Länsimaat onkin pahiksia!

Onpa se aika ovela homma. 1980-luvulla pentuna ite kuvittelin että etenkin Ameriikka oli jees ja länsimaat hyviä, pahuus oli sitten idässä ja lähi-idässä. 1990-luvulla myös oli sama mielikuva. Vuonna 2001 kauhistelin WTC iskuja ja olin täysillä Ameriikan puolella, iskekää se Saddami maan rakoon ja listikää kaikki terroristit, kaikki!

Sitten tuli vuosi 2008, tämä oli mulle se käännekohta, tuossa vaiheessa aloin inhoamaan esim. EU:ta. Lomautukset iski päälle, enkä ymmärtänyt miksi Kreikan kaltaisia maita piti tukea? Jokainen maan pitäisi hoitaa omat asiansa. Ainoastaan persut tuntui puhuvat omaan järkeen järkiasioita, samaan aikaan tuntui oudolta, että valtamedia ja muut poliitikot samaan aikaa haukkui persuja, ei käynyt järkeen? Mitä hittoa?

Sitten 2015 Ei enää riittänyt että auttaa muita maita vaan mamuvyöryt tuli yli turvallisten EU-maiden, alkoi tunkeutumaan tänne Suomeen asti, tuntui ihan ahistavalta että ihme hemmoja kävelee pitkin teiden varsia ja bussilasteittain tänne, ketä helevatin nämä ihmiset on? Sama jatkuu, persut tuntuu olevan ainoat joiden puhe kuulostaa järkevältä, mutta valtamedian näitä demoisoi? Valtamedia esitti että kyse lapsista, mutta kaikki näki että aikuisia ukkoja ne on! Minun silmiin hyviksistä yritetään tehdä pahiksia jne.

Trump voitti pressan vaalit 2016 . Voi ELÄMÄN KEVÄT sitä valtamedian ITKEMISTÄ JA PARKUMISTA! Siis mitä v-ttua? Mitä se edes tänne Suomeen kuuluu kuka Ameriikassa on pressana ja miksi kaikkialla haukutaan Trumppia, mies oli hädin tuskin kerennyt edes aloittamaan hommiaan pressana kun mediassa jo kuului miten Trump on kohta ex-presidentti jne.

No nyt viimeisimmät ahistukset on tämä korona ja tämä BLM-hulinat, toki ihmiset voi mielenosoituksia järjestää mieleisensä asian kannattamiseksi, mutta samaan aikaan webistä löytää hirveitä väkivalta-mellakoita ja muuta paskaa. Tämä ainakin kääntää vaakakupin nolliksi tämän BLM-asian kannalta minun mielessä.

No kaikkee en tässä ala käymään läpi, asiat jotka saa minulle ahistuksen tunteen rinnan päälle, vähän kuin semmoinen kuristusote on kurkusta, että jokin asia on aina pielessä! Asiat EI OLE OIKEIN! Valhe on päällä! Sensuuri on PÄÄLLÄ! Ihmiset jotka puhuu ASIAA näiden tilit poistetaan somesta jne.. PASKAA!

Näiden kaikkien 12 vuoden omien kokemusten päälle sitten olen törmännyt esim. youtubessa näihin videoihin, missä kaikissa käsitellään samaa asiaa, missä puhutaan isosta valheesa ja että ihmiset on heräämässä.

https://www.youtube.com/watch?v=poZuSW1a7-0

Sitä passaa miettiä, tuntuu tosiaan että on elänyt valheessa koko elämän ajan, tämä on myös yksi syistä miksi en usko että Ameriikkalaiset kävivät kuussa, se on tätä samaa suurta vale-paskaa!

4

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      • Olet varmaan syntynyt eilen. Kertoilin tuossa aloituksessa nimen omaan omista kokemuksista, miten koen sen, että asiat on alkanut menemään päin v-ttua jo paaaaljon ennen Trumppia. Kannattaa ottaa aivot käteen ja miettiä asioita miten valtamedia hehkuttaa tiettyjä asioita ja taas mollaa toisia, Trumppia mollataan kuin se olisi syyllinen kaikkiin maailman ongelmiin vuodesta Jeesus.

        Sinäkin uskot kuin sokea kana noihin iltapäivälehtien juttuihin, näkyy uppoavan kuin kuuma veitsi voihin.


    • Anonyymi

      Länsimaat ja me suomalaiset ollaan massiivisen trollikampanjoinnin kohteena. Ideana venäläisillä on aiheuttaa sinulle turvattomuuden ja tyytymättömyyden tunnetta. Sinulla on edelleen asiat ihan yhtä hyvin kun 2008, mutta luettuasi ja katseltuasi paljon vihan tunteita herättävää roskaa, oletkin yhtäkkiä hyvin vihainen ja häiriintynyt jollekin taholle jota et osaa kunnolla nimetä ja sinä haluaisit syöstä tämän tahon vallasta vaikka et kunnolla tiedä mitä se taho tekee, tai mistä tekemiset johtuu.

      Jos joku päättäisi aloittaa väkivaltaisen sisällissodan suomen sisällä, sinulla ei ehkä olisi voimia vastustaa sitä, vaikka tiedät historian perusteella, että se olisi huonompi vaihtoehto kun nykyinen tilanne. Näin huono on tilanne monella suomalaisella ukkomiehellä, joka on juuri oppinut käyttämään Internettiä, mutta ei ole oppinut suodattamaan sieltä tulevaa roskan tulvaa.

    • Anonyymi

      Kääkin kannattaisi varmaan huomata se itku joka edelleen jatkuu 4v Obaman kausien jälkeen siitä mitenkä oli kamalaa kun oli värillinen pressa.

      Venäläinen propaganda visionääri jo muinoin kirjoitti kirjan missä esitti visioita mitenkä Amerikkalaiseen yhteiskuntaan voi iskeä aiheuttamalla levottomuuksia käyttäen hyväksi värillisten asemaa yms.

      Kannattaa tutustua, pelottavan tarkasti vuosia sitten esitteli nykytilanteen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      7936
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2892
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2472
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      120
      2198
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1855
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      11
      1616
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1459
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1456
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1415
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1374
    Aihe