JIM-Muinaiset avaruusoliot

Anonyymi

Muinaiset avaruusoliot
Miten nelonen on alkanut näyttämään amerikkalaisille hörhöille tarkoitettua roskaa?
Euroopasta pitäisi tuollaiset ohjelmat kieltää kokonaan.

22

606

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Niinkö?

  • Anonyymi

   Mille hörhöille?

  • Anonyymi

   Kiitoksia neloselle/jim tv on mielenkiitoinen ohjelma, kaikki on mahdollista , niin paljon erikoisia asioita on tapahtunut muinaisessa kulttuurissa ja kun lukee kirjoituksia niin tajuaa että näin on voinut olla
   On hieno sarja!!

  • Anonyymi

   Ajatuksia herättävä ja mielenkiintoinen sarja vaikka ei uskoisikaan noihin juttuihin. Myös nuo Dänikenin kirjat ovat mielenkiintoisia, vierailee välillä tuossa sarjassakin. Muinaisessa maailmassa on tapahtunut paljon ihmeellisiä juttuja ja ne ovat myös ajatuksia herättäviä. On totta ettei maapallo voi olla ainut planeetta noiden lukemattomien mahdollisten planeettojen joukosta jossa voi olla älyllistä elämää. Jo yksistään meidän galaksista löytyy tuollaisia planeettoja satoja mahdollisia kandidaatteja älylliseen elämään..

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Mitä enemmän tätä sarjaa katsoo, tuntuu että jokaiseen mahdolliseen asiaan liitetään se että avaruusolennot on auttanut ihmistä joka ikisessä asiassa sen kehityksen historiassa. Onko ihminen ollut niin tyhmä ja avuton että perunannostoonkin on tarvittu ulkopuolisten avaruusolentojen interventiota.

   Ei ihminen eroa millään muulla tavalla muusta eläinkunnasta kuin puhetaidollaan ja ehkä kyvyn tiedostaa oma kuolevaisuutensa. Ihminen ei ole ainoa laji joka osaa rationaalisen ajattelun, politikoinnin, tehdä taidetta, rakentaa yhdyskuntia, tappaa, kieroilla ja manipuloida ja tuhota. Monet lintulajit tekevät taidetta, gorillat käyvät vaihtokauppaa ja manipuloivat ja jopa tappavat, monet eläinlajit tappavat toisiaan miten sattuu ja pienestäkin reviirin ylityksestä ja loukkaamisesta, muurahaisilla ja mehiläisillä on jopa järjestelmällisempi ja toimivampi yhteiskunta mitä ihmisellä on. Ihmisen yhteiskunta on kaoottinen ja sekava. Mitä tähän teknologiaan tulee ja sen huimaan kehitykseen, ei siihen ole tarvittu ulkopuolista sekaantumista, näin on vain tapahtunut ja aika on mahdollistanut tähän. Onko avaruusolennot sitten auttanut esim. muurahaisia tuohon järjestelmälliseen yhteiskuntaan ja sen rakentamiseen? Ei varmaankaan.

   Loppujen lopuksi ihminen lajina on varsin tyhmä ja yksinkertainen jos katsotaan koko eläinkuntaa maapallolla.

   Vuoristoneuvos Tuuran sanoin: Ei siihen naisia tarvita kun mies kihloihin menee.

  • Anonyymi

   Ihan mielenkiintoinen sarja mutta välillä menee aivan älyttömäksi. Kiina ja Saksa ja mitkähän muut valtiot ovat sarjan mukaan tehneet yhteistyötä ja tekevät edelleen avaruusolentojen kanssa. Ja jos jostain kiinalaisesta järvestä löytyy epäilyttävä kivi tai rakennelma, se on automaattisesti joku kadonnut sivilisaatio tai avaruusolennot on vähintäänkin sen rakentanut. Toinen älytön väite yhdessä jaksossa oli tuo Antarktiksen alla lymyilevä vieras sivilisaatio joka on ollut siellä jo sen 10 000 vuotta. Näissä ei ole mitään todisteita ja kaikki vaan väitetään ja joku tutkakuva sitten paljastaa vieraan sivilisaation olemassaolon. Natsit ilmeisesti asustelevat edelleen Kuun pimeällä puolella hyödyntäen avaruusolentojen teknologiaa. Mielenkiintoinen sarja mutta kaikkea ei pysty millään sulattamaan.

  • Anonyymi

   Kyllä. Ne ei voi ikinä määritellä tätä pikkujuttua. Matteuksen evankeliumi:
   6:24 Ei kukaan voi palvella kahta herraa; sillä hän on joko tätä vihaava ja toista rakastava, taikka tähän liittyvä ja toista halveksiva. Ette voi palvella Jumalaa ja mammonaa.

  • Anonyymi

   Siis niin hyvä ohjelma!!!

  • Anonyymi

   Kun näitä juttuja tulee enemmän julki, paljastuu että jumala onkin vain vieraileva avaruusolento. Se siitä pyhästä kirjasta. Jokin kaikkivaltias jumala on vain loppujen lopuksi harmiton avaruusolento. Kaikki kuvaukset jumalasta ja tarinat onkin vain se että se on vain humanoidi. Kirkko hajoaa ja kristinusko sen myötä. Jes.

   • Anonyymi

    Onko se nyt niin että edelleen puuttuu se yhdistävä linkki apinoista ihmiseen--- >Ihminen ei olekaan kehittynyt apinoista?


  • Anonyymi

   Uusi normaali. Suomessakin on näitä kaiken maailman kummitusten metsästäjiä ja muita täysin nyrjähtäneitä. Ennen ne olivat suljetulla osastolla.

  • Anonyymi

   Tämähän on ihan mielenkiintoinen ohjelma verrattuna siihen mitä kutoselta tulee, esim monsterien metsästäjät joka häveliäästi tulee joskus yöllä kolmen aikaan tai muut samalaiset kuten aaveitten etsijät, koskaa mitään eivät löytä meteliä vaan pitävät senkin etestä.

  • Anonyymi

   Todella hyvä ja mielenkiintoinen saraj toivottavasti tulee lisää kausia, kiitettävästi on JIM TV esittänyt nyt koko kesän sarjaa!!
   Silmääni pisti yksi asia, miksi nyt meneillään olevasta sarjasta kasui 11 puuttuu jakso 10?
   Torstai 27.8 kello 23 sen paikalla tulee dokumentti kuukävelystä eli keskiviikkona tulee jakso 9 ja sen jälkeen maantaina 31.8 jakso 11? Mihin se Kymppi hävinnyt?
   Ei kait sensuroitu...

   Neloselle toiveita esittäkää sarjaa vielä lisää kausia on todella hyvä sarja!!!!

   • Anonyymi

    Miksi ne ei esitä sitä kymppi jaksoa?
    Makea sarja on kyllä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miksi ne ei esitä sitä kymppi jaksoa?
    Makea sarja on kyllä.

    Ollaanks me kaikki jotain avaruushihhuleiden jälkeläisiä


  • Anonyymi

   Jakso 11 käsitteli teoriaa siitä että ihminen olisi jakanut elinalueen erilaisten ihmismäisten olentojen kanssa. Nk. Taru sormusten herrasta-teoria. Ihmiset jakoivat tilan neandertalilaisten, denisovanien ja jopa hobbittien kanssa ja että he kehittyivät eri tahtiin ja eri suuntiin. Käsitteli laboratorioita joissa näitä eri lajeja kehitettiin avaruusolentojen toimesta.

   Tuskin on mitään sensuroitavaa. Neloselta ilmeisesti käynyt vain moka.

   Ärsyttävää sarjassa on tämän kertojan tapa aloittaa joka toisen lauseen sanomalla:
   "Ancient astronautteorists say yes and suggest..." Tämä on taas suomennettu: "Teoreetikot sanovat kyllä ja väittävät..." Ei ne mitään väitä. Sana suggest on suomennettuna ehdottaa eikä väittää.

