Valtakunnasyyttästä paistoi kostonhimo YLEn haastattelussa. Sen perusteella

Anonyymi

voidaan kysyä täysin aiheesta, onko valtakunnasyyttäjällä edellytyksiä jatkaa tehtävässään. Ei kai valatkunnan korkeimpana syyttäjäviranomaisena voi olla henkilö, joka pohtii kostio koettuaan tappion.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Valtakunnansyyttäjä väitti YLEn haastattelussa vain noudattaneensa lakia ja hän olisi tehnyt virheen, mikäli ei olisi pyrkinyt purkamaan syytesuojaa. Tuohan väite ei pidä paikkaansa, kun kuunteli syyttäjän haastattelua. Jos kyse olisi ollut ainoastaan vältää virheen tekeminen, hän olisi tyytynyt eduskunnan päätökseen mukisematta ja kertonut asian olevan nyt selvitetyn ja loppuunkäsitellyn. Mutta mitä teki valtakunnanyyttäjä, kertoi, että eduskunnan päätös oli virhe, syytetty oli syyllinen rikokseen ja jää näin olen tuomitsematta jne. Eli syyttäjä tuomitsi ja syytti avoimesti ennen oikeudun päätöstä syytettyä rikolliseksi. Valtakunnan syyttäjä etsii kostoa. Nyt on vaan kyse kuka tulee olemaan se onneton koston kohde, jota vastaan hän nostaa seuraavan syytteen puhtaasti päässä kiertävän luupin vuoksi.

      Valatkunnansyytäjä ei ole tehtäviensä tasolla ja on syytä erota virastaan. Ei kai oikeusvaltion syyttäjänä voi olla tuomaria esittävä henkilö.

    • Anonyymi

      Kuka voi nostaa syytteen valtakunnansyyttäjää vastaan? Ei kai hänkään ole oikeuden yläpuolella, vai onko? Oikeusasiamies, pääministeri, presidentti vai pitääkö kerätää 50000 kannatuskorttia asian tutkimisen vai kuka? Kysyn ihan periaateessa, jos vaikka tarvetta olisi.

    • Anonyymi

      Ei pystynyt peittämään vihervasemmistolaista vakaumustaan. Ei siis ole tehtäviensä tasalla.

      • Anonyymi

        Ei tuohon virkaan sovi puolueellinen henkilö.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Valtakunnansyyttäjä potee rasistiaddiktiosta. Hän näke rasismia joka asiassa jopa riisi/karjalanpiirakassa onko siinä käyetty tummaa vai vaaleaa jouhoja. Jopa päivän HS mukaan valtakunnansyyttäjä on nostanut rasimisyytöksiä vaikka poliisi on ensin todennut, että syytteisiin ei ole aihetta. Kaiken kukkuraksi oikeusoppineiden väiteet, että valtakunnasyyttäjän puheet olisivat ollet asiallisa, ei pidä paikkaansa. Suomessa tuomio ei perustu syyttäjän mielipiteelle niiin kuin tunnutaan väitettävän.

      Valtakunnansyyttäjä on pistettävä vaihtoon. Nykyinen henkiolö on additionsa paljastanut ja se ei ole sopivaa tuossa asemassa olevalle.

    • Anonyymi

      Valtakunnansyyttäjän pitää erota!
      Täysin epäpätevä ja puolueellinen hlö.
      Nostaa syytteitä poliittisin perustein.
      Tuhlaa veronmaksajien rahoja turhiin juttuihin.

    • Anonyymi

      Onneksi edes yhdellä kansanedustajalla oli rohkeutta kysellä oikeuskanslrilta valtakunnansyyttäjän puheiden perään. Oikeampi osoite olisi kyllä ollut ehkä kallonkutistaja, se on ainoa joka adiiktioista ja pakkomielteistä voi parantaa.

    • Anonyymi

      Päivi Räsänen: Valtakunnansyyttäjä määräsi esitutkinnan puheista, joita ei tv-ohjelmassa sanottu – "Nousee mielikuva tutkintamääräysten tehtailusta"

      Tuo jos mikä todistaa, että Toivanen istuu väärällä tuolilla väärällä puolen oikeussalia. Valtakunnansyyttäjä tehtailee syytteitä hutkimalla edes vaivautumatta tutkimaan väitteitensä todenperäisyyttä. Valtakunnansyytäjä on pistettävä vaihtoon ja asetettava syyteeseen aiheettomista ja vääristä syytteistä.

      Mikä tätä maata vaivaa. Oikeuskanslerina on persutuslakia tietoisesti rikkonut henkilö, valtakunnansyyttäjänä vainoharhainen kostonhalua poteva fanatikko. pääministerinä pikavippaaja, joka ei aio maksaa velkojaan.

    • Anonyymi

      Tätä maata vaivaa punatauti.

    • Anonyymi

      Valtakunnansyyttäjä ei kuvaa hänen tehtäväänsä riittävän tarkasti. Oikea termi on POLIITTINEN SYYTTÄJÄ. Jos poikkeaa oikeasta poliittisesta linjasta, saa syytteen.

    • Anonyymi

      Valtakunnansyyttäjän mukaan on Räsäsäsen etu, että hänen puheensa tutkitaan. Kansakunnan ja valtakunnasyyttäjän oman edun vuoksi valtakunnansyyttäjän syyttämiset ja syyttämättä jättämiset olsi tutkittava perusteellisesti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2834
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      527
      2676
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1855
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1797
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1733
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1679
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1292
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      88
      1126
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      58
      1099
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1092
    Aihe