Vilkas uni

Anonyymi

4.7.2020 näin erittäin vilkkaita unia. Kirjoitin päiväkirjaankin niitä ylös, mutta tässä ei ole päiväkirjaa lähellä, joten tulee muistista.

Joku porukka jahtasi. Kovalla vauhdilla juoksin navettaan pakoon, johon porukka tuli perässä. Juoksin läpi navetan ja jäin ulko-oven oltua auki sen taakse kyyryyn tai matalaksi piiloon ajatellen, josko eivät huomaisi. Eivät huomanneetkaan, vaan juoksivat vauhdilla ohi. Eipä siinä, en voinut jäädä sinne, vaan vielä toisesta sivuaukosta, mikä siellä oli ulos päin, menin navetasta ulos.

Tuntui, että olin juoksemassa milloin minkäkin joukon kanssa. Menin ostamaan jotain pikkuostosta kortilla, mutta korttipa ei kelvannutkaan. Puolisoni kortti sen sijaan kävi vielä. Olimme jossain vaiheessa erkaantuneet puolisoni kanssa, joten mun täytyi soittaa puolisolleni. Hänen piti ottaa minut kyytiin ja soitettuani hän sanoi olevansa sillalla. Siihen ihmettelin, millä sillalla, mutta puhelu katkesi. Jatkoin siis yksin jonkin aikaa. Jossain vaihessa näin, miten jossain autotie räjähti.
Unessa kerrottiin myös, että ulkomailla matkustaneita vaadittaisiin koronatestiin.

Olin lyöttäytynyt juoksemaan jonkun kanssa, hän havaitsi pian aukeavan kerrostalon oven, josta puikattiin sisään. Sinne ei päässy, miten vain, joten se oli mellakoitsijoilta hieman turvallisempi paikka ja vauhdissa äkkiliike piiloon oli hyväksi. Yhden porukan kanssa juostessani yritin tiedustella, olisiko kenties pohjoisempana turvallisempaa, johon joku vastasi, että koko Suomessa tää on, vaikkakaan tarkkoja tietoja ei ollut, ja viittasi sitten myös Uudenkaupungin tapahtumaan. En tietenkään tiennyt, mitä siellä oli tapahtunut, mutta se oli ohimennen sanottu, kuin yleisessä tiedossa olisi.

Unessa oli suuri tarve piiloutua. Löysinkin jossain kohtaa piilopaikan, mutta pian havaitsin, että siellä oli tuota mellakkaporukkaa ja olivat juuri laittamassa räjähdettä. Sen huomattuani minulle tuli kiire vaihtaa suuntaa ja juoksinkin ihan eri suuntaan siitä. Jossain vaiheessa yritin tai yritettiin mennä johonkin markettiin, mutta eipä siitä mitään tullut, vaan oli pikimmiten paettava sieltäkin. Sitäkin olivat jyräämässä alas.

Yhden porukan kanssa juostessani joku heistä ihmetteli sitä, miten joku taho haluaa hinnalla millä hyvänsä kaataa euron ja ettei heille ole väliä, mikä tulee tilalle. Kaasuiskut, mitkä olivat suunnitelleet, oli tarkoitettu euron kaatamiseksi.

Unta ja erilaisia miljöitä vaihtui. Yhdessä vaiheessa juoksin jonkun laihan miespuolisen rinnalla ja kysyin häneltä, että hän varmaan on juossut paljon, johon myönsi juosseen. Kohta hän sanoi hänen kaverin asunnon olevan juuri siinä. Se oli jokin pieni paritalo tai jokin vastaava, mutta se oli häkkiaidalla aidattu. Hän tiesi, miten sinne pääsee. Siinä oli pieni löysä häkkireuna, josta hän meni vaivatta alitse. Mä jouduin työntymään ja häkkiverkko antoi periksi.

Jonkun porukan kanssa menimme jossain vaiheessa pieneen kauppaan. Siellä oli kylttejä "Joko uskot" tai "Uskotko jo" ja "Autuaita ovat". Ostin pienen määrän tuotteita ja kassalla vielä oli viipaloitu kakku, josta ostin pari viipaletta. Yhden viipaleen söin heti siinä kassalla. Se paikka oli rauhallinen, mutta matka jatkui.

Olikohan unen loppua, kun näin kävelytien jaetun vaneriseinämällä kahtia. Näköeste ja kaitainen kävelykaista tekivät sen, ettei eteen nähnyt pidemmälle. Mun edellä meni taas joku muu, samaa porukkaa, missä juoksin. Epäröin jatkaa, kun huomasin vastaan tulevan kaksi pahaa tyyppiä. Ajattelin ohittaa, tietenkin pieksivät kohdatessa...


-----------------------------
Vrt. Eräs uni joltain tämän vuosituhannen alkupuolelta (2000 luvun alkupuolelta).
Siinä unessa iloinen aurinko nousi Suomesta koillisesta lähtien ja meni kohden eteläistä Eurooppaa. Sieltä palasi surullinen aurinko. Sitten näin niin kuin sytykkeen ja sodan Itä-Euroopassa. Näin, että se levisi Etelä-Suomeen ja siinä oli kannattavaa paeta pohjoiseen.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oleellista tuossa ensimmäisessä unessa oli, että tuossa pienessä kaupassa pystyin syömään ja hetkeksi kuin lepäämään, kunnes juoksut taas jatkuivat. Sen kaupan nimi ei ollut mikään suomalainen, joku pitkä nimi sillä oli ja se oli englanniksi.

