Vastaanottokeskukset

Anonyymi

Arvoisa lukija huomasi varmaan Karjalaisen kipuilupalstalla Persujen Antikaisen, Reijosen ja Vihosen yhteisen, varsin hengettömän kannanoton mamujen vastaanottokeskusten tiimoilta. Kirjoitelma oli yksi niistä sanomaa vailla olevista, joita voi vain asiattomat jälkiviisaat Persut kyhäillä. Vaihtohdottomuus paistoi jälleen läpi kehitelmästä. Odotin vaihtoehtoaja näille tyhjilleen jääville rakennuksille, mutta ei tullut. Odotin ehdotuksia, miten työllistetään tyhjän päälle jäävä henkilökunta, mutta ei tullut. Oli vain viittaus liian hitaasta lakkautusohjelmasta, eipä paljon muuta.
Olkaamme, me tavalliset reilut suomalaiset hyvillämme, että nopeasti kasaan kyhätyt keskukset voidaan purkaa. Toimenpiteet eivät ansaitse mitään hengettömiä jälkiviisauksia.

6

78

  Vastaukset

  • Työtä kansalaiset kyllä tarvitsee tulevaisuudessakin.
   Persuilla ei ole työllisyyspolitiikkaa eikä liioin mitään muutakaan annettavaa suomen kansalle.
   Muut menevät junalla edellä ja persut kilometrien päässä seuraavat resiinalla perästä eli jälkiviisaus ja muiden ideoilla ratsastus ei tuota tuloksia..

   Veikkaan että pian keskukset avataan uudelleen kun uusi pakolais aalto tulee, rajoja ei kiinni silloin laiteta..
   Tervetuloa vaan turvalliseen suomeen hädän keskeltä..

   • Nuoret miehet tänne. Ja naiset ja lapset sekä vanhukset sinne hödän hetkelle. Voi voi näitä pöljiä.


   • Olen kuullut että Outokumpuun tulee nyt enemmän pakolaisia kun aikaisemmin, on ollut joitain tutustumis käyntejäkin? Uusikatu mahdollistaa ilman vaihtoehtoa tämän kotiuttamisen josta ei voi kieltäytyä. Outokummun on myytävä vielä joitain maita ja energia samalla että talous olisi edes kuralla, kun parempaan ei pysty enää kukaan täällä Joensuun esikaupungissa.


   • "Odotin ehdotuksia, miten työllistetään tyhjän päälle jäävä henkilökunta, mutta ei tullut"
    Kukahan näiden palkan maksaa? Työllisyysongelma ratkeaakin sillä kun jokaista maahanmuuttajaa kohti palkataan avustaja.
    Pakolaisaaltoa odotellen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Olen kuullut että Outokumpuun tulee nyt enemmän pakolaisia kun aikaisemmin, on ollut joitain tutustumis käyntejäkin? Uusikatu mahdollistaa ilman vaihtoehtoa tämän kotiuttamisen josta ei voi kieltäytyä. Outokummun on myytävä vielä joitain maita ja energia samalla että talous olisi edes kuralla, kun parempaan ei pysty enää kukaan täällä Joensuun esikaupungissa.

    Kadulle ei pakolaisia sijoiteta. Heille riittää asuntoja vuokralle, Kela maksaa vuokrat ja tarvittavan elannon joka on sama kuin suomalaisellekin.

    Okun talous on kuralla järjettömien investointien ja matkailuun sijoitettujen rahojen vuoksi, pakolaiset ovat syyttömiä meidän kuntalaisten toilauksista..


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kadulle ei pakolaisia sijoiteta. Heille riittää asuntoja vuokralle, Kela maksaa vuokrat ja tarvittavan elannon joka on sama kuin suomalaisellekin.

    Okun talous on kuralla järjettömien investointien ja matkailuun sijoitettujen rahojen vuoksi, pakolaiset ovat syyttömiä meidän kuntalaisten toilauksista..

    Noh Noh. Pakolaiset ei talouttamme nosta. Ehkä joidenkin jotka hyötyvät pakolaisista. Eli jokunen koordinaattori ja yksityinen sairaanhoitofirma.
    Mutta veronmaksajat kuittaa kulut joka tapauksessa aina. Totuus on tämä.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vaarallinen neuvo kansalle

   Hätkähdyttävä tieto marjastajille: Jopa yli puolet yksityisteiden rajoitusmerkeistä laittomia – Asiantuntija: "Itse tehtyjä ei tarvitse noudattaa" Ra
   Maailman menoa
   318
   6108
  2. Martinan kunnioitus muita kohtaan?

   Astuu kirkkoon rinnat paljaana . Just ja just peittää nännit. Hirveä myötähäpeä- kuka oikeesti kehtaa muutakuin Martina? Liian lyhyt hame! Ollaan k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   363
   3352
  3. Vihreiltä selvä viesti,jos emme saa ilmastotavotteita

   läpi lähdemme tästä hallituksesta. Ja tämä tule tapahtumaan aivan varmasti koska meillä ei ole varaa toteuttaa vihreiden toivomuslista. Nyt pitäisi al
   Perussuomalaiset
   137
   2677
  4. Onko taas Stefulla ja Sofialle tilanne päällä?

   Eilen niin iloisesti kilisteltiin laseja ja tänään ei kumpaakaan näy instassa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   35
   1403