Arhinmäen ja Andersonin mukaan valtion lainoja ei tarvitse maksaa pois.

Anonyymi

Velat maksetaan uudella velalla. Puheista tulee selväksi, että ko henkilöt ovat mitä ilmeisemmin pikavippifirmojen kanta-asikkaita. Minulla on se käsitys, että lainaa ei kannata ottaa ellei sillä hankita jotain välttämätöntä tai käytetä lainaa lainankorkoja tuottavampaan investointiin. Vasurit kuvittelavat lainan olevan vastiikkeetonta tukea.

Eivätkö tämän päivän kommareille kapitalismi olekkaan yhteiskunta, jossa ahneet porvarit lainankoroilla kuppaavat käyhää kansaa vaan velkavipuja tarjoava paratiisi, jossa voidaan vipikierteellä retostella tulevien sukupolvien piikkiin? Nykykomamareilla ei ole aikomustakaan maksaa velkojaan takasin vaan elävät ja levittelevät miljardeja, jotta voivat pestä kätensä ja paeta vastuutaan tulevaisuudessa, että näin kaikki muutkin tekivät.. Vassarit toimivat täysin vastuuttomasti kuin jotkut alaikäiset ipanat.

23

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kuka hullu sitä velkaansa lyhentää. Pankeilla on rahaa holvit täynnä. Se ei tunnu kelpaavan kenellellään. Jos vasurit sitä tarpeeseensa "lainaa", se on vaan hyvä asia.

      • Anonyymi

        Näin hulluja puhuu ainostaan vasemmistolaiset joista toinen on päässyt muitten armosta ministeriksi ,


    • Anonyymi

      Kapitalismi elää velasta ja jos vassarit eivät ottaisi lainaa, porvari kuolisi nälkään. Kun vasuri jättää velkansa maksamatta, vassari pulskistuu ja porvari kuihtuu. Vassarit käyttävät Suomen hyvää mainetta hyväkseen jajakelevat miljardeja härskisti sen varassa. Kreika vasurit ja kommunistit tekivät teki samoin aikansa . Lainaa tuiputettiin ovista ja ikkunoista aina niin kauan kun pankkiirit uskoivat saavansa sijoituksensa korkoineen takasin. Siinä vaiheesa kun heihin iski epäilys, korot olivatkin sitten pilvissä. Nyt kreikkalaset maksavat toisessa ja kolmannesa polvessa kommunistien ja sosialistien ottamia velkoja poi eli juuri niitä samoja, joita koskaan ei tarvitse valtion maksaa pois Arhinmäen ja Anderssonin mukaan. Vasurien taloustietämys on syvältä.

    • Anonyymi

      Onneksi vasemmistoliiton kannatas on pientä ja koko ajan laskussa.

    • Anonyymi

      Vassarit valtaan, niin ei ole verojakaan. Kaikki mitkä on rahoitettu verovaroin, rahoitetaan lainoilla, jota ei makseta takaisin. Nobel palkinto ihmiskunnan suurimmasta keksinnöstä.

      • Anonyymi

        Arhinmäki kävi ottamassa kreikasta oppia kun oli jyrkin hallituksessa,vannoi silloin elvytyksen perään joka olisi kostannettu velkaa ottamalla .Nyt Paavo on myöskin elvytyksen kanalla joka rahoitetaan velkaa ottamalla. Edellisen ehdotus on loistava eletään kreikan malliin ja Paavon oppien mukaan ja Paavosta Nobel ehdokas .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Arhinmäki kävi ottamassa kreikasta oppia kun oli jyrkin hallituksessa,vannoi silloin elvytyksen perään joka olisi kostannettu velkaa ottamalla .Nyt Paavo on myöskin elvytyksen kanalla joka rahoitetaan velkaa ottamalla. Edellisen ehdotus on loistava eletään kreikan malliin ja Paavon oppien mukaan ja Paavosta Nobel ehdokas .

        Aivan. Persuthan olivat hallituksessa juuri silloin, kun Kreikan lainoista päätettiin. Ja myönnettiin. Ja vaikka persut LUPASIVAT v.2015 vaaleissa, että persut lopettaa rahan lapioimisen Kreikkaan!

        Taas johtivat jäljet persujen selkärangattomalle sylttytehtaalle!


    • Anonyymi

      Arhinmäki ja li tekee suomesta pohjolan Monacon, ei lainkaan kerätä veroja, miksi kukaan ei ole aikaisemmin älynnyt tätä vasemmistoliiton keksintöä.

      • Anonyymi

        Formula1 kisat olisikin kiva saada Suomeen! Arhinmäki onkin urheilumiehiä.


    • Anonyymi

      Totta, eletään vaan kasinoita ja yksikätisiä pyörittämällä. Tosin nyt yksikätisten monopolifirmakin kinuaa valtion tukia, kun korona on jumittanut kädet kauppojen nurkkiin. Valtio joutuu ottamaan velkaa, että voidaan tukea Veikkausta, jotta se voi puolestaan jakaa valvomattomasti ilman kontrollia sossujen poliittisille tukijärjetöille tukia ja avustuksia. Näin se velka kiertää ja kenenkään ei tarvitse mitään mistään maksaa sosialismissa. Marx oli typerys näihin Arhinmäkiin ja Andersonneihin verrattuna. Marx vaati turhaan tuotantolaitoksia valtion omistukseen, kun olisi riittänyt, että yritysten piikkiin olisi vaan kirjoittanut velkairjoja.

