Kääntyykö julkisuus Martiinaa vastaan?

Anonyymi

Martiina lähti alusta lähtien käymään julkista eroriitaa lehdistössä, tv:ssä ja somessa.
Toi lapsetkin heti julkisuuteen aiemmasta poiketen.
Esiintyi uhrina, petettynä osapuolena. Sen jälkeen erosta toipuvana leijonaemona, nauttien uudesta vapaudesta vaikean suhteen jälkeen.
Muuttuuko tämä kuva jonka haluaa antaa mitä enemmän ja pidempään erokuvioita julkisuudessa puidaan.
Lasten asioiden puiminen julkisesti ei vaikuta kovin hyvältä idealta ja herättää epäilykset kuinka paljon ja ketä oikeasti ajattelee lasten parasta.
Ehkä me leijonavanhemmat emme halua olla mukana enää tässä kiistassa jonka maksajiksi joutuvat lapset.
Viha ja katkeruus voi sokaista kenet vaan harkitsemattomiin tekoihin. Aina voi yrittää tehdä korjausliikkeitä ennenkuin tilanne pahenee, niin tässäkin tapauksessa. Kaikki osapuolet.

66

506

  Vastaukset

  • Mara on niin vähä-älyinen, että sössii koko ajan omaa julkisuuskuvaansa, mitä enemmän toisista puhuu pahaa.

   • Kyllä kääntyy julkisuuskuva samanlaiseksi negatiiviseksi, jollainen oli ennen Thermania. Munasihan tuo monta kertaa itsensä myös avoliiton aikana, mutta nyt ei ole rikasta miestä pelastamassa emämunauksilta. Martinan ego on sitä suuruusluokkaa, että hän ei oikeasti tajua mitä on tapahtunut. Suosio pian pohjamudissa tuolla ”Riksun ruudulla”. Sivistymätön, tyhmänylpeä, omasta mielestään ylivertainen...muut näkevät kyllä tuon läpi. Entinen salarakas Martina Aitolehti, pettäjä etc...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä kääntyy julkisuuskuva samanlaiseksi negatiiviseksi, jollainen oli ennen Thermania. Munasihan tuo monta kertaa itsensä myös avoliiton aikana, mutta nyt ei ole rikasta miestä pelastamassa emämunauksilta. Martinan ego on sitä suuruusluokkaa, että hän ei oikeasti tajua mitä on tapahtunut. Suosio pian pohjamudissa tuolla ”Riksun ruudulla”. Sivistymätön, tyhmänylpeä, omasta mielestään ylivertainen...muut näkevät kyllä tuon läpi. Entinen salarakas Martina Aitolehti, pettäjä etc...

    ”Riksun ruusulla...piti kirjoittaa...


   • juuri näin, Martinan ÄO = 0


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä kääntyy julkisuuskuva samanlaiseksi negatiiviseksi, jollainen oli ennen Thermania. Munasihan tuo monta kertaa itsensä myös avoliiton aikana, mutta nyt ei ole rikasta miestä pelastamassa emämunauksilta. Martinan ego on sitä suuruusluokkaa, että hän ei oikeasti tajua mitä on tapahtunut. Suosio pian pohjamudissa tuolla ”Riksun ruudulla”. Sivistymätön, tyhmänylpeä, omasta mielestään ylivertainen...muut näkevät kyllä tuon läpi. Entinen salarakas Martina Aitolehti, pettäjä etc...

    Tuo tyhmänylpeä, on verraton sana. Kiitos tästä, eka kerran kuulin tuo. Tunnen muutaman juuri tällaisen tapauksen!!

    "Omasta mielestään ylivertainen" sopii myös Maran käytökseen!! Kiitos 😅


  • Julkisuutta ja omaa julkisuuskuvaa on vaikea hallita. Varsinkaan jos sitä yrittää manipuloida omiin tarkoituksiin sopivaksi. Toki lehdistön kanssa voi päästä sopuun mutta yleinen mielipide voi muuttua äkkiä ja some elää omaa elämäänsä.

   Pitäisi mietti tarkkaan mitä julkisuuteen päästää ja pitää hermot ja tunteet kurissa. Tai olla hiljaa.

