Sanna on Mannaa!

Anonyymi

Sanna osaa hoitaa Suomen asiat mallikkaasti!Hymyilee aina niin sievästi vaikka olisi kuinka vaikea asia!Eikä koskaan valita rahanpuutetta!Sannalta löytyy aina rahaa joka suuntaan!Ja rahaa saa aina lisää velaksi ja bensaveroa nostamalla!Työntekokin on aivan turhaa,sillä rahaa saa aina velaksi ja turvetta verottamalla!Ja sähköä tulee töpselistä!Ja maitoa saa kaupasta!Eläköön hymyhuuli Sanna!Ei huolta huomisesta!

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      sanna on parasta ennen 36v

    • Anonyymi

      Sanna on jokaisen Anopin unelma miniä!Oikea hymyhuuli,jolla on aina rahaa joka lähtöön!Sannan kun saisi miniäksi,niin kylläpä helpon lykkäisi!Rahahuolet olisi historiaa!Kateeksi käy Sannan miestä ja Anoppia!Hymeileekin AINA niin sievästi!Ei taida osatakkaan olla suupielet mutrussa!Sanna on Kultaa!Kuseekin varmaan hunajaa..

    • Anonyymi

      Niinpä. Koville se ottaa kun maassa on Sannan oloinen pääministeri ja hänen kokoamansa hallitus nauttii ennätyksellistä kansan luottamusta.

    • Anonyymi

      kansa on vain vielä sannan silmissä,mutta kuntulee laskunmaksujen vuodet niin kyllä sdp kannatus tulee meneen samoihin lukemiin mitä on nyt kepulla,

    • Anonyymi

      Sanna ei osaa muuta kuin kuunnella asiantuntijoita herkällä korvalla. Jäis jo äitiyslomalle...

    • Anonyymi

      Kierot hampaat.

    • Anonyymi

      näinsevaan on ei nuori neiti osaa valtion asioita hoitaa,muutenkuin asiantuntioittenkautta,nuorityttö on vain sanansaattaja,ei muuta virkaa,kuin kädet nätisti,sanonta on jäänytpois peskääkätenne kyllä tästäselvitään,mutta ressaksi olisi erittäin HYVÄÄKAMAA

      • Anonyymi

        hyvä uutinen,ketä kiinnostaa.joku matti vanha on saanut talonsa myytyä,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        hyvä uutinen,ketä kiinnostaa.joku matti vanha on saanut talonsa myytyä,

        menikö lautaläjä,samassa kaupassa,entä ruusunen


    • Anonyymi

      Kysymys kuuluukin,mitä Sanna Tovereineen aikoo tehdä,jotta teollisuuden rattaat saataisiin pyörimään?Sannan touhut ovat olleet tähän asti vain sananhelinää ja ympäripyöreitä juttuja.Vai luuleeko lapsenkasvoinen Sanna,että kaikki korjaantuu ottamalla lisää,ja taas lisää velkaa,siis lainarahaa,joka tulee jossain vaiheessa maksuun?Ja milläs se sitten maksetaan?Taitaa tulla veronkiristysten ja hammastenkiristysten aika vielä.Mutta sehän ei tytönheitukoita haittaa.Pääasia,että saavat olla nyt parrasvaloissa ja huomion keskipisteenä.Velathan voi sitten maksattaa vaikka naapurilla.

    • Anonyymi

      Sanna on ryhtynyt, Suomen asiat pystynyt hoitamaan mallikkaasti ja taidolla, paljon paremmin, kuin yksikään tähän mennessä Suomen historiassa. Kannatus on hallituspuolueiden äänestäjistä päälle99,9%:n ja oppositiopuolueistakin yli 70%:n. Menee todellakin hyvin, niinkuin sanotaan, "kaikki menee mikä tulee!"
      Voisko enää paremminkaan hoitaa maan asioita. Vielä tuossa muutama vuosikymmen sitten kansa ahersi työnmerkeissä niska limassa. Toisin on nykyään, kaikki tulee, kuin manulle illallinen, rikkaa ristiin panematta, senkun vaan on kuin ellunkanat humalassa, juo ja kelletteleevät.
      Mitä huominen tuo tullessaan, senkin Sanna on hoitanut todella mallikkaasti, kuin katse kaukaiseen tulevaisuuteen, nähnyt kuinka ratikat pääsevät ja resinalla tullaan.
      Se ei tee, joka pelkää! Juu nyt mennään todella joutuisaan, jopa todella lujaa, opiskellaan ja valmistutaan kauppatieteiden maistereiksi ja tohtorin hattukin kuuluu, kuin entisaikojen pata ruokapytään. Yhtä taiteellista rumbaa.
      Nykyään nuokin lomat ovat kohdalleen, sitä kun on hitusen vaille kuusikuukautta kerrallaan ja kahdesti vuodessa, kuin poliisienkin lomat.
      Kaikki hoidetaan etänä. Ulkomaan matkailu on vailla lähikondakteja, ettei sekään tuo maahan salamatkustajia ulkomaan eksoottisista lomakohteista ulkomaan tuliaisina. Kaikki on kotimaista ja kotimaasa.
      Mitä nyt noihin vieraslajeihinkin tulee niin nekin on kaikessa hiljaisuudessa purkautuen poistuneet oikeille alkuperäisille elialueilleen, joten mellakoitakaan ei ole odotettavissa, kuten on Hilary Clintonin maassa, siis rauha maassa ja sielu rauhassa rinnassa levätä voi.

    • Anonyymi

      rutturuut ja lupiinit poissuomesta,niin herrojen mielestä maassa kaikki hyvin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      947
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe