JIM-Muinaiset avaruusoliot

Anonyymi

Muinaiset avaruusoliot
Miten nelonen on alkanut näyttämään amerikkalaisille hörhöille tarkoitettua roskaa?
Euroopasta pitäisi tuollaiset ohjelmat kieltää kokonaan.

22

908

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niinkö?

    • Anonyymi

      Mille hörhöille?

    • Anonyymi

      Kiitoksia neloselle/jim tv on mielenkiitoinen ohjelma, kaikki on mahdollista , niin paljon erikoisia asioita on tapahtunut muinaisessa kulttuurissa ja kun lukee kirjoituksia niin tajuaa että näin on voinut olla
      On hieno sarja!!

    • Anonyymi

      Ajatuksia herättävä ja mielenkiintoinen sarja vaikka ei uskoisikaan noihin juttuihin. Myös nuo Dänikenin kirjat ovat mielenkiintoisia, vierailee välillä tuossa sarjassakin. Muinaisessa maailmassa on tapahtunut paljon ihmeellisiä juttuja ja ne ovat myös ajatuksia herättäviä. On totta ettei maapallo voi olla ainut planeetta noiden lukemattomien mahdollisten planeettojen joukosta jossa voi olla älyllistä elämää. Jo yksistään meidän galaksista löytyy tuollaisia planeettoja satoja mahdollisia kandidaatteja älylliseen elämään..

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mitä enemmän tätä sarjaa katsoo, tuntuu että jokaiseen mahdolliseen asiaan liitetään se että avaruusolennot on auttanut ihmistä joka ikisessä asiassa sen kehityksen historiassa. Onko ihminen ollut niin tyhmä ja avuton että perunannostoonkin on tarvittu ulkopuolisten avaruusolentojen interventiota.

      Ei ihminen eroa millään muulla tavalla muusta eläinkunnasta kuin puhetaidollaan ja ehkä kyvyn tiedostaa oma kuolevaisuutensa. Ihminen ei ole ainoa laji joka osaa rationaalisen ajattelun, politikoinnin, tehdä taidetta, rakentaa yhdyskuntia, tappaa, kieroilla ja manipuloida ja tuhota. Monet lintulajit tekevät taidetta, gorillat käyvät vaihtokauppaa ja manipuloivat ja jopa tappavat, monet eläinlajit tappavat toisiaan miten sattuu ja pienestäkin reviirin ylityksestä ja loukkaamisesta, muurahaisilla ja mehiläisillä on jopa järjestelmällisempi ja toimivampi yhteiskunta mitä ihmisellä on. Ihmisen yhteiskunta on kaoottinen ja sekava. Mitä tähän teknologiaan tulee ja sen huimaan kehitykseen, ei siihen ole tarvittu ulkopuolista sekaantumista, näin on vain tapahtunut ja aika on mahdollistanut tähän. Onko avaruusolennot sitten auttanut esim. muurahaisia tuohon järjestelmälliseen yhteiskuntaan ja sen rakentamiseen? Ei varmaankaan.

      Loppujen lopuksi ihminen lajina on varsin tyhmä ja yksinkertainen jos katsotaan koko eläinkuntaa maapallolla.

      Vuoristoneuvos Tuuran sanoin: Ei siihen naisia tarvita kun mies kihloihin menee.

    • Anonyymi

      Ihan mielenkiintoinen sarja mutta välillä menee aivan älyttömäksi. Kiina ja Saksa ja mitkähän muut valtiot ovat sarjan mukaan tehneet yhteistyötä ja tekevät edelleen avaruusolentojen kanssa. Ja jos jostain kiinalaisesta järvestä löytyy epäilyttävä kivi tai rakennelma, se on automaattisesti joku kadonnut sivilisaatio tai avaruusolennot on vähintäänkin sen rakentanut. Toinen älytön väite yhdessä jaksossa oli tuo Antarktiksen alla lymyilevä vieras sivilisaatio joka on ollut siellä jo sen 10 000 vuotta. Näissä ei ole mitään todisteita ja kaikki vaan väitetään ja joku tutkakuva sitten paljastaa vieraan sivilisaation olemassaolon. Natsit ilmeisesti asustelevat edelleen Kuun pimeällä puolella hyödyntäen avaruusolentojen teknologiaa. Mielenkiintoinen sarja mutta kaikkea ei pysty millään sulattamaan.

    • Anonyymi

      Kyllä. Ne ei voi ikinä määritellä tätä pikkujuttua. Matteuksen evankeliumi:
      6:24 Ei kukaan voi palvella kahta herraa; sillä hän on joko tätä vihaava ja toista rakastava, taikka tähän liittyvä ja toista halveksiva. Ette voi palvella Jumalaa ja mammonaa.

    • Anonyymi

      Siis niin hyvä ohjelma!!!

    • Anonyymi

      Kun näitä juttuja tulee enemmän julki, paljastuu että jumala onkin vain vieraileva avaruusolento. Se siitä pyhästä kirjasta. Jokin kaikkivaltias jumala on vain loppujen lopuksi harmiton avaruusolento. Kaikki kuvaukset jumalasta ja tarinat onkin vain se että se on vain humanoidi. Kirkko hajoaa ja kristinusko sen myötä. Jes.

      • Anonyymi

        Onko se nyt niin että edelleen puuttuu se yhdistävä linkki apinoista ihmiseen--- >Ihminen ei olekaan kehittynyt apinoista?


    • Anonyymi

      Uusi normaali. Suomessakin on näitä kaiken maailman kummitusten metsästäjiä ja muita täysin nyrjähtäneitä. Ennen ne olivat suljetulla osastolla.

    • Anonyymi

      Tämähän on ihan mielenkiintoinen ohjelma verrattuna siihen mitä kutoselta tulee, esim monsterien metsästäjät joka häveliäästi tulee joskus yöllä kolmen aikaan tai muut samalaiset kuten aaveitten etsijät, koskaa mitään eivät löytä meteliä vaan pitävät senkin etestä.

    • Anonyymi

      Todella hyvä ja mielenkiintoinen saraj toivottavasti tulee lisää kausia, kiitettävästi on JIM TV esittänyt nyt koko kesän sarjaa!!
      Silmääni pisti yksi asia, miksi nyt meneillään olevasta sarjasta kasui 11 puuttuu jakso 10?
      Torstai 27.8 kello 23 sen paikalla tulee dokumentti kuukävelystä eli keskiviikkona tulee jakso 9 ja sen jälkeen maantaina 31.8 jakso 11? Mihin se Kymppi hävinnyt?
      Ei kait sensuroitu...

      Neloselle toiveita esittäkää sarjaa vielä lisää kausia on todella hyvä sarja!!!!

      • Anonyymi

        Miksi ne ei esitä sitä kymppi jaksoa?
        Makea sarja on kyllä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi ne ei esitä sitä kymppi jaksoa?
        Makea sarja on kyllä.

        Ollaanks me kaikki jotain avaruushihhuleiden jälkeläisiä


    • Anonyymi

      Jakso 11 käsitteli teoriaa siitä että ihminen olisi jakanut elinalueen erilaisten ihmismäisten olentojen kanssa. Nk. Taru sormusten herrasta-teoria. Ihmiset jakoivat tilan neandertalilaisten, denisovanien ja jopa hobbittien kanssa ja että he kehittyivät eri tahtiin ja eri suuntiin. Käsitteli laboratorioita joissa näitä eri lajeja kehitettiin avaruusolentojen toimesta.

      Tuskin on mitään sensuroitavaa. Neloselta ilmeisesti käynyt vain moka.

      Ärsyttävää sarjassa on tämän kertojan tapa aloittaa joka toisen lauseen sanomalla:
      "Ancient astronautteorists say yes and suggest..." Tämä on taas suomennettu: "Teoreetikot sanovat kyllä ja väittävät..." Ei ne mitään väitä. Sana suggest on suomennettuna ehdottaa eikä väittää.

      • Anonyymi

        Siis jakso 10


    • Anonyymi

      Ohjelma on erittäin kiinnostavaa faktaa.

    • Anonyymi

      Jotkut jutu on niin tekemällä väännetty. Mutta kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen ohjelma eikä lähde täysillä väittämään jotain faktaa että näin se on niin kuin uskonnon osalta. Ihminen on alunperin siis lähtöisin muualta ja elämä on tuotu maapallolle jostain toisesta galaksista. Kaiikki uskonto ja jumalkäsite on siis se että ne ovat alkuperältään muista tähdistöistä. Alun alkaen ihminen oli siis eräänlainen koe ja risteymä muun sivilisaation kanssa. Se alkoi palvoa muinaisia jälkeläisiään joka muuntui tuhansissa vuosissa uskonnoiksi. Kiehtovia ajatuksia.

    • Anonyymi

      Jokainen tiedemies on sitä mieltä että maan ulkopuolella on oltava elämää. Kaikkiko ne on hörhöjä? Pelkästään omassa galaksissamme on n. 20 miljoonaa tähteä kiertävää planeetta joilla on elämän edellytykset, elämää siis on väkisinkin.

    • Anonyymi

      Anteeksi, millähän planeetalla mahdan olla, onko tämä se apinoiden planeetta?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      377
      3608
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      198
      1720
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      66
      1347
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      148
      1224
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      873
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      865
    7. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      56
      833
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      830
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      819
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      792
    Aihe