Valtakunnasyyttästä paistoi kostonhimo YLEn haastattelussa. Sen perusteella

Anonyymi

voidaan kysyä täysin aiheesta, onko valtakunnasyyttäjällä edellytyksiä jatkaa tehtävässään. Ei kai valatkunnan korkeimpana syyttäjäviranomaisena voi olla henkilö, joka pohtii kostio koettuaan tappion.

12

88

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Valtakunnansyyttäjä väitti YLEn haastattelussa vain noudattaneensa lakia ja hän olisi tehnyt virheen, mikäli ei olisi pyrkinyt purkamaan syytesuojaa. Tuohan väite ei pidä paikkaansa, kun kuunteli syyttäjän haastattelua. Jos kyse olisi ollut ainoastaan vältää virheen tekeminen, hän olisi tyytynyt eduskunnan päätökseen mukisematta ja kertonut asian olevan nyt selvitetyn ja loppuunkäsitellyn. Mutta mitä teki valtakunnanyyttäjä, kertoi, että eduskunnan päätös oli virhe, syytetty oli syyllinen rikokseen ja jää näin olen tuomitsematta jne. Eli syyttäjä tuomitsi ja syytti avoimesti ennen oikeudun päätöstä syytettyä rikolliseksi. Valtakunnan syyttäjä etsii kostoa. Nyt on vaan kyse kuka tulee olemaan se onneton koston kohde, jota vastaan hän nostaa seuraavan syytteen puhtaasti päässä kiertävän luupin vuoksi.

      Valatkunnansyytäjä ei ole tehtäviensä tasolla ja on syytä erota virastaan. Ei kai oikeusvaltion syyttäjänä voi olla tuomaria esittävä henkilö.

    • Anonyymi

      Kuka voi nostaa syytteen valtakunnansyyttäjää vastaan? Ei kai hänkään ole oikeuden yläpuolella, vai onko? Oikeusasiamies, pääministeri, presidentti vai pitääkö kerätää 50000 kannatuskorttia asian tutkimisen vai kuka? Kysyn ihan periaateessa, jos vaikka tarvetta olisi.

    • Anonyymi

      Ei pystynyt peittämään vihervasemmistolaista vakaumustaan. Ei siis ole tehtäviensä tasalla.

      • Anonyymi

        Ei tuohon virkaan sovi puolueellinen henkilö.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Valtakunnansyyttäjä potee rasistiaddiktiosta. Hän näke rasismia joka asiassa jopa riisi/karjalanpiirakassa onko siinä käyetty tummaa vai vaaleaa jouhoja. Jopa päivän HS mukaan valtakunnansyyttäjä on nostanut rasimisyytöksiä vaikka poliisi on ensin todennut, että syytteisiin ei ole aihetta. Kaiken kukkuraksi oikeusoppineiden väiteet, että valtakunnasyyttäjän puheet olisivat ollet asiallisa, ei pidä paikkaansa. Suomessa tuomio ei perustu syyttäjän mielipiteelle niiin kuin tunnutaan väitettävän.

      Valtakunnansyyttäjä on pistettävä vaihtoon. Nykyinen henkiolö on additionsa paljastanut ja se ei ole sopivaa tuossa asemassa olevalle.

    • Anonyymi

      Valtakunnansyyttäjän pitää erota!
      Täysin epäpätevä ja puolueellinen hlö.
      Nostaa syytteitä poliittisin perustein.
      Tuhlaa veronmaksajien rahoja turhiin juttuihin.

    • Anonyymi

      Onneksi edes yhdellä kansanedustajalla oli rohkeutta kysellä oikeuskanslrilta valtakunnansyyttäjän puheiden perään. Oikeampi osoite olisi kyllä ollut ehkä kallonkutistaja, se on ainoa joka adiiktioista ja pakkomielteistä voi parantaa.

    • Anonyymi

      Päivi Räsänen: Valtakunnansyyttäjä määräsi esitutkinnan puheista, joita ei tv-ohjelmassa sanottu – "Nousee mielikuva tutkintamääräysten tehtailusta"

      Tuo jos mikä todistaa, että Toivanen istuu väärällä tuolilla väärällä puolen oikeussalia. Valtakunnansyyttäjä tehtailee syytteitä hutkimalla edes vaivautumatta tutkimaan väitteitensä todenperäisyyttä. Valtakunnansyytäjä on pistettävä vaihtoon ja asetettava syyteeseen aiheettomista ja vääristä syytteistä.

      Mikä tätä maata vaivaa. Oikeuskanslerina on persutuslakia tietoisesti rikkonut henkilö, valtakunnansyyttäjänä vainoharhainen kostonhalua poteva fanatikko. pääministerinä pikavippaaja, joka ei aio maksaa velkojaan.

    • Anonyymi

      Tätä maata vaivaa punatauti.

    • Anonyymi

      Valtakunnansyyttäjä ei kuvaa hänen tehtäväänsä riittävän tarkasti. Oikea termi on POLIITTINEN SYYTTÄJÄ. Jos poikkeaa oikeasta poliittisesta linjasta, saa syytteen.

    • Anonyymi

      Valtakunnansyyttäjän mukaan on Räsäsäsen etu, että hänen puheensa tutkitaan. Kansakunnan ja valtakunnasyyttäjän oman edun vuoksi valtakunnansyyttäjän syyttämiset ja syyttämättä jättämiset olsi tutkittava perusteellisesti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe