Valuuttarobotti 2.0

Anonyymi

Hei, luottoystäväni kerää pääomia wincapita valuuttarobottiin. Idea kuulostaa nerokkaalta ja harkitsen perintöyksiön sijoittamista. Aiempi teknologia jäi kuulemma keskeneräiseksi ja nyt konsepti on hiottu markkinoita varten. Onko täällä kiinnostusta?

5

<50

  Vastaukset

  • Todellakin on. Pystyykö maksaa OneCoineilla?

  • Ehdottomasti mukana! Ja sama kysymys: voiko maksaa onecoineilla, tulevaisuuden maksuvaluutalla?

  • APM on muuttunut analogisesta mittasrista digitaaliseksi, ei enään tarvii seurata viisarin liikettä, kolme valoa, vihreä, keltainen ja punainen ostoissa ja myynnissä .

   Yksinkertaista: kun ostoissa vihreä palaa ostat ja kun vihreä palaa myyneissä myyt.

   Itse huomasin, että valot vilkkuvat siihen tahtiin, ettei perässä meinaan pysyä, siksi kannattaa automaatti laittaa päälle, eli kaupat aina vihreä palaessa, tosin voitot on vain vuositasolla jotain 60 %.
   Jos haluaa riskeerata niin virittää kaupat keltaisella valolla, silloin voi saada jopa 400% tuotot, tosin rahat voi silloin myös hävitä.

  • Haluaisin maksaa menneisyyden valuutalla.

  • Tähän tarvitaan MAAJOHTAJA! Onko kukaan kysynyt Vuorista?

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Uuden henkilötunnuksen koodi

   Puuhaillaan uutta henkilötunnusjärjstelmää josta tavan taallaaja ei voi päätellä yhtään mitään. Vastaavasti koodien lukuoikeus ja tiedonpurku tulee ol
   Maailman menoa
   161
   3393
  2. Muut maat tiukentaa korona toimia, suomi ei

   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006643856.html Miksi suomessa taas odotetaan että tartunnat räjähtää. Jo nyt helsingissä enemmän tartuntoja kuin O
   Maailman menoa
   242
   2983