Onekonnan juhannus

Miten menee onekonnilla? Onecoineja ei voi käyttää mihinkään, paitsi tietenkin kirpputorilla dealshakerissa. Onko kovasti diilejä joita tekisi mieli ostaa? Muahahamuahaha

Onko vielä tarjolla tuppilautaa, tai ehkä mutakylpyjä Virroilla, tai kenties possunleikettä Äänekoskella Mehmetin kuppilassa? Tarjolla on ollut autojakin, mutta jostain syystä diilit on joko vedetty pois ennen aikojaan, tai sitten on ollut ilmiselvää että saman auton saa halvemmalla kun maksaa euroilla sen sijaan että ostaisi dealshakerista.

Miten onekonnat näette tulevaisuuden? Onko koviakin prospekteja? Kruunaamaton nero Aapo Laakso lausui MAAJOHTAJAn suljetulla naamakirjasivustolla mainiosti: "jos me vain ymmärrettäisiin mitä pitää tehdä". Aapo Laakso on valaistunut. Aapo Laakso tietää. Me muut emme. Tai oikeastaan kukaan muu ei tiedä.

MUAHAHAMUAHAHAMUIAHHAHHHAHAAAAA

Poijjaat!! Taasen!

5

68

  Vastaukset

  • Avottampio, väheksyt selvästi mahdollisuutta ostaa kiinalainen teepotta, itselaivattuna. Olkoon tämä aasinsilta vakavaan asiaan.
   Tiedän monen, kunnon suomalaisen (tosin yksinkertaisen) menettäneen suuren summan Oikeaa rahaa. Saako yksinkertaisia jymäyttää?
   Olen pohtinut tuota ikuisuuskysymystä pitkään ja olen tullut johtopäätökseen.
   Yksinkertainen Coin Tunkittaja ei ole tehnyt mitään väärää. Koska kukaan fiksu ei sorru Onecoiniin tai sen tunkittamiseen......Mitään rikosta ei ole tapahtunut.
   Joten Darwinin lajinkehitys Evoluutio toimii tässäkin 100% todennäköisyydellä.......
   terv. Ternimaitoo koko poppoolle ja Wincapitaa tapiksi.

   • Hyvä kommentti. Todella hyvä! Siis tämä "saako yksinkertaista jymäyttää".

    Vuosien varrella olen - monen muun suuremmallakin avustuksella - yrittänyt retoriikan keinoin valaista näitä kaksiaivosoluisia, siis näitä joita on populaatiosta Kari Wahlroosin mukaan 5%. Mutta aina olen törmännyt seinään. Aluksi kuvittelin että tämä johtuu minun puutteellisesta tavastani kertoa asioita. Mutta tulosta ei tule vaikka miten yritän muuttaa retoriikkaa.

    Alan taipua tappiomielialaan. Ei näitä kaksiaivosoluisia saa korjattua oikealle tielle JÄRJEN sanoin. Se on mahdotonta. He säännönmukaisesti valitsevat oman tappioon vievän tiensä eikä heidän ymmärrystään muukan MIKÄÄN argumentti.

    Kyllä, POIJJAAT!! Olen vaipunut tappiomielialaan. Onekonnaa ei koskaan voi JÄRJELLÄ luotsata selvemmille vesille.

    MUAHAMUAHAHAMUAHHAHAHAHAAAAA


  • OneCoinisti kysyy hijaa itseltään. Astuinko miinaan, astuinko turpeanaamaisen Rujon sontaläjään ja liukastuin . Uskallanko nousta pystyyn ja myöntää.......TEIN WinCapitat ja TerniMaidot BUUUUYYYYAAAAAAA

  • Coinarilla ehkä ääni väräjää kun särkyneisiin unelmiin siirtyy puhe illan jo hämärtyessä...
   Mutta: Oikeilla Onekonnilla Juhlat Senkuin Jatkuu! Eläkä ikinä Suomen katajainen kansa sitä unohda!
   Oikeat Coinkonnat (Esim. Ruja, Stetson, Lampo, etc.) ovat KAIKKI VAPAALLA JALALLA!!!
   Miljoonat ja taas miljoonat Eurot persausten alla nämä kaikki elävät IHANAA RIKKAAN IHMISEN UNELMAA!

   Siis kysyn: (Ihan vaan piiruuttani) Kannattiko urputtaa täällä viimeiset viisi vuotta, vai olisiko kannattanut sittenkin laittaa energia vastaavan kuprun suunnitteluun ja toteutukseen? Haluatko mieluummin odottaa täällä syksyn räntäsadetta, vai polskutella lämpimässä Thaimaan herkkuja ja naiskauneutta tutkimassa?

   Suomessa, tai Euroopassa yleensäkään ei ole rangaistuksia tällasille rikoksille. Kunhan vaan et ole niin tyhmä että menet Amerikkaan, kaikki rahat saa pitää! :)
   Ihan oikeasti, VARASTAMINEN KANNATTAA!

   -Tsemppiä duunehin! T: Batman

  • Luulis että Wincapitan ja ternimaitokusetuksen jälkeen ei porukka enää joukolla näihin uusiin kusetuksiin ryntäisi mutta niin vaan löytyi Onecoiniin lähtijöitä. No toivotaan että kauppapaikat kohta aukeaa ettei rahat menny tässäkin kusetuksessa ihan kokonaan hukkaan.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Uuden henkilötunnuksen koodi

   Puuhaillaan uutta henkilötunnusjärjstelmää josta tavan taallaaja ei voi päätellä yhtään mitään. Vastaavasti koodien lukuoikeus ja tiedonpurku tulee ol
   Maailman menoa
   161
   3405
  2. Muut maat tiukentaa korona toimia, suomi ei

   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006643856.html Miksi suomessa taas odotetaan että tartunnat räjähtää. Jo nyt helsingissä enemmän tartuntoja kuin O
   Maailman menoa
   242
   2999