Mietin tässä vaan miksi

Anonyymi

Toiset on kovin uteliaita. En itse ole ekstrovertti enkä introvertti (välimaasto), mutta olisi kiva jos ihmiset osaisivat lukea muita ja omaisivat itsetuntemusta. Itse olen elämän aikana oppinut kantapään kautta kenet päästän lähelleni ja kenet en. Joskus se voi olla jopa huono homma.
Luin täällä naapurikeskustelun aloituksen ja ymmärrän kirjoittajaa hyvin. Joku voi todella kokea ahdistavana kyselemiset yms. En tykkäisi minäkään, että naapuri utelisi mitään mitä en itse halua kertoa. Varsinkin jos se toistuu usein. Toisilla on syvä tarve tietää kaikki.
Esim tää minkä huomasin. Ihmiset kulkee eri aikaan ja omaa erilaiset rytmit. On aivan normaalia olla näkemättä kerrostalossa asuessa naapureita pihalla tai rapussa. Voi mennä vuosi että näet jonkun. Mitä ihmeellistä siinä on, että siitä pitää tehdä numero ja jatkuvasti kysellä syytä siihen??????!!!!
En ole paha enkä halua pahaa muille.. En halua olla itse ilkeä, juoruta tai no edes miettiä tuntemattomien naapureiden elämää! Eri asia jos naapurit ovat keskenään tuttuja ja kamuja tai puhellaan rennosti niitä näitä..

Tää mitä luin täällä aiemmin ei ole sitä vaan se on aivan varmasti ahdistavaa.

Peace and love❤️

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tarkoitin ihmistuntemusta, en itsetuntemusta. Sori😊

      • Anonyymi

        Jes! Luulin, että ihmissutta.


    • Anonyymi

      Eli siis on ymmärrettävää suuttua jopa vähän liikaa ja palauttaa sammakoita suustaan tällaisen takia. Monta vuotta hei samaa jatkunut. Nyt vois tämmöset uteliaat miettiä vähän. Kaikella hyvällä sanon.

      • Anonyymi

        Sammakot on hyvä jättää rauhaan. Luonto kiittää.


    • Anonyymi

      Mä tunnen tän kirjoittajan mistä puhut. Hän pyysi mua tulemaan lukemaan tänne sen sillon. Laitoin sen kirjanmerkkeihin ja palasin taas katsomaan.

      Kyllä, olet enemmän kuin oikeassa. Ihmisillä joilla tää tarve on niin ne yleensä keksii myös kaikkea päässään, setvii muidenkin kanssa ja sit jos joku kysyy niin hän selittelee ja kieltää kaiken. Näin toimii mielestään hyvä ihminen mutta kuitenkin ärsyttävä tuppautuja. Tässäkin tapauksessa mitä tunnen kaverin kertomana on kyse siitä, että tällä höpöttäjällä on kyllä omiakin tuttuja ja perhettä joten ei luulisi olevan tarvetta tällaiseen käsittämättömään touhuun.
      Aiheuttaa vaan kiusatuksi tulemista ja väärällä tavalla leimautumista pahimmillaan. Esim tää kaveri sano että on törmännyt ihan kummalliseen kohteluun joidenkin naapureiden osalta joita ei edes tunne ja hänen miehensä myös saanut osansa.
      Eniten vähän pelottaakin kaverin puolesta kuka puhuu ja mitä puhuu?! Se on aivan käsittämätöntä. Ja pelottavaa nimittäin kun ei tiedä miten laajalti tämmöisiä juttuja levitellään ja ihmisiä syyttä jopa stalkataan. Kyllä nää akat kuule osaa sen keinon. Sit esitetään päin naamaa muka viatonta ja ollaan huolissaan. Siis oksettaa jos ei ole syytä olla huolissaan kenestäkään niin keksitään syy ja MAKUSTELLAAN oikein sen kanssa. Siis tuohan on naapurin kiusaamista. Tää kaveri kerto ettei ees tunne ketään naapuria. Muutamia kertoja satunnaisesti höpöttelee jonkun kanssa ja osa on ihan mukavia, toiset käyttäytyy silmin nähden vähän oudosti ja loput neutraaleja normiseppoja.

      JOS ETTE YHTÄÄN TUNNE TOISTA JA HÄNEN ELÄMÄÄNSÄ IHAN LAPSESTA ASTI niin kannattaa varmaan antaa olla. Hemmetti anteeksi tai no en kyllä pyydä. Pysyn kaverin tukena. Hänellä on ollut elämässään omat vaikeutensa, mutta asiahan on niin ettei ne kuulu millään tapaa naapureille, ei koko kylälle/kaupungille vaan ainoastaan läheisille.

      Suosittelisin parempia harrastuksia tällaisille ihmeen huolehtiville apinoille tai vaikka terapiaa jossa vois käsitellä miksi kiinnostaa muiden elämä niin paljon. Ärsyttää kaverin ouolesta.. huh no nyt sain suuni puhtaaksi.

      Eläkää kunnioittaen muita. Jutella saa tietysti ihmisten kanssa ja kommunikoida normaalisti, mutta jossain se raja menee 👍Ja hei kysymään suoraan vaan siltä ihmiseltä, jos joku mättää ja huolettaa eikä yrittää kiertoreittejä ja spekuloida käsittämättömiä juttuja tavallisista rauhallisista ihmisistä. Perkele sentään!!
      Ja tuo vihjailu loppuu seinään. Jos on ongelma niin menee vaan sinne oven taa ja tiputtaa lapun vaikka. Voi sitten puida sen asian kunnolla juurta jaksaen. 😬🤐

      • Anonyymi

        Perättömien juttujen levittäminen (kunnianloukkaus) tai yksityisyyttä loukkaavan tiedon levittäminen on rikos. Btw! Jos selviää jotain suurempaa niin silloin ei pidä jättää tekemättä rikosilmoitusta. Tuli siitä oikeudenkäynti tai ei niin kyllä sillä viimeistään oppii olemaan!


      • Anonyymi

        Jes! On kiva keskustella itsensä kanssa. En tiedä, miten pitkiä viestejä jaksankin kirjoittaa.


    • Anonyymi

      Niin no toisilla on sellainen äärimmäinen kutsumus. Ajattelevat olevansa hyviä, mutta eivät osaa asettua muiden asemaan.

      Kaikkea hyvää ja hyvää jatkoa.

      • Anonyymi

        Jes! Mähän olen hyvä. Sä aliarvioit mut. Mähän asetun toisten asemaan ja mä olen sen takia hyvä, koska mä tiedän olevani parempi, kuin sä ja muut. :)


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      93
      4397
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      44
      4366
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      4036
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2947
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2571
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2133
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      341
      2112
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      204
      2069
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1685
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1452
    Aihe