"Ilkeys on suomalainen käyttäytymishäiriö joka tappaa"

Anonyymi

Oletteko miettineet mihin ilkeys voi johtaa, pahimmassa tapauksessa kiusatun itsemurhaan. Yleensä katkeroituneet ihmiset ovat ilkeitä muille, purkavat omaa pahaa oloaan toisiin, saavat siitä hyvän mielen. En ole poikkeus, olen syyllistynyt itsekin ilkeilyyn ja hävettää näin jälkikäteen.

Jätetään Martina, Stefan ja Sofia rauhaan jo. Emme tunne heitä, joten miten voimme tietää heidän elämästään yhtään mitään? Kaikilla asioilla on aina kaksi puolta ja kukaan ei riitele yksin. Jokainen heistä varmasti tietää, mitä olisi voinut tehdä toisin tai jättää tekemättä ja välttää kohut.

Osa on meidän oman mielikuvituksemme tuotetta, tulkintaamme. Onko Martina koskaan sanonut nimenomaan omistavansa asunnon (Seiska antanut ymmärtää), onko Stefu itse kertonut omin sanoin olevansa rikas ? Ei.

Seesteistä kesää Martinalle ja lapsille
samoin
Stefanille ja Sofialle

PS Minäkin puhun aina meidän asunnosta, kun olin vuokralla.
sillä sehän oli minun kotini

17

109

  Vastaukset

  • Täysin samaa mieltä! Aurinkoista kesää ja tasapainoista elämää kaikille!

  • Hei julkkis, jos luet ilkeitä kommentteja itsestäsi tällä palstalla, vie asia eteenpäin. Ts. törkeimmät kommentoijat vihdoin vastuuseen!

   Suomi24 on vastuussa törkeistä kommenteista myös. Nyt jotain järkeä tähän toimintaan!

   • Mikäs on toimittajien vastuu? Jos he eivät tuo näitä julkisuteen, kukaan ei tiedä mitään.
    Ai, mutta saako nämä julkkikset näistä jutuista rahaa 🤔.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mikäs on toimittajien vastuu? Jos he eivät tuo näitä julkisuteen, kukaan ei tiedä mitään.
    Ai, mutta saako nämä julkkikset näistä jutuista rahaa 🤔.

    Saavat rahaa ja toimittajat menevät siitä mistä aita on matalin, ymmärtäkää nyt jo ....


   • Anonyymi kirjoitti:

    Saavat rahaa ja toimittajat menevät siitä mistä aita on matalin, ymmärtäkää nyt jo ....

    Aika monelle pikkujulkkikselle on sama mitä kirjoitetaan, kunhan kirjoitetaan 👍


  • Älä kysy, älä kerro mediahan tekee kaikista puolituttuja. Ylelläkin syöte osataan. Ainakin melkein.

  • Valitettavasti ei ole vain suomalainen ilmiö

   • Totta saa ja pitää puhua. Kaikki totuudenvastainen paskanpuhuminen on tuomittavaa. Kun täällä keskustellaan (juoruillaan) niin pitää myös pystyä seisomaan sanojensa takana. Yksi rasistinen henkilö varsinkin olisi sellainen ihminen, joka pitäisi saattaa vastuuseen puheistaan.


  • KIITOS TODELLA ASIALLINEN KOMMENTTI.Sitä ei moni ymmärrä mitä tuskaa kiusaaminen aiheuttaa, monesti on myöhäistä pyytää anteeksi .Toinen on poistunut luotamme.

  • Joillakin se alkaa jo kouluissa tuo vainoominen joku on jopa saanut potkut koulusta kun kiusaaminen oli kivempaa kuin opiskelu.

  • Tällä palstalla pitäisi enemmän ilmoittaa asiattomista viesteistä, esim. kaikista joissa ruoditaan lasten elämää. Lapset eivät ole valinneet vanhempiaan ja heidät pitäisi jättää rauhaan.

  • Eräs ylipainoinen naisurheilija valitti, että häntä sattui lukea kommentteja painostaan. Siihen olisi ratkaisu pitää painonsa kurissa, jos haluaa päästä tuloksissa kilpasiskojen tasolle.

   • Voisitko ystävällisesti julkaista oman kuvasi, niin päästään arvioimaan painoasi? Samalla tietysti myös pärstää ja pukeutumista.

    Erityisesti painon kommentointi on niin last season.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Voisitko ystävällisesti julkaista oman kuvasi, niin päästään arvioimaan painoasi? Samalla tietysti myös pärstää ja pukeutumista.

    Erityisesti painon kommentointi on niin last season.

    Olisi mukava tietää millainen ihminen on tämän viestin takana?


  • Suomalaisen kateus on vielä pahempi. Näillä sivuilla näkee, että hyvinvointiyhteiskunnassa voidaan helvetin huonosti. Löysin pari kk sitten nämä sivut ja olen käynyt ihmettelemässå/kommentoimassa. Ulkonäköä en ikinä arvostele ja täällä on vaan kauniit ihmiset kommentoimassa.

   • En minäkään ikinä kommentoi ulkonäöstä eikä kenenkään pitäisi. Luojan luomaa ei sovi arvostella, jokainen meistä on se mikä on, perimä määrittää. Nykyisin tuntuu tuo ulkonäkö on kaikkein tärkein elämässä ja kulissit, pään sisällöllä ei näytä olevan väliä eikä sivistyksellä. Kuori kuluu jokaisella, ikää tulee, toivottavasti elämän viisautta myös karttuisi. Ulospäin pitää antaa kuva rikkauksista, menestymisestä, olla esillä koko ajan, ei hyväksytä vanhenemista. Totuus on kuitenkin jokainen vanhenee, kukaan ei pysy 20-30:nä ikuisesti, jokainen myös kuolee joskus. Kun elämässä ei ole muuta sisältöä kuin ulkonäkö ja sen korostaminen, puuttuu sisältö elämästä ja ihminen tylsistyy, taantuu.


   • Anonyymi kirjoitti:

    En minäkään ikinä kommentoi ulkonäöstä eikä kenenkään pitäisi. Luojan luomaa ei sovi arvostella, jokainen meistä on se mikä on, perimä määrittää. Nykyisin tuntuu tuo ulkonäkö on kaikkein tärkein elämässä ja kulissit, pään sisällöllä ei näytä olevan väliä eikä sivistyksellä. Kuori kuluu jokaisella, ikää tulee, toivottavasti elämän viisautta myös karttuisi. Ulospäin pitää antaa kuva rikkauksista, menestymisestä, olla esillä koko ajan, ei hyväksytä vanhenemista. Totuus on kuitenkin jokainen vanhenee, kukaan ei pysy 20-30:nä ikuisesti, jokainen myös kuolee joskus. Kun elämässä ei ole muuta sisältöä kuin ulkonäkö ja sen korostaminen, puuttuu sisältö elämästä ja ihminen tylsistyy, taantuu.

    Asiaa ja hyvä kommentti.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia on 2 viikkoa Hangossa Stefun kanssa

   Kertoi ig. Mihis Isbe? Martina ei tytöstä huolehdi. Isbe ollut vain Hangossa Stefun suvulla. Vai hoitaako myös Sofia Isbeä Hangossa? Maralla ei ole
   Kotimaiset julkkisjuorut
   193
   1967