   • Pedantti, millintarkka, perfact, manipulaattori ei tajua tekevänsä itselleen, lapsilleen ja bisneksilleen hallaa noilla ulostuloilla. Olen ihmetellyt, että näinkin kauan Therman hiljaa tuota ihmistä jaksoi kuunnella. Asiaa oli Thermanin kirjoitus instassa, uskoisin, että kaikki Aitolehden tuntevat tunnistavat siitä hänet 😏.


   • Kyllä lehdistö ihan varmasti kaivaa tuon Riksun ruusun menneisyyden vielä esille. Sieltä paljastuu myös se, että kuinka ihana se lapsuus ja nuoruus hänellä oli. Oliko tosiaan ” urheilutähti ja arvostettu heppatyttö” jo nuoruudessaan? Paljastuu myös ne likaisimmat asiat, joita on valkopesty urakalla. Koulutoverit voisivat myös (lämmölläkö?) julkisesti muistella tuota (ihanaa?) naista, juhannusneitoa, leijonaemoa, salarakasta, pettäjää...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä lehdistö ihan varmasti kaivaa tuon Riksun ruusun menneisyyden vielä esille. Sieltä paljastuu myös se, että kuinka ihana se lapsuus ja nuoruus hänellä oli. Oliko tosiaan ” urheilutähti ja arvostettu heppatyttö” jo nuoruudessaan? Paljastuu myös ne likaisimmat asiat, joita on valkopesty urakalla. Koulutoverit voisivat myös (lämmölläkö?) julkisesti muistella tuota (ihanaa?) naista, juhannusneitoa, leijonaemoa, salarakasta, pettäjää...

    Joo, odotan innolla Riksun tytön koulutovereiden kommentteja !!

    Eivät taida kovin hääppöistä kuvaa antaa tästä neiti Aitolehdestä, tai hänän on käyttänyt silloin nimeä Minna Kortelampi.


   • hyvinvointi valmentaja, vois valmentaa itseään. katkeruus ja pahoinvointi lisääntyy koko ajan. miljonäärit ei tulleet pelastamaan rahpillaan marsua, kuten kuvitteli. nyt tultava toimeen omillaan, maksaa itse kaikki laskut ja eläminen. juorulehtien lupaamat exän miljoonat ei tullu marsulle eikä tule koskaan. jos olis ollut yhtään järkeä olis pitänyt suunsa kiinni. nyt lapset tuonu itse julkisuuteen. juhannusheila lähti lätkimään. eikä miljonäärit kosi kilpaa, kuka sais elättää luxus elämään tottunutta muijaa.


  • Ei yllätä,että tämä vähemmän kauniisti alkanut ”rakkaustarina”saa ruman ja kaunaisen lopun.
   Martina on katkeruutensa jo todistanut koko mediakentälle läpinäkyvissä diipadaapa haastiksissaan.
   Todellisuus punnitaan kuitenkin teoissa,joista Stefan nyt on lopulta antanut esimakua.
   Martina on kuulemma kiristänyt ja vainonnut pariskuntaa jatkuvasti eron jälkeen.
   Tämähän on äärimmäisen noloa ”kilometrejä kasvaneelle””siunatulle onnelliselle”,mutta naisen puheet evat ennenkin paljastuneet potaskaksi.
   Tämän kertaiseen kriisiin Martina tarvitsisi ammattilaisen apua,jos sen suostuisi ottamaan vastaan.

   • Tuon muka-avoliiton loppu oli juuri sellainen, kun moni suhteen alkumetreillä ennusti. Eerikäisenkin sopisi mennä välillä itseensä ja muistella vähän, kuinka sai siipeensä tuolta rahan ahneelta exältään 🤨.


   • Säälittää ympärillä olevat ihmiset jos näin on. Eivät varmasti pääse helpolla jos on katkera ja vihainen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Säälittää ympärillä olevat ihmiset jos näin on. Eivät varmasti pääse helpolla jos on katkera ja vihainen.

    Vaan missä on shamaanin lupaama Suuri Rakkaus? Palomies 👨‍🚒.


  • vahvasti kääntyi marttaa vastaan nämä jutut,ei kannata helmat hampaissa juosta joka tuutista kommentoimaan yksipuoleisesti asioista,onneksi THERMAN pudotti tämän turhakkeen sinne minne kuuluukin jotain rajaa mara

  • Marttiina ei lopeta kärsii kuka tahansa. Täysin mielipuoli naisen kuvatus. Joutaisi parantolaan, vaikka parantola Marttiina ikinä pystykään parantamaan. Järeämmillä otteilla vaan eli Putinin hoitoon ja vähän äkkiä.

   • Tämmöiset kirjoitukset kertovat kirjoittajan omasta ahdistuksesta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tämmöiset kirjoitukset kertovat kirjoittajan omasta ahdistuksesta.

    kovasti naurattaa kun feikkikulisiit kaatuu kolisten. kesällä avioituva, lehdet hehkutti, ihanko toimittajat uskoi, eukon satuiluun. sitä avioitumiskesää vaan ei tullut. kohta soi exän ja uuden tyttiksen hääkellot. saadaan suomeen maailmanluokan häät, joista kirjoitetaan seuraavat sata vuotta. häät jollaisia suomessa ei ole ennen nähty.


  • Martina nolas itsensä lopullisesti.

   • Tämä ☝️


   • miten kirjan myynti onnistui. myytiinkö kymmentä enempää. ei kuulu sanaakaan. pelkkä feikki kirja, jossa kopioitu muiden neuvoja ominaan. pelkkä plagiaatti.


   • Anonyymi kirjoitti:

    miten kirjan myynti onnistui. myytiinkö kymmentä enempää. ei kuulu sanaakaan. pelkkä feikki kirja, jossa kopioitu muiden neuvoja ominaan. pelkkä plagiaatti.

    Ei tainnut omakehu-valkopesukirjasta tulla Best Selleriä 🤔.


  • Pelisilmä puuttuu? Jatkaa valitsemallaan tiellään, nyt iltapvlehden studiossa.
   Pelaa kovilla panoksilla jos tuonne menossa puhumaan viimeaikaisista tapahtumista.
   Minulla ystävä joka erittäin kovapäinen, rohkea jopa häikäilemätön ajamaan asiaansa.
   Sosiaalista ja psykologista pelisilmää ei ole yhtään.
   Siihen kaatuu tämäkin ja suosio kääntyy ellei lopeta.

   • Onko siis menossa valehtelemaan? Jos, niin Thermanina antaisin myös edes yhden hyvän ja nasevan haastattelun tuosta ämmästä 😠.


   • Siitä ei kärsi pelkästään suosio, vaan se otetaan huomioon myös huoltajuusasioista päätettäessä. Stefun kannattaisi nyt hoitaa asiansa hyvin, ja yhteistyössä Lasun kanssa, edellyttäen että hänenkin toimitansa ja käytöksensä kestää päivänvalon ja täyttää kriteerit.


  • Jossain vaiheessa oli jo että ihan ok nainen mutta sitte repes. Nyt taas suoltaa kaiken paskan ulos lehteen

   • Aggressiivinen, äkkipikainen ja ilkeä luonteinen nainen Seiskan, MeNaisten ja Iltalehden suojeluksessa 😨. Koskahan lehdistö huomaa, että valkopesu on turhaa tuon ihmisen kohdalla?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Aggressiivinen, äkkipikainen ja ilkeä luonteinen nainen Seiskan, MeNaisten ja Iltalehden suojeluksessa 😨. Koskahan lehdistö huomaa, että valkopesu on turhaa tuon ihmisen kohdalla?

    Eivät piittaa kun luvattu hyvä tarina. Mikä vain myy. Martiina osaa käydä kauppaa ja helppo mun ei "pieni" valehtelu paina omatuntoa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eivät piittaa kun luvattu hyvä tarina. Mikä vain myy. Martiina osaa käydä kauppaa ja helppo mun ei "pieni" valehtelu paina omatuntoa.

    Jos ei pieni valehtelu paina. Ehkä ei muuta vaikutuskeinoa enää Stefun suhteen.


   • Kyllä olisi Stefun pitänyt miettiä mitä kirjoittaa lapsensa äidistä. Kirjoitus oli todella loukkaavaa ja jos Sohvilla oli lupa kuvata niin julkaisu ilman huoltajan lupaa on hyvän tavan vastaista. Minä selvittäisin asianajajan kanssa kirjoituksen ja julkaisun laillisuuden.


   • Vaikutat taspainottomalta, voimmeko auttaa jotenkin?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Aggressiivinen, äkkipikainen ja ilkeä luonteinen nainen Seiskan, MeNaisten ja Iltalehden suojeluksessa 😨. Koskahan lehdistö huomaa, että valkopesu on turhaa tuon ihmisen kohdalla?

    en tilaa, en osta enkä lue mitään lehtiä, joissa marsua valkopestään. toisen osapuolen kantaa ei ole kuultu. ennen kehui kuinka hyvä isä sepe ollut. nyt on muuttunut ääni kellossa, kun ilmainen luxus elämä loppui, kuin kanan lento.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Aggressiivinen, äkkipikainen ja ilkeä luonteinen nainen Seiskan, MeNaisten ja Iltalehden suojeluksessa 😨. Koskahan lehdistö huomaa, että valkopesu on turhaa tuon ihmisen kohdalla?

    joutui viidakon tähteet kuvauksista pois, uhkaili muita kisaajia, kun ei itse pärjännut missään. joutui bb talosta ulos uhkailujen takia. kaksi pahoinpitely tuomiota ja rattistuomio. lähestymiskielto ja osallistui GLO hotellin huumegeissiin.


   • älkää nyt, johan sitä vähemmästäkin suuttuu. rahoittajalla uusi tyttis ovat rakastuneita. marsu ei saanu erolahjana penniäkään. joutui pois landelta ja muista lukaaleista. ei ole heppoja ei mitään. suoltaa juttus iltalehtiin. missään ei kuulla toisen osapuolen totuutta. pitäs olla toinittajillakin joku vastuu ettei kirjoita mitä sattuu.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä olisi Stefun pitänyt miettiä mitä kirjoittaa lapsensa äidistä. Kirjoitus oli todella loukkaavaa ja jos Sohvilla oli lupa kuvata niin julkaisu ilman huoltajan lupaa on hyvän tavan vastaista. Minä selvittäisin asianajajan kanssa kirjoituksen ja julkaisun laillisuuden.

    Älä viitsi!!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä olisi Stefun pitänyt miettiä mitä kirjoittaa lapsensa äidistä. Kirjoitus oli todella loukkaavaa ja jos Sohvilla oli lupa kuvata niin julkaisu ilman huoltajan lupaa on hyvän tavan vastaista. Minä selvittäisin asianajajan kanssa kirjoituksen ja julkaisun laillisuuden.

    Ihkua 😌😌😌😂😂😂😂


  • Kyllä sille köpelösti käy, tuossa itsensä korostamisessa. Lapsiaan suojelee mukamas leijonaemon lailla. Kuka on raahannut vanhemman vauvasta lähtien rahapussikseen, nuoremman toi Stefanille kiusaa tehdäkseen, vaikka isä oli kieltänyt. Eikö ole tietoine internetin vaaroista, joista joka puolella puhutaan. Narsisti saa tehdä omasta mielestään mitä haluaa ja se on häneltä oikeutettua. On saanut ratista ja pahoinpitelyistä tuomion, että kannattaisi olla vähän nöyrempi. Likalleen tekee kyllä karhunpalveluksen käytöksellään.

  • Minusta Martina hallitsee julkisuuden oikein hyvin. Hän ei pienistä hätkähdä vaan treenausaiheiset kuvat ja videot ovat arkipäivää. Martina on myös tuonut esille olevansa hyä äiti, jolle Isben huoltajuus kuuluu ja mikäs sen parempi mediastrategia kun kertoa totuus. Toki Martinan eduksi on luettava myös se, etyä Sofia ja Stefu rämpivät tuoreilla huume- ja rattijuopumusjutuillaan. On ilo katsella kun Martina on löytänyt palomiehen, jonka kanssa viettää lemmenkessä kaiken tämän pahansuovan kirjoittelun keskellä. Nostan hatua Martinalle, kyllä sinä on mel sinnikäs ja vastuullinen suomalainen nainen.

   • Kaiken säkin uskot.
    Se palomiesromanssi oli sovittu juttu.
    Martina+Kris+Lehden toimittaja=juonittelukombo.
    Krisillä on nimittäin ihan muu romanssi meneillään;D


   • Siis millä huume+rattijuopumus jutullaan Sofia syytät, eihän hän osaa ajaa autookaan, eikä huumeitten kanssa ollut tekemisissä kait?


