Onekonnan juhannus

Miten menee onekonnilla? Onecoineja ei voi käyttää mihinkään, paitsi tietenkin kirpputorilla dealshakerissa. Onko kovasti diilejä joita tekisi mieli ostaa? Muahahamuahaha

Onko vielä tarjolla tuppilautaa, tai ehkä mutakylpyjä Virroilla, tai kenties possunleikettä Äänekoskella Mehmetin kuppilassa? Tarjolla on ollut autojakin, mutta jostain syystä diilit on joko vedetty pois ennen aikojaan, tai sitten on ollut ilmiselvää että saman auton saa halvemmalla kun maksaa euroilla sen sijaan että ostaisi dealshakerista.

Miten onekonnat näette tulevaisuuden? Onko koviakin prospekteja? Kruunaamaton nero Aapo Laakso lausui MAAJOHTAJAn suljetulla naamakirjasivustolla mainiosti: "jos me vain ymmärrettäisiin mitä pitää tehdä". Aapo Laakso on valaistunut. Aapo Laakso tietää. Me muut emme. Tai oikeastaan kukaan muu ei tiedä.

MUAHAHAMUAHAHAMUIAHHAHHHAHAAAAA

Poijjaat!! Taasen!

5

68

  Vastaukset

  • Avottampio, väheksyt selvästi mahdollisuutta ostaa kiinalainen teepotta, itselaivattuna. Olkoon tämä aasinsilta vakavaan asiaan.
   Tiedän monen, kunnon suomalaisen (tosin yksinkertaisen) menettäneen suuren summan Oikeaa rahaa. Saako yksinkertaisia jymäyttää?
   Olen pohtinut tuota ikuisuuskysymystä pitkään ja olen tullut johtopäätökseen.
   Yksinkertainen Coin Tunkittaja ei ole tehnyt mitään väärää. Koska kukaan fiksu ei sorru Onecoiniin tai sen tunkittamiseen......Mitään rikosta ei ole tapahtunut.
   Joten Darwinin lajinkehitys Evoluutio toimii tässäkin 100% todennäköisyydellä.......
   terv. Ternimaitoo koko poppoolle ja Wincapitaa tapiksi.

   • Hyvä kommentti. Todella hyvä! Siis tämä "saako yksinkertaista jymäyttää".

    Vuosien varrella olen - monen muun suuremmallakin avustuksella - yrittänyt retoriikan keinoin valaista näitä kaksiaivosoluisia, siis näitä joita on populaatiosta Kari Wahlroosin mukaan 5%. Mutta aina olen törmännyt seinään. Aluksi kuvittelin että tämä johtuu minun puutteellisesta tavastani kertoa asioita. Mutta tulosta ei tule vaikka miten yritän muuttaa retoriikkaa.

    Alan taipua tappiomielialaan. Ei näitä kaksiaivosoluisia saa korjattua oikealle tielle JÄRJEN sanoin. Se on mahdotonta. He säännönmukaisesti valitsevat oman tappioon vievän tiensä eikä heidän ymmärrystään muukan MIKÄÄN argumentti.

    Kyllä, POIJJAAT!! Olen vaipunut tappiomielialaan. Onekonnaa ei koskaan voi JÄRJELLÄ luotsata selvemmille vesille.

    MUAHAMUAHAHAMUAHHAHAHAHAAAAA


  • OneCoinisti kysyy hijaa itseltään. Astuinko miinaan, astuinko turpeanaamaisen Rujon sontaläjään ja liukastuin . Uskallanko nousta pystyyn ja myöntää.......TEIN WinCapitat ja TerniMaidot BUUUUYYYYAAAAAAA

  • Coinarilla ehkä ääni väräjää kun särkyneisiin unelmiin siirtyy puhe illan jo hämärtyessä...
   Mutta: Oikeilla Onekonnilla Juhlat Senkuin Jatkuu! Eläkä ikinä Suomen katajainen kansa sitä unohda!
   Oikeat Coinkonnat (Esim. Ruja, Stetson, Lampo, etc.) ovat KAIKKI VAPAALLA JALALLA!!!
   Miljoonat ja taas miljoonat Eurot persausten alla nämä kaikki elävät IHANAA RIKKAAN IHMISEN UNELMAA!

   Siis kysyn: (Ihan vaan piiruuttani) Kannattiko urputtaa täällä viimeiset viisi vuotta, vai olisiko kannattanut sittenkin laittaa energia vastaavan kuprun suunnitteluun ja toteutukseen? Haluatko mieluummin odottaa täällä syksyn räntäsadetta, vai polskutella lämpimässä Thaimaan herkkuja ja naiskauneutta tutkimassa?

   Suomessa, tai Euroopassa yleensäkään ei ole rangaistuksia tällasille rikoksille. Kunhan vaan et ole niin tyhmä että menet Amerikkaan, kaikki rahat saa pitää! :)
   Ihan oikeasti, VARASTAMINEN KANNATTAA!

   -Tsemppiä duunehin! T: Batman

  • Luulis että Wincapitan ja ternimaitokusetuksen jälkeen ei porukka enää joukolla näihin uusiin kusetuksiin ryntäisi mutta niin vaan löytyi Onecoiniin lähtijöitä. No toivotaan että kauppapaikat kohta aukeaa ettei rahat menny tässäkin kusetuksessa ihan kokonaan hukkaan.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  • Pistää vihaksi nuo pakkoreissaajat.

   Mikä ihmeen addiktio se on kun pakko päästä ulkomaille vaikka on omasta hengestään kiinni pahimmassa tapauksessa. Katselin uutisista porukkaa joka oli lähdössä ulkomaille, maskit kaikilla naamalla ja sanoivat, että voi sen koronan saada suomessakin. Nyt sitä hedelmää typeryydestä saadaan maksaa. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006595396.html

   105
  • Aiotko noudattaa maskisuositusta?

   Alatko käyttämään maskia kun liikut julkisilla paikoilla? Kyseessä on siis suositus, ei pakko.

   742
  • Ketä kiinnostaa YouTube-maailma?

   Tässä kun on kesällä ollut aikaa ja hieman seuraillut netistä kaiken maailman vlogeja sun muita videoituja mielipidekanavia niin herää yksi suuri kysymys: Ketä kiinnostaa tällainen kun täysin tuntemattomat ihmiset hölisevät omia mielipiteitään kameralle täysin merkityksettömistä asioista? Onko tämä kenestäkään muusta typerää? Niin miehet kun naiset selostavat suu vaahdossa asioitaan kameralle yksinään jossakin v..tun vaatehuoneessa. Tulee mieleen, että säilyttäkää nyt joku järki. Ketä kiinnostaa jonkun nobodyn mielipide mistään? Tai sen myday-solkkaukset sun muut? Mitä varten näitä tehdään? Ei voi muuta sanoa kuin, että netti täyttyy roskasta ja itsensä korostamisesta.

   260

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Poker Run kolari

   Ei mennyt aivan putkeen! Joku loukkaantui vakavasti ja taphtuma keskeytetty. Videolta näkyy ensin yksi vene ajaa melko hiljaa kovalla melulla ja vesis
   Yleistä veneilystä
   168
   3207