   • Anonyymi

    Siis jakso 10


  • Anonyymi

   Ohjelma on erittäin kiinnostavaa faktaa.

  • Anonyymi

   Jotkut jutu on niin tekemällä väännetty. Mutta kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen ohjelma eikä lähde täysillä väittämään jotain faktaa että näin se on niin kuin uskonnon osalta. Ihminen on alunperin siis lähtöisin muualta ja elämä on tuotu maapallolle jostain toisesta galaksista. Kaiikki uskonto ja jumalkäsite on siis se että ne ovat alkuperältään muista tähdistöistä. Alun alkaen ihminen oli siis eräänlainen koe ja risteymä muun sivilisaation kanssa. Se alkoi palvoa muinaisia jälkeläisiään joka muuntui tuhansissa vuosissa uskonnoiksi. Kiehtovia ajatuksia.

  • Anonyymi

   Jokainen tiedemies on sitä mieltä että maan ulkopuolella on oltava elämää. Kaikkiko ne on hörhöjä? Pelkästään omassa galaksissamme on n. 20 miljoonaa tähteä kiertävää planeetta joilla on elämän edellytykset, elämää siis on väkisinkin.

  • Anonyymi

   Anteeksi, millähän planeetalla mahdan olla, onko tämä se apinoiden planeetta?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   190
   7941
  2. Kiinteistökuningattarelle satelee nyt tuomioita oikein urakalla

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008926919.html TELEVISIOSTA kiinteistövälittäjänä tunnetuksi tullut Kaisa Liski sai yhden vuoden ja kahden kuukaude
   Kotimaiset julkkisjuorut
   74
   3455
  3. Puolangan Porukka. Kuulkaas tämä.

   Hyvää iltaa hyvä Puolangan herrasväki. Kertokaa minulle mistä löydän Puolangalta vastusta niinsanotusti tanssimaan nurkan taakse! Olen saanut tarpeeks
   Puolanka
   57
   1633
  4. Suomi on allekirjoittanut NATO:n liittymissopimuksen

   Tätä hetkeä on odotettu: Nato-maat allekirjoittivat tiistaina aamupäivällä Suomen ja Ruotsin liittymispöytäkirjat. ”Yhdessä olemme vahvempia”, Haavi
   NATO
   281
   1446
  5. Ei tiemme enää kohtaa

   Joten älä odota, että ilmestyisin elämääsi. Se, mitä on tapahtunut on mennyttä, eikä sitä enää saa takaisin. Voi olla, että et näe minua pitkään aikaa
   Ikävä
   83
   1386
  6. Pysyt hyvännäköisenä pitkään

   Mulla on sellainen sormituntuma, eli monia hyviä syitä sanoa sinusta noin. Pidät huolta itsestäsi ja varmaan myös muistakin siinä ohessa. Sinussa on p
   Ikävä
   53
   1373
  7. Martinan uusin hirvitys

   Nyt on järkyttävät hopeiset paljetti shortsit jalassa. Mistä se löytää noita hutsahtavia vaatteita. Luuleeko näyttävänsä nuoremmalta, vaikka vaikutus
   Kotimaiset julkkisjuorut
   114
   1329
  8. En mä jaksa enää uskoo

   Meihin... Ei me tulla enää ikinä näkemään uudelleen niin se vaan on. Toivottavasti molemmat löydetään vielä rakkautta.
   Ikävä
   100
   1186
  9. Martina on kova vaihtamaan juhannusheilaa

   2018 -Hannes 2019-Stefu 2020-Palomies 2021-Pikkarainen 2022-Tanskalainen lippis mies Ihan sairasta kun ei yhtään pysty viettämään aikaansa vain laste
   Kotimaiset julkkisjuorut
   206
   1060
  10. Body count

   Sanotaan että miehellä tulevaisuus ratkaisee ja naisella menneisyys kun etsitään oikeasti vakavaan parisuhteeseen toista. Jos naisella paljastuu oleva
   Sinkut
   241
   958
  Aihe