Valtamedian äärifeministit J. K. Rowlingsin kimpussa

Anonyymi

Ihmistä, jolla on kuukautiset, on kutsuttava naiseksi eikä ihmiseksi, jolla on kuukautiset. Näin loukkaavan mielipiteen on juljennut esittää Harry Potter kirjailija J. K. Rowlings. Tällainen väite loukkaa verisesti transihmisiä ja sitä äärifeministien ”tieteellisesti” todistamaa kantaa, jonka mukaan sukupuolia ei ole kaksi vaan monia.

Mediaa ja kulttuurielämää terrorisoivat äärifeministit ovat nostattaneet vihakampanjan Rowlingsia vastaan. He kertovat kuinka Potterin lukijat ja kulttuurin vaikuttajat ovat luopuneet Rowlingsista ja vaativat häneltä julkista anteeksiantoa ja vaatteiden julkista repimistä naiset ja kuukautiset yhdistävästä väitteestään.

Suomen valtamedia ei tietenkään voi jättäytyä pois tästä vapauden puolesta käytävästä taistelusta. Helsingin Sanomat on julkaissut uskollisesti kaikki äärifeministisen vihakampanjan tuottamat uutiset Rowlingsin rikoksesta ja sen aiheuttamasta reaktiosta.

Nykyajan inkvisitio ei tarvitse rovioita. Sillähän on käytössään ”tiede” ja media.

1

<50

  Vastaukset

  • Huomautan.

   JKR muuten ainakin aiemmin oli noiden arvomädättäjä-vasurien suosikki, koska hän monesti tuki heidän agendaansa. MUTTA yksikin poikkeaminen ortodoksisesta vasurimädätyksestä aiheuttaa noitavainon. Kuten monen muunkin (entisen) vasurin tapauksessa.

   Kyse on länsimaiden vasureita riivaavasta kielto-kulttuurista(cancel-culture). MIKÄÄN anteeksipyyntö tai katumisharjoitus ei riitä, kun tuo somessa ja netissä riehuva susilauma saa verenvainun. Uhrin pitää luopua ammatistaan ja paeta vuorille. Mieluummin vain tappaa itsensä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia on 2 viikkoa Hangossa Stefun kanssa

   Kertoi ig. Mihis Isbe? Martina ei tytöstä huolehdi. Isbe ollut vain Hangossa Stefun suvulla. Vai hoitaako myös Sofia Isbeä Hangossa? Maralla ei ole
   Kotimaiset julkkisjuorut
   186
   1767