Mäkiautokisa Pieksämäelle

Anonyymi

Kun on bigwheels niin sille jatkoa, vuosittainen mäkiautokisa Pieksämäelle.
Kilpailusarjat hauskin auto ja nopein auto. Jostain sen verran mäkeä löytyy.

8

<50

  Vastaukset

  • Eikun riihimäelle. Riihimäeltä tulee kansan kaikki viihdyttäjät, sillä mainostelevisio palkkaa ne kaikki joka ohjelmaan.

   • Niin, sinnehän Riihimäelle ne kaikki juntit täältä muuttaneet, tänne Pieksämäelle jääneet fiksuimmat.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Niin, sinnehän Riihimäelle ne kaikki juntit täältä muuttaneet, tänne Pieksämäelle jääneet fiksuimmat.

    Juurikin noin. Muutetaan Riihimäelle, lomalle tullaan puolen vuoden päästä kiiltävällä, kalliilla autolla joka velaksi ostettu ilman käsirahaa, kehutaan kuinka asutaan "stadissa" ja ollaan hyväpalkkaisessa työssä, syödään äidin tai anopin jääkaappi tyhjäksi ja sitten onkin jo aika lähteä jokaiseen kopperoon takaisin Riihimäelle, puolessa vuodessa murre muuttunut niin etteivät mukamas ymmärrä enää Savon murretta😂


  • Kiva idea.

  • Eihän meillä ole kuin suoria teitä. Aivan toinen juttu on Helsingin Kaivopuiston Red Bull mäkiautokisa. Youtubesta löytyy paljon hyviä videoita. On mutkainen tie kauniilla puistoalueella.

   • No Haloo, ei mäkiautokisassa tarvita mutkia tiehen, riittää kun on asfalttitie/katu jossa sopiva mäki. Joissakin maissa järjestävät mäkiautokisan ja kun ei ole ollut tarpeeksi korkeaa mäkeä niin ovat tehneet lähtötason ja siitä vanerilevyillä mäkeä ja loppu asfalttia. Pääasia että autot on hauskoja. Täällähän olisi sillalta sopivasti mäkeä, liikenne tapahtuman ajaksi kiertotietä pitkin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    No Haloo, ei mäkiautokisassa tarvita mutkia tiehen, riittää kun on asfalttitie/katu jossa sopiva mäki. Joissakin maissa järjestävät mäkiautokisan ja kun ei ole ollut tarpeeksi korkeaa mäkeä niin ovat tehneet lähtötason ja siitä vanerilevyillä mäkeä ja loppu asfalttia. Pääasia että autot on hauskoja. Täällähän olisi sillalta sopivasti mäkeä, liikenne tapahtuman ajaksi kiertotietä pitkin.

    Tai sitten keskuskatu kuopiontieltä länsirinteen suuntaan. Olisi ainakin riittävän pitkä tieosuus ja liikenteen voisi kierrättää savontie-niilontie kautta. Ympärillä olevat laajat nurmialueet toimisivat hyvänä katsomona.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tai sitten keskuskatu kuopiontieltä länsirinteen suuntaan. Olisi ainakin riittävän pitkä tieosuus ja liikenteen voisi kierrättää savontie-niilontie kautta. Ympärillä olevat laajat nurmialueet toimisivat hyvänä katsomona.

    Siihen rinteeseen voisi sitten tehdä tarvittaessa mutkia vaikkapa heinäpaaleilla ja autonrenkailla.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

   Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotia
   Kotimaiset julkkisjuorut
   170
   5572
  2. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   172
   5070
  3. Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

   Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba
   Viihde ja kulttuuri
   25
   2506
  4. Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

   suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä..
   Maailman menoa
   225
   2282
  5. Heti alkoivat "asiantuntijat" sössöttämään

   ettei hallituksella ole oikeus pistää ihmisiä pakkokaranteeniin https://yle.fi/uutiset/3-11487500
   Maailman menoa
   266
   1932