Sofian ja Nikon alatyyliset viestit

Anonyymi

Ovat julkisia mutta Iltasanomat sensuroi, mitäköhän niissä oikein on...

"Viestittelystä ilmenee, että pariskunnalla oli ollut isosanaista riitaa jo aiemmin illalla jonkin anniskelupaikan tiskillä. Edetessään viestittely eteni huomattavan alatyyliseksi. IS ei referoi näitä viestejä, koska tarkoitus ei ole nolata kumpaakaan osapuolta, vaan taustoittaa syyttäjien väitteitä Belórfin osallisuudesta Ranta-ahon rikolliseen toimintaan."

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006551304.html?utm_campaign=is_tf&utm_term=1&utm_source=tf-other&utm_medium=promobox

13

505

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Onkohan Niko solvannut Sofiaa marokkolaiseksi...

  • Anonyymi

   Toivottavasti Seiska julkaisee nuo viestit!

   • Miks ne sua kiinnostaa?


  • Anonyymi

   olishan soffee voinu nostaa kytkintä. ilmainen luxus elämä voitti , jatkoi rikollispiireissä olishan soffee voinu, paljastaa naccin poliiseille, sillä siitä olis päässy.

  • Anonyymi

   Kummatkin ovat julkisuuden henkilöitä, kyllä viestit voi, saa ja pitää julkaista, kansalla on oikeus tietää.

   • 🤣🙈


   • Anonyymi

    Et ole tosissasi. Julkisuuden ihmisilläkin on yksityiselämä. Ei lukijoiden ole tarpeellista tietää, mitä niissä viesteissä sanottiin. Tuo on pelkkää uteliaisuutta, ei liity käsiteltävään asiaan. Kyllä aikuinen lukija osaa kuvitella, mistä on kyse.


  • Anonyymi

   Viesteistä paistaa Nikon ääretön lapsellisuus. Tyyppi siis ihan oikeasti leveilee tuoreelle ihastukselle jostain liivipomo kaverista ja lähettelee kuvia Naccista kylässä. Ihan helvetin nolo jätkä. Pitää kyllä sanoa, ettei Sofiakaan ihan penaalin terävin kynä ole, kun tuon matkaan lähti, mutta ehkä Niko osasi puhua pyörryksiin ja leveillä omaisuudelle. Niko ei taida tajuta, kuinka paljon sille selän takana nauretaan alamaailmassa. Ihan dorka.

   • Anonyymi

    Mitä niissä alatyylisissä viesteissä sanotaan?!


   • Anonyymi

    Nacci ja Nikon sisar ovat rakastuneita, siinä toinen vuosisadan rakkaustarina!


  • Anonyymi

   Jospa nämä nyt olisivat sellaisia seksiviestejä. Kuka nyt haluaisi omia sellaisia näyttää omille tutuille.

  • Anonyymi

   Eivät ole seksiviestejä vaan ovat haukkuneet toisiaan alatyylisesti. Jokainen voi kuvitella millaista kieltä mies ja nainen käyttää kun ollaan vihaisia ja viina tai huumehuuruissa. Varmasti K-18 aineistoa, ei sovellu Iltasanomiin joka kuitenkin on koko perheen lehti.

  • Anonyymi

   😂😂😂

   Sori, pakko nauraa. Muistui juuri, miksi tosiaankin olen pysynyt sinkkuna. Samaa suhdepaskaa aina ja iänkaikkisesti. Mies haluu tehä oman päänsä mukaan ja nainen kitisee mitään kuitenkaan saavuttamatta.

   En oikein mitenkään usko, että Sofia on paatunut rikollinen jolla on oma tärkeä osuutensa. Jos onkin vetänyt vähän laillisen rajan yli, niin ensikertalaisena ja miehensä elättinä tuskin on realistisesti ollut muuta vaihtoehtoa.

   Se, että kumppani on rikollinen, ei vielä ole syy erolle, ihan realistisesti. Ei oma puoliso ole velvoitettu toimimaan toisen tuomarina. Tai että olisi velvoitettu jättämään kotinsa ja turvatun toimeentulonsa, koska puoliso ei suostu olemaan rehellinen.

   Niin myötä, kuin vastoinkäymisissä. Nyt myös katumattoman Nikon olisi syytä suhtautua Sofiaan vähemmän tuomitsevasti, kun kerran on koko homman poikiensa kanssa järjestänyt.

   Mahtavaa draamaa!👌

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pääjohtaja Yli-Viikarilta kysyttiin haluja jatkaa VTV:n ylijohtajana

   "Tähän uraan liittyvään kysymykseen voisin vastata Irja Askolan runon sanoin: Tultaessa tienristeykseen / joku kauhistuu / tieni näyttää päättyvän / t
   Maailman menoa
   135
   3928
  2. Maisa torpa selittää hyymylehdessä

   Syötä hakusana… UUTISET 20.6.2021 Maisa Torppa selittelee miksi lomakuvissa on alkoholia ja hänkin juo drinksulasista Maisa Torppa on lähtenyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   76
   2231
  3. Miesten ulkonäköpaineet

   https://yle.fi/uutiset/3-11987255 Siinä pitkä artikkeli aiheesta, ja lopussa ihan mielenkiintoisia kommentteja. Artikkelissa mainitaan sen verran mon
   Sinkut
   62
   1517
  4. Oikeasti olisin sut halunnut mies

   omaksi, kullaksi, rakkaaksi, kumppaniksi, ystäväksi, olkapääksi, hellittäväksi, arkeen ja juhlaan, eteiseen ja peräkammariin, sohvalle ja sänkyyn, rii
   Ikävä
   115
   1482
  5. Kiira Korpi sekoili liittonsa EROON!

   Ei riittänyt sitten sisältö tuossakaan liitossa kuin pari vuotta. Suku maksoi kalliit häälahjat, joita ei tietenkään palautella ja pian jo Kiiralla uu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   17
   1379
  6. Kivan näköistä Stefanilla

   Kylläpä on mukava nähdä Stefan reippaan ja onnellisen näköisenä tyttärensä kanssa. Toivon, että Stefan pääsisi eroon huonosta on/off -suhteesta ja et
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   1031
  7. Me kuulumme yhteen.

   Mies, minä olen sinulle oikea ja sinä oikea minulle.Me kuulumme toisillemme. Me kuulumme yhteen. Se on näin.
   Ikävä
   51
   989
  8. Sofia ei ole ruudinkeksijä

   Ei ole erityisen välkky tapaus.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   807
  9. Miksi Stefu jätti Sohvin?

   Mikä oli tällä kertaa syynä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   10
   793
  10. Martinan takapuoli..

   Onpa tällä Martiinalla muhkea takapuoli ja reidet viimeisessä instamainoksessa. Onko turvonnut vai aina ollut näin iso tämä meidän "maailmanmestari".
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   786
  Aihe