    • Anonyymi

      Unesi kuvaa maailmaa missä meille on kaupattu idea että on NWO ja meidät pitää pelastaa siltä.

      Mutta pelastus ei olekkaan oikeasti pelastus.

    • Hienoja unia. Minulle tulee mieleen vainonta ja sen jälkeen automaattisesti seuraava PTSD. Itse uneen, puhukoon puolestaan:
      - porukka (ulkopuolisuuden tunne)
      - navetta (tuttu naisporukka)
      - perässäjuoksijat (vainoajia, vainoavia ajatuksia, PTSD, pelontunne)
      - juokseminen (kiirehdi tai rauhoitu, itse tiedät)
      - kortti ei kelpaa (hylätyksitulemisen tunne)
      - puolison kortti kelpaa ( animus, se piilotettu looginen puoli)
      - korona ( thanatos, kuolemanvietti ja siihen liittyvät pelot, ihmisen aika on rajallinen)
      - piilopaikka (suoja tunteensiirroilta, esim. s24 kirjautumaton kirjoittelu)
      - miesjuoksija (animus, libido) pieni paritalo ja kakkuviipale (ruoka on rakkautta) linkittyvät yhteen ensimmäisen kanssa
      - pieksentä, oletan, että ilman aseita, kädet ovat kommunikoinnin ja egon symbolieita, henkinen dissaaminen edellisenä päivänä tai aikaisemminkin, ehkä pelko, että se tapahtuu uudelleen (ptsd)
      - sota (sinua vartavasten järjestetty tunteiden sekamelska, johon et itse voi vaikuttaa)

      Meitsille tulee unestasi mieleen intuitiivinen ja havainnoiva ihminen. Meillä kaikilla on pehmeät kohtamme, ns. aukot henkilökohtaisessa puolustusjärjestelmässämme, ja sinne kun osuu, läpi menee. (Se ensimmäinen menee aina läpi sokeasta pisteestä.) F.Nietzcheä lainaten, "Se mikä ei tapa, vahvistaa."


      • nazi kirjoitti:

        Suosittelen välttämään höhlän Nietzhen sanontoja.

        Meidän suomalaisten kansanviisautemme menee heittämällä ohi kaikenkarvaisten umpihullujen typerysten:
        https://fi.wikiquote.org/wiki/Suomalaisia_sananlaskuja

        Nietzche on väärinymmärretty eksistentialisti hänen siskonsa faschististen fantasioiden vuoksi. Muuten, kaikesta nuoruuden provosoivuudesta huolimatta, kirjoista ilmenee 1800-luvun ajan henki. Esieksistentiaalisuus.
        Tulen siteeraamaan nuorukaisen keksimiä tai kopioimia lausahduksia jatkossakin. Kiitos!


      • temppuilija kirjoitti:

        Nietzche on väärinymmärretty eksistentialisti hänen siskonsa faschististen fantasioiden vuoksi. Muuten, kaikesta nuoruuden provosoivuudesta huolimatta, kirjoista ilmenee 1800-luvun ajan henki. Esieksistentiaalisuus.
        Tulen siteeraamaan nuorukaisen keksimiä tai kopioimia lausahduksia jatkossakin. Kiitos!

        Olemme saaneet nyt seurata "demokraattisten" Black Live Mattersin ja muiden umpihullujen kommunistien liikehdintää ympäri maailmaa.
        Kaiken tämän vastapainona näen kansallissosialismin mainiona vaihtoehtona tälle hulluudelle.


      • nazi kirjoitti:

        Olemme saaneet nyt seurata "demokraattisten" Black Live Mattersin ja muiden umpihullujen kommunistien liikehdintää ympäri maailmaa.
        Kaiken tämän vastapainona näen kansallissosialismin mainiona vaihtoehtona tälle hulluudelle.

        Jo Sokrates totesi valistuneen diktatuurin olevan parempi vaihtoehto Ateenan huonolle demokratialle. Siitä huolimatta olen päätynyt anarkismin kannalle. Ihmisten luontainen elämänvietti libido/eros luo edellytykset itseorganisoituville yhteisöille. Autoritaarisista järjestelmistä puuttuu rakentava luovuus.


      • temppuilija kirjoitti:

        Jo Sokrates totesi valistuneen diktatuurin olevan parempi vaihtoehto Ateenan huonolle demokratialle. Siitä huolimatta olen päätynyt anarkismin kannalle. Ihmisten luontainen elämänvietti libido/eros luo edellytykset itseorganisoituville yhteisöille. Autoritaarisista järjestelmistä puuttuu rakentava luovuus.

        Heh heh..., tuohon rakentavaan luovuuteen saatetaan päästä mutta se vaatii ensin totaalikaaoksen ja vanhojen valtarakenteiden täydellisen purun ja johtajien likvidoinnit.

        Ajatuksena tietenkin anarkistiset valtiot ovat oikein hauskoja.

        Vanha kansa muistaa Kekkosen ajat elämänsä parhaimpina; olihan äijä aikamoinen diktaattori. Sellaista kaipaisin minäkin tähän täysin järjettömään kommunistiseen valtionhoitoon.
        Urkki kerran ärähti hallitukselle että "Saatanan tunarit" ja johan seisoivat pojat rivissä ja olivat hiljaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1184
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1016
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      50
      701
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      700
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      674
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      660
    8. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      614
    9. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      602
    10. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      35
      585
    Aihe