IPU ei hyväksy velkaelvytystä

Anonyymi

Eikä mitään elvytystä koska rahat siihen kerätään köyhdytetyltä kansalta. EU ja puolueväki pitää pistää pakkotyöhön tekemään itse rahaa työllään jotta ne näkevät miten vaikeaa on säästää valtiossa jossa tuhotaan puolueiden taholta säästäjien rahat ja toimeentulo.Tämän takia emme hyväksyneet EU-jäsenyyttä. Mitä isompi valtio sitä suuremmat ongelmat.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      EU jakaa biljoonia oikeusvaltioille? Käsittääkseni mikään EUn valtio ei ole enää oikeusvaltio koska EUssa ei ole edes omaisuuden suojaa pienille säästöille ja palkoille kun ne ryöstetään elvytysrahastoon. Itsenäisessä Suomessa sentään ihmisten ansiot ja säästöt olivat suojassa rosvoilta. EUssa puhutaan asioista joita kukaan ei käsitä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Onko nämä toistuvat kannanotot täällä IPU:n hallituksen virallisia julkaisuja vai kuka täällä puhuu toistuvasti IPU:n nimissä?

      • Anonyymi

        Ne on asioita joita ipulaiset ovat miettineet ja puhuneet vuodesta 1994 lähtien. 10 vuotta kirjoitettiin lehtiin ja joita ei usein julkaistu mokoman sensuurin takia. 2005 lähtien vapautui sana netissä mutta jotkut edelleen häiritsevät keskustelua oman ahneutensa takia. Nyt se kostautuu koska kesklustelu estettiin.IPUn hallitus ei edusta kannattajia ,tuskin ketään.


      • Anonyymi

        Jos et vieläkään käsitä miten paljon tuollainen piittaamattomuus maksaa,niin maksa toki.Minä en niin pöljä ikinä ole että maksaisin tyhjästä tai vahingonteosta.Eipä taida pojut käsittää mihin EUssa sitouduttiin.Koronakin maksaa monta biljoonaa vaikka sairastuneet ei saa penniäkään.


    • Anonyymi

      "IPU ei hyväksy velkaelvytystä"
      Hä hä hää, Ipuyn nimissä joku torvelo joka ei ipua tai sen historiaa tunne kirjoittelee täällä. Ipu:han toimi kaikki aktiivisimmat vuotensa velaksi ja velkakirjalla monopolisoiden kaiken vallan diktaattorijohdolleen.

      • Anonyymi

        Juuri tämä valehtelija esti IPUn nousun eduskuntaan ja aiheutti EU-jäsenyyden josta nyt kärsimme toden teolla. IPUhan toimi omilla rahoillaan toisinkuin muut puolueet joille äänestäjät joutuivat maksamaan jäsenmaksuja puolueille joiden jäseniä eivät olleet.Kohtahan tämä nähdään kun talous pirstoutuu tähän rosvoiluun jota EU johtaa. Nämä KMSn ja perheyritysten työläiset viis veisaavat ihmisten rahoista saati ansioista.
        Presidentti Niinistö puhuu velkaelvytystä vastaan mutta ei ikinä sano miten se tehdään. Kyseessähän on se että tehdään velkakirjoja joiden panttina on ihmisten säästöt ja palkat.Näin on vuosikymmeniä jo vivutettu velkaa koko kansalle joidenkin kataisten avustuksella. Pieni joukko keinottelijoita tietysti on hyötynyt mutta muut hävinneet rahansa etukäteen.EKP laskee talouden inflaation varaan jota tietysti on vähän tällaisena pula-aikana,mutta pian on toisin. Kyseessä ei siis ole velan teko bittirahalla vaan härski vaivalloisesti saatujen säästöjen väärinkäyttö jota kukaan ei valvo koska EU on poliittinen kummajainen jolle puolueet ovat antaneet kaiken vallan tyhmyyksissään.Luuleeko joku vieläkin että Kiina jatkaa loputtomiin Eun tukemista hintoja laskemalla? EUn velkapantti ei riitä enää mihinkään ja ihmiset joutuvat pulaan sen takia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2824
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      523
      2664
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1855
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1787
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1723
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1669
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1282
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      87
      1116
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1092
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      57
      1089
    Aihe