   • treenaa vaan kuvauksissa. kaikki feikkiä. jos treenais oikeasti kuvat olis toisenlaisia. ei pärjää missään kisoissa kaikki suurta kulissia, joita yrittää yhä pitää pystyssä. kouluttamaton ilman mitään ammattia. pelkillä juorulehden maksamilla kumitisseillä pääsi julkisuuteen. nyt kumitissit vanhaa kauraa, enää ei niitä esittelemällä voi rahastaa ketään.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kaiken säkin uskot.
    Se palomiesromanssi oli sovittu juttu.
    Martina+Kris+Lehden toimittaja=juonittelukombo.
    Krisillä on nimittäin ihan muu romanssi meneillään;D

    Kukaan ukko ei vapaehtoisesti tohon Martinan kuvioon lähde, nauttisi nyt tyttäriensä kanssa lomasta, eikös ne emoleijonat pidä pentunsa lähellään eikä muiden hoidettavana.


   • Tuli mieleen tästä kirjoituksesta ne tapaukset, joissa Instassa on esitetty täydellistä perhettä, äitiä ja isää ja paljastunut, että lapset ovat eläneet karmeissa oloissa. Pitäisi olla sen verran järkeä päässä tajuta, että Insta- ja muu some-elämä ei ole oikeaa elämää. Kukaan ei tiedä mitä toisten elämässä oikeasti tapahtuu somen ulkopuolella


   • Anonyymi kirjoitti:

    treenaa vaan kuvauksissa. kaikki feikkiä. jos treenais oikeasti kuvat olis toisenlaisia. ei pärjää missään kisoissa kaikki suurta kulissia, joita yrittää yhä pitää pystyssä. kouluttamaton ilman mitään ammattia. pelkillä juorulehden maksamilla kumitisseillä pääsi julkisuuteen. nyt kumitissit vanhaa kauraa, enää ei niitä esittelemällä voi rahastaa ketään.

    Totta! Pakonomaisesti treenaa muutan minuutin, että saa Instagramiin videoita/kuvia ja sitten makaa laiskana. Tulokset puhuu puolestaan, nytkään ei jaksanut triatlonia loppuun.


   • Sellainen ylistys Marttiinalle. En todellakaan ajattele samoin. Vuosia on hänen juttuja seurannut eikä ole kertaakaan ollut syytä nostaa hattua. Rahan ja julkisuudenkipeä ihminen, kova ja kylmä josset satu olemaan hänen fanittaja.


   • Höpsistä 😰😰😰 😂😂😂


  • Kauan on kyllä tuon huijarin valheet käyneet kaupaksi. Ihmettelen.

   • tais juhannus heilakin häippästä. oliko kyse toimittajien feikkijutusta. eipä ole miljoneerot jonossa olla oven takana kosimassa, siunattua, onnellista, kilometrin kasvanutta.


  • julkisuus kääntynyt jo katkeraa exää vastaan. millainnen äiti tuo lapsensa julkisuuteen iltiksen etusivulle, ilman isän lupaa. jatkuva perheasioiden julkisuuteen levittely ja muiden syyttely omista mokistaan ei ole eduksi kenellekään. siunattu ja onnellinen, kasvanu muka kilometrin. on vaan taantunut 2v. uhma ikäisen tasolle, muiden pitäs tanssia hänen pillin mukaan itseään ei mitkään vaatimukset kosketa.

  • Mutta unohdatteko nyt Nikon, joka haluaa keskustella
   vielä asiat selviksi Steppulin kanssa.
   Olivat hyvät ystävät, kunnes uskollinen ystävä
   vei muijan juuri kun tilanne oli toiselle vaikeimmillaan.
   Ja samaan aikaan Sohvi syvensi tunteita...
   Nämä kaksi todella oikeita henkilöitä haukkumaan Martinaa...

   • Aloita uusi ketju, äläkä kirjoita otsikon vierestä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Aloita uusi ketju, äläkä kirjoita otsikon vierestä.

    Kovin romanntselta ja rakastuneelta S&S eivät näytä. Sohvi yrittää pussata väkisin, mutta Stefu viis veisaa pusuttajasta. Taitaa tuokin suhde olla tiensä päässä heti kun uusi löytyy laukku ostoksille. Stefun kirjoitus Martinasta oli törkee, mutta rakkaudesta se hevonenkin potkasee. Stefulla on ongelma kun exällä on uusi mies ja nyxä haikailee ja flirttaa exälleen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Aloita uusi ketju, äläkä kirjoita otsikon vierestä.

    Huume-Nikolla on varmaan muuta mietittävää. Martinakin, jonka sisko kuoli tuollaisen tyypin takia huumeisiin, lähettelee sydämiä huume-Nikon instaan. Sellainen korkeamoraalinen leijonaemo 😳.


  • Kääntyy vastaan tuo negatiivinen julkisuuskuva . Nytkin pitää näyttää puoliksi tissiä kuvauksissa parvekkeella Roopen kanssa. Voi taivas et on tyhmä . Roope on niin nolo ja Martina palvoo

   • kyllä tuo kulahtaneiden juorulehden maksamien, kumitissien näyttely on kuin teinipissiksen touhuja. yrittääkö näyttää ukoille tätä herkkua luvassa. pitäs olla jotain korvien välissä. kumitissit vanhaa kauraa niillä ei nykyään enää pärjää, kun mitään osaamista ei ole.


   • Sellainen mallikeikka meidän huippumallilla taas tänään. Naapurin poika kuvaa lähiön parvekkeella eronnutta keski-ikäistä mammaa tämän omaan instaan. Työpäivä? Kohderyhmä? Kukaan oman ikäinen ei halua samaistua, nuoret ei tunne. Eläkeläiset ja Tapsa?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sellainen mallikeikka meidän huippumallilla taas tänään. Naapurin poika kuvaa lähiön parvekkeella eronnutta keski-ikäistä mammaa tämän omaan instaan. Työpäivä? Kohderyhmä? Kukaan oman ikäinen ei halua samaistua, nuoret ei tunne. Eläkeläiset ja Tapsa?

    👍 Tämä ☝️


  • Todella säälittävää homma. Luuleko hän että hän on seksikäs vai mitä hän yrittää? Kaikkihan nauravat tällaiselle!

   • Valitettavasti ei naura, vaan ig on täynnä kehuja 😖 enkä ymmärrä miksi!


  • Martina on löytänyt otsensä uudestaan eron myötä. Nejä tuntia treenaa päivittäin monipuolisesti, syö terveellisesti ja pitää huolta tytöistään. Huomesofia eikä Stefu unnu haittaavan vaan keskittyy nyt omaan ja yttärien elämään. Iso hali Martinalle ja tsemppiä kisoihin.

   • Kohta iltalehdessä uikuttaa ja parjaa exää, tissit tiskillä! Itsekeskeisyydessään maailman luokan tähti. Rahaa tarvitaan ja kaikella on hintansa!samat saarnat taas kerran !


  • Eikäääääää 🐾🐾😂😂😂

  • Uskon että kääntyy niin vastaan. Koko ero puitiin somessa. Haukuttiin toista ja syytettiin toista mutta itsessä ei löytynyt vikaa

   • Ihana elää kun ei tarvitse miettiä kenenkään murheita ja ongelmia.Tehkää samoin.Eri asia ystävät ja sukulaiset heidän tukena pitää olla.


  • Taitaa Roope ja Paperplanes tehdä 12h työpäiviä ahkerasti, kun pitää kommentoida ja kehua Martinaa eri profiileilla instassa ja haukkua Sofiaa ja Stefania keskustelupalstoilla.. on siinäkin työ yksillä.

  • Totuudet paljastuvat vielä näidenkin tarinoiden takaa. Totuus ei vain miellytä kaikkia ja sitä yritetään peitellä esittämällä julkisuudessa ihan jotain muuta. Ei erosta noin vain toivuta, ei olla taas ehyt. Ei parin päivän jälkeen tapahtuneesta olla, kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sanna Marinin hallituksen hanke tyrmistyttää:

   1680 euron kuukausituloilla pitää maksaa 25000 euron remontti? https://www.kauppalehti.fi/uutiset/sanna-marinin-hallituksen-hanke-tyrmistyttaa-1680-eu
   Maailman menoa
   275
   4210
  2. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   158
   2613
  3. Sofia muuttaa?!

   Instan mukaan Sofia Berlöff muuttaa taas. Mutta minne tällä kertaa?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   2572
  4. Sofia nuolee shampanjapulloa instassaan

   Laittoi storyyn, on Stefun ja kavereidensa ja Stefun siskon kanssa bilettämässä Hangossa. Nuolee kallista shampanjapulloa... iljettävä video.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   78
   1317
  5. Stefun sisko Charlotta laittoi Sofiasta sydänvideota omaan instaansa

   Stefun suku on ottanut avosylin Sofian sukuunsa. Chaali joka ei ikinä laittanut mitään Martinasta, laittoi julkisena videopätkää omaan instaansa, joss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   1280