Parkkipaikkojen valvonta VIRANOMAISEN toimesta

Anonyymi

Kun kortistossa on työttömiä poliiseja, niin miksei heitä voisi palkata vaikka kunnallisiksi parkkipirkoiksi joilla on myös enemmän oikeuksia. Esim. pysäköintisakon lisäksi voisivat mitata renkaiden kulutuspintoja jos silmämääräisesti sliksit ja antaa siitä myös sakkoa kun auto liiketilan parkkipaikalla (pakko ajaa myös pois laittomilla renkailla vs. auto omalla pihalla). Ja ideanahan on nimenomaan kerätä sitä rahaa KUNNAN hyväksi kun korona on tyhjentänyt tehokkaasti kunnan kassaa ja uhkana on että yhteiskunnan palveluja pitää supistaa tai lakkauttaa.... rahapulan takia.

Vaatisi varmaan jonkin lakimuutoksen että kortistossa olevat poliisit saisivat enemmän valtuuksia kuin perus parkkipirkko. Ideana on että tekevät hyödyllistä työtä kunnan hyväksi kuin olisivat vain kortistossa. Jos tulee suurempi tarve poliiseille normi töihin, niin he luonnollisesti siirtyvät normi töihin ja tehostettu kunnallinen valvonta jää vähäksi aikaa vähemmälle/tauolle.

Mutta sitten taas se kysymys että vaikka sakkorahat menisi kunnalle niin olisiko sekin synti kun se on kerätty tietoisesti autoilijoilta, jotka eivät noudata yleisiä sääntöjä? Tuleeko tästäkin sitten taas "oikeusmurha" että pitää noudattaa sääntöjä esim. syksyllä kesärenkaat ovat lailliset.

Olisin oikein mielissäni että välinpitämättömiltä autoilijoilta rahaa kerätään sakkojen muodossa KUNNAN hyväksi. Samalla uudet aloittelevat poliisit voisivat saada sitä mukavaa "väittelytaitoa" harjoituksena kun pitää aina vain selittää itsestään selvyyksiä autoilijalle, joka ei suostu myöntämään virhettään... mitä joutuvat tekemään paljon rikollisia kiinni ottaessaan. Mutta kaikkein eniten olisin mielissäni ettei sakkoja tarvitsisi antaa yksityisen tai kunnan puolesta.... koska ihmiset noudattaisivat yleisiä sääntöjä. Mutta koska pieni osa meistä tietoisesti ei halua noudattaa, niin heidän rahojaan en sääli vaan kannatan sen ottamista ahnaasti KUNNAN hyväksi. ;)

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Harva poliisi alkaa pysäköinnintarkastajaksi. Ehkä tämä muuttuu ajankanssa, kun jo nyt kumpiakin koulutetaan samassa paikassa ja on yhteisiä opettajia.

      Lakimuutoksen vaatisi tosiaan.

    • Anonyymi

      Jos poliisi ei saa heti valmistuttuaan omia töitä, hän voisi hakeutua hyvin esim. Parkki-Paten palvelukseen. Tässä työssä hän saisi arvokasta kokemusta, josta olisi varmuudella hyötyä sitten kun koulutusta vastaava työpaikka löytyy.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1913
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1486
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      16
      1398
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe