avautuuko silmät viimein?

Anonyymi

leirintää pyörittää yhdistys ja nyt jo näyttää että saadaan luontomatkailulle jonkinlainen piristys, asia jota u-r m. ei ole 15 vuoteen saanut millään tavalla ees alulle. kaupunki vois siirtää puolet rahasta jota matkakumpuun työnnetään leirintä/eris porukalle. nähtäisiin todella nopeasti kuinka hukkaan on tähän asti mennyt, tulisi samalla ees ppienntä painetta kaupungin rahoilla pyörivälle "yritykselle" hoitaa kaivoksen ja vielä tuon hotellinkin?!?! toimintaa siten että tienaisi ees kulut pois....

8

222

  Vastaukset

  • Toivossa on hyvä elää..

   Markkinoijaa kaipaa ja rahaa mainontaan matkailu. Kunnon mainokset pyörimään maikkarille ja muille kaupallisille foorumeille toisi näkyvyyttä.

   Tonnin sijoitus poikisi helposti kymmenkertaisena takaisin joten toimeksi jos aikomus tehdä tiliä..

   Tahtotilaa ei ole ollut viedä asioita maaliin tähänkään mennessä joten torsoksi jää nytkin. Talkootyön hedelmät jäävät hyödyntämättä tällä menolla..

   • "matkailu" saa kaupungin rahaa 300 000€ vuodessa, rahan käyttö ja käyttäjä on mitä on. nyt olisi uutta toimijaa, pitkään ei vapaaehtoisilla pyöri. raha järkikäyttöön!


   • Anonyymi kirjoitti:

    "matkailu" saa kaupungin rahaa 300 000€ vuodessa, rahan käyttö ja käyttäjä on mitä on. nyt olisi uutta toimijaa, pitkään ei vapaaehtoisilla pyöri. raha järkikäyttöön!

    Kyllä u-m r lehtikuviin ilmaantuu kunhan huomaa että menestyy..


   • Anonyymi kirjoitti:

    "matkailu" saa kaupungin rahaa 300 000€ vuodessa, rahan käyttö ja käyttäjä on mitä on. nyt olisi uutta toimijaa, pitkään ei vapaaehtoisilla pyöri. raha järkikäyttöön!

    Uskovaisten höpinöitä, näitä leirintäaluejuttuja heillä täällä, kun omat taidot ei riitä muuhun kuin höpötyksiin ja halleluja huutoihin yöllä sekä päivällä.
    Sisäinen hiljaisuus, ei usko tuputusta.


  • U-M R miniä lehti jutun mukaan siellä mukana talkoilemassa....

  • Minkä takia kaupungin pitää antaa kaunis niemeen rahaa? Eikös yhdistys ole sen vuokrannut kaupungilta? Ja siis pyörittää sitä omillaan ja jos tulosta tulee niin yhdistys sen saa ei kaupunki eikä talkoolaiset.

   • Eikös omistajan pidä lakisääteiset perusjutut huolehtia omistamiinsa ja eteenpäin vuokraamiinsa kohteisiin? Eihän se ylipäätään voi vuokrata puutteellisia tiloja eteenpäin?


   • Eikös tämä yhdistys edistä koko kaupungin matkailua eli on se nyt oikeus ja kohtuus, että kaupunki sen sisävessan Kaunisniemeen tekee. Asiakkaiden iloksi sekin koituu. Miten on muuten mahdollista, että on voinut kahvilaa ilman vessaa pyörittää? Ja kaipa se niin on, kuten lehdessä oli, että turha odottaa kaupungin yhtiöltä ihmeitä, itse pitää tehdä.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vaarallinen neuvo kansalle

   Hätkähdyttävä tieto marjastajille: Jopa yli puolet yksityisteiden rajoitusmerkeistä laittomia – Asiantuntija: "Itse tehtyjä ei tarvitse noudattaa" Ra
   Maailman menoa
   315
   6055
  2. Martinan kunnioitus muita kohtaan?

   Astuu kirkkoon rinnat paljaana . Just ja just peittää nännit. Hirveä myötähäpeä- kuka oikeesti kehtaa muutakuin Martina? Liian lyhyt hame! Ollaan k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   362
   3306
  3. Vihreiltä selvä viesti,jos emme saa ilmastotavotteita

   läpi lähdemme tästä hallituksesta. Ja tämä tule tapahtumaan aivan varmasti koska meillä ei ole varaa toteuttaa vihreiden toivomuslista. Nyt pitäisi al
   Perussuomalaiset
   132
   2497
  4. Onko taas Stefulla ja Sofialle tilanne päällä?

   Eilen niin iloisesti kilisteltiin laseja ja tänään ei kumpaakaan näy instassa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   35
   1374