Miten menee??

Anonyymi

Mites täällä oikein menee? Yritykset kaatuu toinen toisen perään kovan vastustelun jälkeen vai onko käynyt niin että yrittäminen kaataa yritykset ei ole saanut oikien tuulta purjeisiin.
Ainakin täällä jaksaa edelleen yrittää Avotampio armeijansa kanssa epätoivoisesti kirjoitella. Hei nuoremmat päästäkää nyt tuo Avotampio jo elämään oikeaa elämää ja jatkakaa te hänen työtään . Teillä on kuitenkin vuosia vielä jäljellä vaikka lopettaisitte siihen kun teistä tulee aikuisia.

Mut miten on mennyt varmaan pian parivuotta tuossa vierähti etten täällä käynyt.
Valaiskaa nyt vähän.

Onecoin ei näköjään ole kaatunut. Kannattiko täällä meuhkaaminen?
Zinzino porskuttaa ja bisnes ilmeisesti kukoistaa. Mites muut mitä kaikkia te olette yrittäneet kaataa?

Mut jatkoja teille

10

86

  Vastaukset

  • Ei kaada vaurastumista ei voi estää. Vuodesta toiseen paremmin.

   • Omaisuus karttuu vauhdilla.
    Omaa luokkaansa.


  • Niinpä niin ja joopa joo. Anonyymi päättää siis hyökätä vähäistä avotampiota vastaan joka ei itse edes pysty päättämään menemisistään ja tulemisistaan, koska kaikki sellainen on ihanien hoitsutätien mielipiteestä kiinni (maksuton mainos Niuvanniemen olosuhteista: jos olet kiltti, saat "karkkia" ja jos olet oikein kiltti saat ehkä "namuakin", mutta tämä vaatii jo" erityiskiltteyttä").

   Vähäinen avotampio on asettanut vähäiset voimavaransa estääkseen mahdollisimman monta muuta joutua kusetettaviksi. Tätäkö anonyymi siis moittii? Näinkö on?

   Onko anonyymi kenties sitä mieltä että hänen itse mainitsemansa onecoin on menestystarina? Ja hänen argumenttinsa kuuluu: "se ei ole vielä kaatunut"?!? Näinkö on? Todellakin?

   Maininta zinzinosta ohitetaan. Anonyymi kun olet (ehkä?) vapaa kulkemaan niin kysypä kadunkulkijoilta kuinka moni heistä on koskaan kuullut sanan "zinzino" tai "onecoin". Näin saat ehkä vähän kosketusta todellisuuteen. Sellaiseen jota moni muu voi vain kuvitella ...

   MUAHAHAMUAHAHAHM UHAAAAAA

   Poijjaat!! Taasen!

  • Jos googlettaa onecoin huijaus tai zinzino huijaus niin kauheen hyvin ei kummallakan firmalla Suomessa mene ainakaan netin mukaan.

  • Nämä kaksiaivosoluiset ovat erikoista väkeä. He ovat hit-and-run kategoriaa, he heittävät ilmaan kommentin - jota kukaan täysjärkinen ei voi käsittää - ja häipyvät sen jälkeen. Dialogi heidän kanssaan on mahdoton, jo lähtökohtaisesti. Kaksiaivosoluinen ei kykene sellaiseen. Eihän simpanssikaan osaa jatkaa "dialogia" saatuaan hoitajaltaan banaanin.

   Tämä on mielenkiintoinen:

   >Yritykset kaatuu toinen toisen perään kovan vastustelun jälkeen vai onko käynyt niin että yrittäminen kaataa yritykset ei ole saanut oikien tuulta purjeisiin.

   Mahdotonta ymmärtää mitä kaksiaivosoluinen tällä hakee. Mutta ehkä hän uskoo että täällä (TÄÄLÄ) kirjoitetut tekstit voisivat jotenkin vaikuttaa yritysten kaatumisiin?!?!?

   Edelleen hän jatkaa:

   >Onecoin ei näköjään ole kaatunut. Kannattiko täällä meuhkaaminen?

   Onecoinin tilanne on tunnettu. Mutta siitä huolimatta hän kysyy MEILTÄ kannattiko täällä (TÄÄLÄ) "meuhkaaminen".

   Vastaukseni on KYLLÄ, sillä olemme saaneet hyvää huumoria juuri tällaisten kaksiaivosoluisten kustannuksella. Harmi vaan että nämä ovat kaikki aina häipyneet takavasemmalle, kuten tämäkin yrittäjä.

   Mutta SUURET kiitokset tälle kaksiaivosoluiselle!! Tuotitte jälleen meille HUUMORIA! Sitä te teette aina kun esiinnytte, TAVALLA TAI TOISELLA!

   MUAHHAHAHAMUAHAHAHANMUHHHAUHAAAAAA

   Poijjaat!! Taasen!

  • Onecoin on käytännössä kaatunut, vaikka webbisivut toimivatkin. Zinzino: sama tilanne. Lukuisat muut verkostohuijaukset: sama tilanne.

   Kaikilla verkostomarkkinointiyrityksillä on nyt 1.5 jalkaa haudassa.

  • Verkostomarkkinointi on maailmanlaajuisesti vastatuulessa. Sen takia uusia yrittäjiä ei enää näekään, paitsi ilmiselviä kusetuksia jotka ovat lyhytikäisiä

   • Ihmiset alkavat vähitellen viisastua ja ymmärtää ettei helppoa rahaa ole olemassa?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ihmiset alkavat vähitellen viisastua ja ymmärtää ettei helppoa rahaa ole olemassa?

    En usko että ihmiset viisastuvat. Tämä kaksiaivosoluisten massa on loputon voimavara, ihmiskarjaa riittää. Väittäisin toisinpäin että juuri tällä hetkellä pätevät kusettajayrittäjät ovat vetäytyneet kuoreensa ja odottavat parempia aikoja. Kaikki verkostoviritykset ovat olleet jo pitkän aikaa kovan sosiaalisen median rumputulen alla.

    Ennustan että kun vähän aikaa menee ja savu hälvenee, niin eiköhän taas saada huumoria näiltä loputtomilta helppoheikeiltä, jotka eivät koskaa luovu yrittämisestä! Sitä odotellessa ...

    MUAHAHAMUAHAHAMUAHAHHAAAAAA

    Poijjaat!! Taasen!


  • Onko Suomeen rantautunut viime aikoina mitään uutta verkostovedätystä?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Torppa sairaalaan

   Kas kas..oliko ullatus, että taas tapahtuu..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   1492