Aihe

Haapavesi on nykymenolla menossa väärään suuntaan!

Anonyymi

Moni asia soutaa ja huopaa ees taas Haapavedellä, josta on ollut varsin paljon näyttöä jo useiden vuosien ajan. Moni asia ei ota päätöstä päätökseen, vaan asiat pysyy vuodesta toiseen tapetilla ja välillä ne kuopataan.
Esimerkkeinä jokiluontokeskus, Pulkkilantien ympäristötaideteokset, kauppakeskushankkeet, erilaiset kaupungin vireyttämishankkeet jne.
Siinä missä oikean kaupungin olisi pitänyt kehittyä, niin Haapavesi ottaa taka-askeleita ja on ottanut jo vuosi tolkulla niitä joka on sangen ikävää!

Erikoisliikkeet eivät meillä kannata. On ollut DataCosmosta, Vatjuksen Kodinkalustetta/kodinkoneliikettä, Kesportia, Pujenkoa jne jne jne..... Ei hyvänen aika täällä pitäjässä mikään kannata koska täällä vain souvataan ja huovataan ja mitään järkevää ei saada aikaan!
Kaupungissamme ei ole tänä päivänäkään ainuttakaan liikennevaloa. Kauppakeskukset huutaa poissa olollaan yhäki! Kauppaliikkeet kaikkoaa! Tuulivoimaa vastustetaan viimeiseen saakka jne jne. 5G vastaisuuttakin on aivan liikaa!

Haapavedellä on tuttua souvaa huovaa liike, eli soudetaan ja huopataan, mutta minnekään ei kostuta! Palveluita ajetaan vauhtikaupalla alas ja moni asia menee muutenkin koko ajan huonompaan suuntaan, kun päättäjät ei osaa päättää vaan ne vain säätää ja häätää hyvät liikkeet ja toimintaedellytykset kauas pois... ja siitä hyötyy muut kaupungit.

Ylivieskakin on hyötynyt liikaa Haapaveden huopailusta. Siellä edistys on edistynyt ja täällä vain taantumus taantunut kovaa kyytiä ja tästä ei hyvää heilu pidemmällä tähtäyksellä. On tosi ikävää, että näin asiat saavat mennä jatkossakin. Haapaveden taru on käymässä kohti lopun aamenta. Ja mitä tästä seuraa? Haapavesi menetetään ja se pakkoliitetään menestyskuntaan ja Haapaveden nykyinen kirkonkylä ajetaan huolella alas ja palvelut kaikkoo! Voi ruttolainen, että osaa riipiä! Ei näin, ei näin!
Päättäjät, päättäkää nyt jotain ennen, ku on liian myöhäistä katua!!!!
Haapavesi tarvitsee piristysruiskeen ja houkutustäkyjä, jotta yritykset tulisivat tänne sankoin joukoin!

4

64

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Harmi, että Haapavesi on ottanut vakavia taka-askelia mutta onneksi biovoimatehdas tulee tänne! Jotain valoa siis nähtävillä!

  • Anonyymi

   Ei se päättäjistä ole kiinni ostaako paikalliset oman kaupungin kaupoista vai ei. Tilatkaa vähemmän netistä ja pitää osata tyytyä siihen mitä kauppiaiden on mahdollista pitää täällä myytävänä. Ei pienissä pitäjissä voi saada tarjolle kaikkea kaikesta. Ja palkatkaa paikallisia urakoitsijoita, kokemusta on heidän työnsä laadusta ja olemme olleet todella tyytyväisiä esim. rakennusurakoinnista. Jokaisen täytyy soutaa ihan itse, eikä istua vain laiskana kyydissä marisemassa. Tämä on hyvä pitäjä ja täällä on taitavaa väkeä. Ja miten niin parhaat ovat muuttaneet pois? Sanoisin että sitoutuneimmat ovat jääneet. Nyt kun olisi varovaisuutta tuossa koulurakentamisessa ja velan otossa.

   • Anonyymi

    kyllä parasta on aina ku saa lähtiä haapaVeeltä poispäin nauttia mukavista ihmisistä ja ostaa ostaa ostaa ja vielä kerran ostaa haspavesi kun on tyhjää täynnä


   • Anonyymi

    Asukkaat ovat kyllästyneitä jappasuihin ja se näkyy valittamisen meininkinä joka sektorilla. Oman kylän yritteliäitä ihmisiä kadehittaan tai ei haluta niille mittää hyvvää. Johan tässä joku aika sitte arvosteltiin mm Pujenkoa rättikaupaksi jne. Tavara haetaan muualta, jottei varmastikaa kukaa oman kylän tyyppi rikastuis. Armotonta kyräilyä, haukutaan toisten taustoja jne. Sitte on ihan sama, minne rahat syydetään, kuhan ei vain Haapaveelle ja ihmetellään, miks meillä ei oo kauppoja. Koko Haapaveen kulttuuri tarvis remonttia. Valittamisen sijaan on puhallettava samaan hiileen, ni kehitys lähtee kehittyy oikeaan suuntaan.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   255
   19627
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   377
   7306
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   131
   2442