    • Anonyymi

      Eilisessä Kauppalehdessä kiistettiin väite, että "Rahaa saa lisää loputtomasti, eikä velkaa tarvitse maksaa koskaan pois. Ja viime kädessä keskuspankki taikoo velkaongelmat pois."

      Kirjoiettiin myös, että "Alkukesän velkakeskustelu on käynyt kovilla kierroksilla. Myös presidentti Sauli Niinistö (KL 16.6.) on puuttunut tähän keskusteluun ”talouden ihanneyhtälöstä”, joka voikin osoittautua epäyhtälöksi."

      Presidentti ja KL eivät ole ilmeissti käyneet samaa oppilaitosta kuin vihervasemmisto, jonka mukaan velkaa ei tarvitse maksa pois ja sitä saa kaikki kun vaan pyytää.

    • Anonyymi

      Vassarit ovat vääryydellä saaneet hallituspaikan ja käyttävät sen suomia mahdollisuuksia hyväksi täysin vastuuttomasti. Eivät näköjään edes ymmärrä sitä, että heikoimmat joutuvat kriiseissä aina maksajiksi. Kuvittelevatko Arhinmäki ja Andersson pysyvänsä vallassa vielä 2 v päästä? Tuskin, koska kuvittelevat, että heidän ei pidä maksaa lystejä. Se on varmaan totta, mutta heitä äänestävät maksavat ja kalliisti. Jakavat vastuutomasti mannaa ja kuvitelevat, että Suomen kansa on yhtä typerää kuin he ovat. Eivät ole, sillä heitä tähän asti äänestäneet ovat joka senttinsä joutuneet itse henkilökohtaisesti tinkimällä säästämään eikä lapiolla euroja jaettuna saamaan.

      Vasureilla on täysin tosi elämästä erkautunut johto.

    • Anonyymi

      Mutta eikös Paavo ollut kovasti Kreikan puolella aikanaan kun kovisteltiin maata maksamaan velkojaan. Että samaa talouspoliittista ajattelua vasemmalta, kukaan ei maksa velkojaan. Ahneet kapitalistit kunhan saadaan kuriin, niin duunarilla menee hyvin.

    • Anonyymi

      Pankkien on hyvä tarkistaa lainanottajien poliittinen tausta ennen lainapäätöksen myöntämistä. Jos lainanhakija kuuluu vihervasemmistoon, niin lainaa ei kannata myöntää edes korkealla korolla, kun asikkaan vakaumuksen mukaan lainaa ei tarvitse itse maksaa pois vaan se jätetäään muiden maksettavaksi. Arhinmäkeä ja Anderssonnia voidaan kiittää siitä, että ilmoittivat asian avoimesti ja rehellisesti.

    • Anonyymi

      Ilmankos Li lupasi kaikille vappusatasen koska ei tarvitse maksaa, että sellaista paska puhetta.

      • Anonyymi

        Ei luvannut vaan teki populistisen esityksen, joka onkin saanut heikkopäisimmät opposition edustajat lirauttamaan pöksyihinsä ... heheh hehehe


    • Anonyymi

      Vihervasemmsiton taloustaju on samalla tasolla kuin yrittäjän, joka yrityksen 1000 euron vuodenliikevaihdolla ensimmäiseksi hankkii velaksi 100000 audin poseerausta varten. Kuvitellen, että ei sitä tarvitse maksaa takasin.

      S Korkman on myös seonnut, sekoittaa ilmastohömpötyksen talouteen niin kuin jälkipohvien ei tarvitsisi huolestia velasta, kun se otetaan ilmastouskonnon varjolla.

    • Anonyymi

      ja maahanmuuttajia esimerkkiä toteuttamaan?

      • Anonyymi

        huom ... mamuja haalivat persut eivät ole enää hallituksessa


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kurkman on seonnut uudesta rakkaudesta, ei sitä voi täydestä enään ottaa. Rakkaus sekoittaa pään pysyvästi ja sen vuoksi sitä on pyrittävä välttämään enemmän kuin mitään muuta järjen sumentajaa.

      Nyky tiedoila Halonen olisi nimittänyt Kurkmannin Suomenpankin pääjohtajaksi, mutta silloisilla tiedoilla joutui tyytymään ja nimittämään vippi Liikaseen. On muuten varsin eriskummallista, että yhtä ainoata varoitusta valtion velkaantumisesta ei Suomen pankista Olli Rehnin suusta kuultu. Olli Rehn, joka kreikkalaisten mukaan kuulostaa kreikaksi uutissa lausuttuna "Kaikki itkevät". Sen nimen hän sai silloin, kun EU komisaarina kävi heiluttamassa kreikkalaisille etusormeaan yli varojen elämisestä. Nyt sitten vaikenee 30 mrd lisävelasta kuin se olisikin ihan normaalia. Ei taida Ollilla olla asiaa Kreikkaan.

    • Anonyymi

      Kyllä minullekkin kelpaisi miinuskorkoiset lainat joita valtioille myönnetään. Eli takaisin pitää maksaa vähemmän kuin velkaa on otettu. Hölmöhän se on jos ei moiseen suostu!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1916
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe