Faktaa onecoinista

Näin kirjoitti toisaalla uskovainen koinisti. Hänelle on tärkeätä osoittaa että onecoin ei ole mikään huijaus. Niinpä niin ...

"ONECOIN EI OLE HUIJAUS.
SBS-Legal-sivuston mukaan Augsburgin käräjäoikeus julisti 9. kesäkuuta 2020 ensimmäisen tuomion rikosasioissa OneCoinin markkinointijärjestelmään liittyen. Oikeudenkäynnissä kaksi syytettyä, jotka työskentelivät OneCoinin myyntikumppaneina, VAPAUTETTIIN.
Käräjäoikeus antoi lausuntonsa myös OneCoin-markkinointijärjestelmän hyväksyttävyydestä, mikä tarkoittaa, että OneCoin EI OLE PYRAMIDI."

Voidaan tietenkin sopia että onecoin ei ole huijaus. Ei siinä mitään. Kyllä se minulle käy.

Mutta mitenkähän noin niinkuin tämän koinistin oma tuntemus asiasta on? Lieneekö hän tyytyväinen asiakas, vai tunteeko hän tulleensa kusetetuksi?

Nythän on niin, että maksamiaan euroja vastaan hän on saanut koulutuspaketin + ilmaisia onecoineja. Toivottavasti koulutuspaketeista on ollut hyötyä, koska saaduilla ilmaisilla onecoineilla ei voi tehdä mitään. Taikka voisihan niitä käyttää dealshakerissa, JOS siellä olisi jotain ostettavaa (muahahmuahhahhaaaaa).

Asioiden tässä vaiheessa voinemme sopia tämän koinistin kanssa että "ei, ei se ole huijaus" (muahahamuahhaaa). Oletko muuten nyt tyytyväinen asioiden tilaan? Oletko kenties tyytyväinen asiakas?

MUAHAHAMUAHAHAMUAHAHAHHAAAAAAA

Poijjaat!! Taasen!

4

53

  Vastaukset

  • Jos kaupataan valuuttaa ja sitten selviää, että valuutalla ei olekaan mitään arvoa niin kyllä se hiukan huijaukselta kuulostaa. Vaikuttaa vähän samalta kuin wincapita ja ternimaitokusetus aikoinaan.

  • Kohta kauppapaikat aukeavat.

   • Ihanaa,,, leijonat,,, ihahhhaaa


   • Jokohan juhannuksena Coinit kelpaa lähikaupassa kun menee makkaraa ja kaljaa hakeen?


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Jestas! Veronica Verho poseeraa yläosattomissa sometähti Sita Salmisen kanssa: hakevat huomiota podcast-sarjalleen - kuva!
  • Oho, Temptation Island Suomi -rakastavaiset Sonja ja Miikka muuttivat ulkomaille: "Ihan hullu fiilis!"
  • Jope Ruonansuu haudattiin kaikessa hiljaisuudessa perhepiirissä – pienet ja kauniit hautajaiset

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   213
   6597
  2. Heti alkoivat "asiantuntijat" sössöttämään

   ettei hallituksella ole oikeus pistää ihmisiä pakkokaranteeniin https://yle.fi/uutiset/3-11487500
   Maailman menoa
   333
   3037
  3. Martina ja Nanna tehtailevat petoksia

   Martina ja Nanna eivät aio palauttaa rahoja Espanjan treenileirin ostaneille. Leiri peruuntui koronan takia. En tiedä mihin ovat rahat tuhlanneet, ehk
   61
   1236