Haluaisimme kokeilla doggingia, mutta

Anonyymi

miten ja missä. Emme ole aikaisemmin harrataneet, mutta nyt olemme suunnitelleet. Kimppajuttuja meillä on ollut, joten siltä pohjalta.

12

278

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Nettiin ilmoitus, emäntä tällinkiin ja ei kun baanalle. Sopivia paikkoja kyllä löytyy.

   • Anonyymi

    Ei se nyt aivan noin mene. Sopivia partnereita on vaikea löytää. No aina voi ajatella, että se on tää kerta ja kyllä sen yhden kerran panee vaikka kenen kanssa. Kyllä tuolla jengissä liikkuu aikamoisia törkymöykkyjä.


   • Anonyymi

    Onko sellaisa sivustoja , joissa voisi ilmoittaa halukkutensa Doggailuun ?


  • Anonyymi

   Jos tuossa nyt naispuolista ajatellaan, niin kannattaisi jollakin sopivalla tapaa tsekata etukäteen tuo tyyppi tai tyypit, voihan niitä olla useampikin. Meillä ainakin usein on ollut. Sopikaa paikka tarkasti johonkin ja tuo mies voisi mennä etukäteen katsomaan, mitä on tulossa. Tuosta ei tietenkään kannata kertoa etukäteen. Jos jokin asia ei olisi, niin kuin on sovittu, sitten pitää kylmästi tehdä oharit. Komento takaisin ja uusi yritys. Ja vaimolle sopiva asu, korkkarit, sukat ja sukkanauhaliivit ja pikkarit. esim. Tai jos vaimo on tuollainen reitevä, niin shapsit on seksyt, eikä selluliitit näy. Auto on kätevä, mutta rekisterinumerosta saa omistajan selville. Vuokra-auto tai kaverilta lainattu on hyvä. Jos noita juttuja on enemmän, niin varmasti tulee vaikeuksia tuon tunnistamisen vuoksi, ei siis myöskään puhelinnumeroa eikä osoitetta kannata antaa. Vaimolle laukku ja laukkuun kännykkä... auki. Voi siinä sitten isäntä kuunnella, mitä touhutaan, jos ei halua itse mennä paikalle. Paikalla voi olla myös katselijoita ja osa niistä haluaa osallistua. Vappunaamari rouvalle siltä varalta, että joku ottaa kännykkäkuvia muistoksi. Me ollaan nelikymppisiä ja vaimo on ihastunut alle 20 vuotiaisiin. Siitä jengistä löytyy ihan siistejä ja asiallisia tyyppejä. Ja intoa riittää. Että näillä ohjeilla kohti uusia seksiseikkailuja.

   • Anonyymi

    Jos nyt vaimoaan haluaa kierrättää, niin tuo dogging on tällä hetkellä anonyymein vaihtoehto. Firman paku on hyvä. Patja taakse ja takaluukku, siis autosta auki. Siinä ei tarvitse, eikä pidäkkään kauaa neuvotella. Vieraassa kaupungissa on tuo anonyymisyys paremmin suojassa. Oikein hyvin suunnittelee kierroksen, niin monessa paikassa ehtii käymään. Mahtuu sitten niitä ohareitakin, eikä harmita. Joskus elokuun kuumana yönä 6-7 doggaajaa eri paikoissa. Ja vaimo oli ylen tyytyväinen.


  • Anonyymi

   Dogging on kivaa, ei turhia puheita, vaan heti asiaan, anonyymisti. Se on mun juttu. ( Nainen 39 )

   • haluaisin olla mukana:)


  • Anonyymi

   Anonyymein vaihtoehto, kyllä, kun ei ole Suomessa parempaa, kuten esim. Fantasy glorehole. Se on hyvä myös. Eikö kukaan noista seksikaupoista ym teattereista Suomessa saa sellaist aikaiseksi. Ei kait laki kiellä tuota.

  • Anonyymi

   Olen varattu mies ja haaveillut doggingista jo pitkään, olisi kiva kokeilla doggingia esim suihinoton merkeissä. En oman vaimoni tuottamana, vaan yksin liikenteessä ja vieraan pariskunnan nainen (tai sinkku nainen) imee sovitussa paikassa. Toiveena olisi muodokas ja isoilla rinnoilla varustettu nainen, jonka rintoja voisin hyväillä ja puristella. Tällaisesta kun saisi vakituisen jutun, niin suihinoton kuin panojenkin merkeissä niin nauttisin todella.

   • Anonyymi

    Tuossa doggingissa on naisten markkinat. Yksi nainen ja 30 miestä ehdolla.


  • Anonyymi

   Moikka itseäni kiinostaa tuo dogging eli jos pareja tai pelkkiä naisia löytyy niin pistäkää viestii spostiin makeloard@gmail.com

  • Anonyymi

   Ihan missä tahansa.
   Kuinka jotkut voi olla noin uusavuttomia!

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   96
   3578
  2. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   439
   2079
  3. Miten on mahdollista että kassatyttö on päässyt pääministeriksi

   ilman asianmukaista koulutusta ja minkäänlaista pätevyyttä?
   Maailman menoa
   434
   1256
  4. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   34
   1250
  5. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   43
   1182
  6. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   4
   835
  7. Kolari vasankarissa

   Taas 2 elämän koululaista osallisena. Ikävää vanhemmille, mutta kun tarpeeksi kauan ajellaan päihtyneenä, kenenkään puuttumatta,voi käydä huonosti. Ai
   Kalajoki
   9
   824
  8. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   225
   741
  9. Laura Huhtasaari sanoi Joe Bidenia seniiliksi twitterissä.

   Suomen tuleva ulkoministeri? https://twitter.com/LauraHuhtasaari/status/1576526813328994304
   Maailman menoa
   185
   696
  10. Komistus läheltä

   Sä taidat katsella mua siellä paikassa.
   Ikävä
   33
   668
  Aihe