Jaksatteko

Anonyymi

En voi ymmärtää että lapset perheineen tulee isovanhemmille lapsilauman kanssa täyshoitoon useammiksi päiviksi. Lapset toki nautitaan, mutta se passaaminen, ruanlaitto, tiskit siivous kaupassakäynnit, väsyttää. Kuka teistä jaksaa?

5

<50

  Vastaukset

  • "Lapset toki nautitaan..." Eikö tuo ole kannibalismia?

  • Lopeta passaaminen.

  • Minäkin ihmettelin kun isäni veli jäi hoitamaan äitiään vaimonsa kanssa nainen sai sitten kaksi kakaraa jotka verikokeiden perusteellakaan ei olleet isäni veljen, arpomalla varmaan se juoppo- ukkojen seurue elättäjän sai sille naiselle. Sitten mummoni kuoli ja tuli puhelu että saadaanko me kaikki mitä olette tuoneet mummolle ja sankarivainajan risti isoisän vihkisormus (oli ollut rintamalla kun kuoli) ne halusi kaiken kuten kirjeet rintamalta isoisän ja isoäidin välillä. Aivan kaiken kahvikupitkin. Minä en halua tietää heistä mitään en sen jälkeen kun mummoni kuoli. Isäni veli vielä sanoi minulle että isäni ja isoisäni ovat kuolleet 38 vuotiaina ja kun veljeni ei kuollut sen ikäisenä niin minun on kuoltava siis siinä kohtaa loppui minun tuttavuus heihin vaikka yrittävät vieläkin tunkea tosin isäni veli onkin kuollut povasi oman kuolemansa varmaan.

   • Pisteet "kortilla"?


  • Ihan hyvin jaksan laittaa ruokaa, sillä samaa vaivaa kun valmistaa kahdelle, valmistaa useammalle. Kone tiskaa ja siivota täytyy ja käydä kaupassa, vaikka ei kävisi vieraitakaan. Lapsemme ovat onneksi saaneet hyvän kotikasvatuksen eli siivoavat jälkiänsä ja auttelevat ruuanlaitossa ja omakotitalomme pikku rempoissa. Vastavuoroisesti, en pidä pientä passaamista pahana. Se tuo itselle hyvän mielen. Osaavat myös kiittää ja arvostaa.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

   Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotia
   Kotimaiset julkkisjuorut
   171
   5758
  2. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   172
   5187
  3. Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

   Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba
   Viihde ja kulttuuri
   25
   2524
  4. Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

   suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä..
   Maailman menoa
   225
   2294
  5. Heti alkoivat "asiantuntijat" sössöttämään

   ettei hallituksella ole oikeus pistää ihmisiä pakkokaranteeniin https://yle.fi/uutiset/3-11487500
   Maailman menoa
   268
   2021