, enemmän haittoja kuin hyötyjä.


  • Faktaa OneCoinista.

   "ONECOIN EI OLE HUIJAUS.
   SBS-Legal-sivuston mukaan Augsburgin käräjäoikeus julisti 9. kesäkuuta 2020 ensimmäisen tuomion rikosasioissa OneCoinin markkinointijärjestelmään liittyen. Oikeudenkäynnissä kaksi syytettyä, jotka työskentelivät OneCoinin myyntikumppaneina, VAPAUTETTIIN.
   Käräjäoikeus antoi lausuntonsa myös OneCoin-markkinointijärjestelmän hyväksyttävyydestä, mikä tarkoittaa, että OneCoin EI OLE PYRAMIDI."

   • Jaa, kyllä USA:ssa tilanne on toinen. Onecoin on todettu kusetukseksi ja Rujan veli Konstantin on laulanut kuin laululintu päästäkseen joskus elävänä vankilasta. Ilman sitä tuomio olisi ollut > 100 vuotta. Konsta on itse sanonut että onecoin on huijaus.

    Että tässä lisää faktaa onecoinista!

    MUAHAHAMUAHAHAMUAHAHAHHAAAAAAA

    Poijjaat!! Taasen!


   • Vielä lisää nyt kun näin MAAJOHTAJAN kommentin toisaalla. Hän sanoo että "Konsta tekee yhteistyötä USA:n viranomaisten kanssa". Kyllä, tämä pitää paikkansa. Kannattaa laulaa kaikki tietämänsä jotta pääsisi joskus vapaaksi vankilasta.

    Kumma kun MAAJOHTAJA ei kommentissaan todennut Konstasta muuta kuin tuon ylläolevan. Hänen pitäisi tietää minkä takia Konsta on pidätetty ja hänen pitäisi tietää mistä häntä epäillään ja syytetään. Ja hänen pitäisi tietää mitä Konsta on julkisuudessa sanonut onecoinista ja sisarestaan yms. Kummallista tosiaan.

    MUAHAHAMUAHAHAMUAHAHAHAAAAAA

    Poijjaat!! Taasen!


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   213
   6577
  2. Heti alkoivat "asiantuntijat" sössöttämään

   ettei hallituksella ole oikeus pistää ihmisiä pakkokaranteeniin https://yle.fi/uutiset/3-11487500
   Maailman menoa
   333
   3033
  3. Martina ja Nanna tehtailevat petoksia

   Martina ja Nanna eivät aio palauttaa rahoja Espanjan treenileirin ostaneille. Leiri peruuntui koronan takia. En tiedä mihin ovat rahat tuhlanneet, ehk
   57
   1104