AMMATTIMYYJÄT ON PAHIMPIA

Anonyymi

Tämä näkyy selvästi tori.fi sivustolla.Sielä jos laitat myyntiin tavaraa,niin alkaa tulla ikäviä/halventavia kommenntteja tavaran hinnasta,laadusta...Ilmoitustasi jopa sama henkilö katsoo useita kertoja sadakseen näin kuvaa,että monet ovat kiinnostuneet tavarasta. Kun olet laittanut ilmoituksen,niin kahdessa sekunnissa kävijä ja nämä ovat juuri näitä ammatti-kyttääjiä.Heitä luultavasti ärsyttää jotenkin tavara,hinta....Ovat kateellisia.

Sitten nämä ammattilaiset kirpputoreilla.Tavaroita hypistellään,siirrellään paikasta toiseen,varastetaan.Kerran seurasin Tampereella miestä,jota ärsytti lapsen auton hinta,seuraavana päivänä vei renkaat autosta.Tai naista,joka kävi joka päivä ja siirteli tavaraa hyllystä hyllyyn.Ei tajunnut,että istuin kahvilassa kameran kanssa.

Malmilla kirppis,jossa ensimmäisen kerran myin 25v. sitten ja silloin lähti tavaraa rosvojen mukaan.Kirppis vain selitteli ettei voi mitään.Näytti olevan valvontakamerat,ei kai toimineet.
Ajattelin,että homma muuttunut ja laitoin 25vuoden jälkeen uudelleen myyntiin.Ei ollut.Vaikka tuotteessa hälytys,voro oli keksinyt irroittaa sen.Tässä tapauksessa ällistyttävin juttu oli se,että varas tunnettiin paikassa ja hänestä valitettu usein.Sielä voro sai kuitenkin huseerata. Arvaatte varmaan ettei tähän paikkaan enää luottoa.

3

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jobbarit on ahneena haluamassa ilmaiseksi tavaraa.Pöytävuokrausta en enää tee kun tavaraa katoaa ja ilmestyy myöhemmin jobbareitten pöytään myyntiin tai sitten myyjä työntekijän pöytään.Näin Lahdessa.Kirppareilta ei kannata vuokrata pöytiä.

      • Anonyymi

        Minä ainakin olen tyytyväinen, jos joku ostaa minulta tavaraa. Aivan sama ostaako tarpeeseen vai myyntiin. Olen saanut sen hinnan, jonka olen lappuun laittanut, niinkuin tarkoitus oli.
        Kateellisuus on kyllä kamala tauti. Yllättävän moni näkee vaivaa muiden tekemisistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä ainakin olen tyytyväinen, jos joku ostaa minulta tavaraa. Aivan sama ostaako tarpeeseen vai myyntiin. Olen saanut sen hinnan, jonka olen lappuun laittanut, niinkuin tarkoitus oli.
        Kateellisuus on kyllä kamala tauti. Yllättävän moni näkee vaivaa muiden tekemisistä.

        Entäs kun ne ei oo valmiita maksaa sitä hintaa mitä pyydetään.On nähty Kirkkisellä miten joku jobbari raivosi että ei maksa pyydettyä hintaa.Kassa akat pelkäs sitä huutajaa ja haki sit ne astiat hinnotelleen myyjän paikalle.Se myyjä sano et hinta ei tipu ja heitti ulos sen huutajan.Vähän myöhemmin yks nainen tuli ja osti ne Arabian astiat sillä hinnalla mitä pyydettiin.Toi jobbari oli vielä seuraavana päivänä käyny huutaa kun ne astiat olikin menny.Niin että ymmärrän kun ei ihmiset tykkää jobbareista.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1675
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      19
      1545
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      69
      1444
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      46
      1411
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      50
      1333
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1278
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      10
      1153
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1114
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1105
    Aihe