Vaimo tulisi kotiin vieraan spermat sisällään

Anonyymi

Fantasion siitä, että vaimo tulisi kotiin esim. tyttöjen illan jälkeen vieraan miehen spermat pillussa ja saisin nuolla pillun puhtaaksi ja nussia jälkiliukkailla. Vaimolla olisi seksikkäät mustat stringit päällä, jotka olisi aivan märkänä pillumahlasta ja vieraan isosta spermalastista. Saisin ensin raotella stringejä ja tutkia spermaa sormillani, minkä jälkeen alkaisin nuolla lämmintä mälliä kielelläni. Nuolisin ja söisin spermat pillun ulkopuolelta ja sitten panisin vaimoa kunnolla kun vieraan lasti litisisi pillussa.

Voi kun joskus pääsisi toteuttamaan tuon fantasian, mutta en varmasti uskaltaisi koskaan tuollaista ehdottaa. Pitäisi varmaan ihan sairaana ja saattaisi jättääkin. Pitää vaan katsella aiheesta videoita (joita löytyy harmillisen vähän) ja runkata.

Aikoinaan (ex)tyttöystäväni herätti minut bileillan jälkeen aamulla ja itkien kertoi, että oli pettänyt minua edellisenä yöllä. Alkujärkytyksen jälkeen olin kuitenkin tosi kiihottunut siitä, emmekä silloin vielä eronneet vaan harrastimme vieläpä seksiäkin. Pettymyksekseni olivat käyttäneet kortsua, enkä päässyt liukkaille. Tuosta tapahtumasta huomasin kuitenkin tämän fantasiani.

Joskus tapailin naista, jonka kanssa tuli fantasiat puheeksi. Kerroin tuon omani, en tosin noin yksityiskohtaisesti, ja hän olikin jo valmiina sen toteuttamaan. Pakko oli kuitenkin kieltäytyä. Selittelin, että se on vaan fantasia jota en koskaan oikeasti haluaisi toteuttaa. Oikeasti pelkäsin, että hän kertoisi siitä eteenpäin. En varmaan kestäisi sitä häpeää jos tutut saisi tietää.

Kerran olin nykyisen vaimoni kanssa kaverin talossa bileissä. Vietimme siellä aikaa muiden ihmisten kanssa jutustellen, emmekä juuri nähneet toisiamme. Sitten kun menimme nukkumaan, niin vaimo halusikin seksiä. Se oli epätyypillistä hänelle ja muistan, että vaimon pillu oli märkänä valkoisesta eritteestä. En ollut varma oliko se jotain valkovuotoa tms. vaiko oliko nussinut siellä bileissä jotain muuta miestä. Ajatuskin spermaisesta pillusta kuitenkin kiihotti valtavasti ja panimme himokkaasti. Olimme siihen aikaan jo ilman ehkäisyä, mutta emme kovin usein harrastaneet seksiä. Olisikohan vaimo pelännyt, että tulisi vieraan panosta raskaaksi ja jäisi kiinni siten, että tajuaisin etten voi olla lapsen isä. No, ehkä vähän kaukaa haettua, mutta tosiaan erittäin epätyypillistä käytöstä oli vaimolta se kännissä seksin ehdottaminen.

Onko kellään muulla vastaavia fantasioita?

13

2651

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olisi kiva antaa vaimollesi spermaa että tulisi raskaaksi

    • Anonyymi

      Aivan samanlainen kokemus on. Olin tosin antanut vaimolle luvan ja tuo kiihoitti. Mietin kyllä että jos vaimoni olisi tullut raskaaksi niin kumman siemenistä se masu olisi pyöristynyt.

      • Anonyymi

        Voiko olla mahdollista tehdä se lähiaikona?


      • Anonyymi

        Kyllä minun olisi tavoite , voimme suunitella tapaminen että saisimme jälikasvua :)


    • Anonyymi

      Itse fantasioin sellaisesta, että olisin jonkin pariskunnan vakkari. Kävisin panemassa vaimoa ja saisin sen jälkeen katsella, kun mies nuolisi pillun puhtaaksi spermoistani. Ehkä myös valuvan kullini.

    • Anonyymi

      Mitäs mahtais vaimo sanoa miehen tullessa vieraan miehen spermat pepussaan.
      Samma sak!

      • Anonyymi

        Sanoisi Homo


    • Anonyymi

      Käskisin vaimon pesemään ensin pillunsa ja tulemaan sen jälkeen makkariin. Ottaisin leveän käytössä pehmenneen nahkavyön. Käskisin vaimoa ottamaan sängynpäädystä tukea ja seisomaan aloillaan. Sen jälkeen antaisin remmin laulaa pitkin pakaroita ja reisiä niin kauan kuin vaimo pysyy jaloillaan. Seuraavana aamuna vaimoni herättää minut suihinotalla ja saatuani orgasmin siirryn nauttimaan vaimoni vielä nukkuessani kattamasta aamiaisesta.

    • Anonyymi

      Miksi ne spermat pitää laskea sisään?

      • Anonyymi

        Vaikeaa niitä muuten olisi pillusta nuolla 😜


      • Sinnehän ne kuuluu ruiskia… minä ainakin mielellään päästän lastit sisälle. Se on parasta


    • Anonyymi

      Hyi Vittu. Koin joskus ysärilä tämän. Onneksi spermaajalla oli nätti tytär.
      Tuli kiva soppa.

    • Anonyymi

      Onkos vaimollasi posliini pillu? Haluaisitko seuraata sohvalta kun nain edestä ja takaapäin liukasta pillua laskien spermat sisään .kiihottais olla naisesi rakastaja terveisin kovana seisova posliini kalu fantasio naisestasi

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      3010
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2184
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1594
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      73
      1057
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      921
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      890
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      805
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      746
    Aihe