Onko verotus

OikeistoSosDem

Perusteetonta puuttumista yksityiseen omistusoikeuden eli suorastaan varastamista?
Tätä haastan pohtimaan.

5

<50

  Vastaukset

  • Kyllä on varastamista. Äänestäkää meitä persuja niin ajamme kaikkien suomalaisten asioita lakkauttamalla ensialkuun valtion tuloverotuksen sekä ALV:n ja YLE-veron.

   Lopullinen päämääräämme on lakkauttaa Suomen valtio, joka on varastamiselle ja rosvoukselle perustuva Euvostoliiton esiaste. Olkaamme taas vapaita tuohivirsuissa iloisina pajupilleillä vihelteleviä Perussuomalaisia tai peräti SMP-läisiä.

  • Ei ole perusteetonta. Puuttumisella on erittäin hyvät yhteiskunnalliset perusteet. Jos tällaisia haluaa kyseenalaistaa, pitäisi sitten samantien kyseenalaistaa koko järjestäytyneen yhteiskunnan malli. Veikkaan, että sellainen tietäisi paluuta kivikaudelle.

   • Anarkokapitalismissa on kolme raudanlujaa perustetta.
    1. Kansalaisen täydellinen vapaus ja vastuu.
    2. Yksityisen sopimusoikeuden kunnioittaminen.
    3. Yksityisen omaisuuden ja varallisuuden täydellinen suoja.
    Luonnollisesti niistä jotka eivät kykene itse itseään auttamaan edelleen huolehdittaisiin mutta tämä tapahtuisi hyväntekeväisyytenä ja markkinoiden toimesta.


  • Siis avaus oli puuttumista yksityiseen omistusoikeuteen. Piru tätä idioottimaista automaattista täyttöä.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  • Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokaranteenin

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balkanin maista ym. ei-turvallisista maista lomalta tulijan otettava vaan ennakkoon 2-viikkoa lisälomaa karanteenia varten, tai palkatonta vapaata. Ei ole veronmaksajien tehtävä maksaa tältä ajalta ansiosidonnaista Kelan päivärahaa. Maailmanlopun koronamatkaajien pakkokaranteenin ei pidä tuoda yhteiskunnalle lisäkuluja. Jokainen tekee valintansa itse.

   217
  • Niko Ranta-ahon kieroutunut moraalikäsitys

   Aivan älytöntä settiä Ilta-Sanomien haastattelussa. Ranta-aholta puuttuu näköjään minkäänlainen inhimillisyys ja ymmärrys omasta vastuusta. "Se on sama, kuin tässä ruvettaisiin pistämään Alkon toimitusjohtajaa tai Alkoa oikeuteen siitä, että ihmisiä on kuollut alkoholiin. Pitää ottaa huomioon se, että loppukädessä käyttäjällä on vastuu. Ja mä olen itse myös kärsinyt päihderiippuvuudesta. En mä rupea syyttämään, että kun joku on tuonut maahan tämän viinan tai huumeen, että sen takia olen päihderiippuvainen. Vaan se on oma ratkaisu tehdä se. Edelleenkin mä koen sen asian niin, että loppupeleissä se ihminen saa ne huumeet jostain joka tapauksessa. On ne sitten mun tuomia huumeita tai jonkun muun tuomia huumeita. Näin mä sen näen." https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006600517.html

   8
  • Martina ja Nanna tehtailevat petoksia

   Martina ja Nanna eivät aio palauttaa rahoja Espanjan treenileirin ostaneille. Leiri peruuntui koronan takia. En tiedä mihin ovat rahat tuhlanneet, ehkä ovat vaan juhlineet. Martina varmaan käyttänyt oman osuutensa sisustamiseen ja tupareihin. Lain mukaan rahat pitäisi palauttaa mutta eivät siis aio palauttaa. Seuraavaa leiriä myyvät jo, hinta 1400€. Oikeasti toivon etteivät nää jo ostaneet saa rahojaan takaisin koska ansaitsevat opetuksen omasta tyhmyydestään. Kuka hullu maksaa 900-1400€ näiden sankareiden treenileiristä? Kyllä tyhmä pitää olla! Ja näköjään siis luksuselämää rahoitettu näillä rahoilla kun on rahat hävinnyt ja firma konkurssin partaalla. Niin ne kulissit romahtaa.

   57

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   212
   6560
  2. Heti alkoivat "asiantuntijat" sössöttämään

   ettei hallituksella ole oikeus pistää ihmisiä pakkokaranteeniin https://yle.fi/uutiset/3-11487500
   Maailman menoa
   333
   3028
  3. Martina ja Nanna tehtailevat petoksia

   Martina ja Nanna eivät aio palauttaa rahoja Espanjan treenileirin ostaneille. Leiri peruuntui koronan takia. En tiedä mihin ovat rahat tuhlanneet, ehk
   56
   999