ONEKONNAT SAAVAT PIAN PALKINNON

Anonyymi

Asiantuntija (JÄRVINEN) TAAS varoittaa luottamasta (uuden kusetuksen)
vaihtokelpoisuuteen.

”En löydä Orientumia mistään pörssistä, jossa sen arvo määräytyisi kysynnän ja tarjonnan perusteella. Yhtiön itsensä ilmoittama arvo tai kauppapaikka, jossa kolikkoja saa ostaa ja myydä yhtiön ilmoittamalla hinnalla, ei ole minkään arvoinen”, sanoo tietokirjailija Petteri Järvinen.

Järvinen on vuosien ajan perehtynyt kryptovaluuttana mainostettavaan OneCoiniin, jota levitetään verkostomarkkinoinnin keinoilla. Sitä tutkitaan maailmalla parhaillaan pyramidihuijauksena, ja Suomessakin on nostettu syytteitä OneCoinissa toimineita henkilöitä vastaan. Pian onetunkittajat saavat PALKINNON!!
BYAAAAAAAAAAAA

9

120

  Vastaukset

  • Satusetä Järviseen ei usko kukaan, häntä potuttaa kun itse ei ole keksinyt kryptövaluuttaa joka nousisi noin nopeasti.
   Hänen kirjatkin on kirpputurilla alennusmyynnissä, esim. katsoin Windows 98 helposti kirjaa, niin maksoi euron !

   • """joka nousisi noin nopeasti.""" Millä mittarilla se "nousu" on mitattu? Ihanko OneCurjuuden omalla asteikolla. Markkinavoimista viis....OneCurjuuden oma pörssi on erehtymätön.
    Oletko "Urpo" edellisen kirjoittaja,, ihan oikeesti näin pihalla??


  • Se on KYRPOVALUUTTA

  • Kolkuttaakohan kellään Onekonnalla omaatuntoa kun huijaamalla on rikastunut?

  • Täytyy ihmetellä että joku voi pitää Petteri Järvistä asiantuntijana, hänen satukirjansa ei me kaupaksi, jos niiden sisältö pohjautuu suoli.24 sivujen sisältöön.

   • Ihmettelen aivan samaa. Kolikon käytettävyys hipoo pilviä, hiekkaa sais Ugandasta minkä jaksaa hakea tai unkarilaisia kangasrättejä. Ei ilmeisesti porukka ole kouluttautunut tarpeeksi.


   • Järvisen kirjan luotettavuutta voi testata kun menee ostamaan Onecoineilla jotain, jos ostaminen onnistuu niin silloin kirjaa voi pitää satukirjana.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Järvisen kirjan luotettavuutta voi testata kun menee ostamaan Onecoineilla jotain, jos ostaminen onnistuu niin silloin kirjaa voi pitää satukirjana.

    Tsotsot!
    Ainoa oikea foorumi on DealShaker.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   213
   6610
  2. Heti alkoivat "asiantuntijat" sössöttämään

   ettei hallituksella ole oikeus pistää ihmisiä pakkokaranteeniin https://yle.fi/uutiset/3-11487500
   Maailman menoa
   333
   3042
  3. Martina ja Nanna tehtailevat petoksia

   Martina ja Nanna eivät aio palauttaa rahoja Espanjan treenileirin ostaneille. Leiri peruuntui koronan takia. En tiedä mihin ovat rahat tuhlanneet, ehk
   64
   1510