Marsu ei liiku, syö tai juo!

Anonyymi

Meidän 8,5 vuotias marsu on mököttänyt koko päivän mökissään! Eilen keskipäivällä hän teki samaa mutta ajattelin että hän olisi ehkä vain väsynyt. Nyt huomasin että marsun takapäästä tulee välillä hiukan verta eikä tämä syö tai juo melkein yhtään..!!! Nostin marsun pari kertaa pois häkistä eikä hän pannut vastaan niinkuin yleensä. Eläinlääkärissä käytiin muutama viikko sitten talipatin takia ja lääkäri siinä tutki myös koko marsun tunnustellen myös sisuksia. Silloin hän sano että mummo oli todella hyvä kuntoinen noin vanhaksi eikä mitään ongelmia löytynyt. Mulla ei ole mahdollista viedä tätä marsua tänään lääkäriin ja viikonloppuna taas ei pääse. Pystynkö kotona tekemään mitään marsun avuksi? Alan nyt heti tekemään tälle velliä pakko syöttöä varten. Jos teillä on jotain kokemuksia samankaltaisista jutuista, Kertokaa.

3

125

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tänään marsu oli aivan samanlainen paitsi että tämä horjuu kun liikkuu eikä mummeli liiku kyllä melkein yhtään. Vanhemmat sitä mieltä että ei olla menossa eläinlääkäriin koska marsu on niin vanha ja eläinlääkäri ei kuullemma voi muuta kun lopettaa. Itse oon eri mieltä mutta näin lapsena en pysty viedä itse...

   • Anonyymi

    Noh, voit kertoa vanhemmille, että eläinsuojelulaki vaatii eläinlääkärille menoa tai asianmukaista lopetusta eläimille, jotka apua tarvitsevat. Eläinsuojelulain rikkominen on tietenkin laitonta, joten vanhempasi ovat kaulaansa myöten lirissä, jos asiasta eteenpäin ilmoitetaan. Jollei tällainen "pikkujuttu" kiinnosta vanhempiasi, niin antakaa olla tasan viimeinen elukka, jonka otatte rääkättäväksenne. Elukat ovat tuntevia olentoja, joiden on laitonta antaa kärsiä ja kuolla itsekseen pois kituen. Eli kyllä sinne lekurille on vain mentävä ja välittömästi, siitä ei pääse mihinkään.


   • Anonyymi

    Ikävä kyllä eläinlääkäriä se tarvitsisi. Vaikka kyseessä olisikin tapaus että lääkäri ei voi muuta kuin lopettaa, jota marsu ei välttämättä ole voi olla että sillä onkin jokin jonka voi parantaa, niin on eläinsuojelulain vastaista evätä siltä lääkärissä käynti =/ koska se kärsii.
    Yritä vielä puhua asiasta vanhempiesi kanssa asiallisesti, tuskin hekään haluavat että marsu joutuu ylenpalttisesti kärsimään, se menee jo eläinrääkkäyksen puolelle.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

   Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   205
   3386
  2. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

   Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
   Suomalaiset julkkikset
   30
   3043
  3. Suomessa todettu ilmeisesti eka apinarokkotapaus

   Euroopassa matkailleella miehellä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008841676.html
   Maailman menoa
   117
   1660
  4. Pääsikö Martti

   Esittelemään velaka mersua ja hyyryä hienostoalueella lippisjonnelle🤗😜😎
   Kotimaiset julkkisjuorut
   203
   1532
  5. Voiko Martinaa muuta kuin nauraa

   Baha oli "tiedän, että ollaan loppuelämä yhdessä."😂 Pikkarainen oli " tässä on nyt se oikea ihminen, en luovu susta koskaan."😂 Lippispojasta sanoo "
   Kotimaiset julkkisjuorut
   341
   1396
  6. Etkö voisi

   Mies: Etkö millään voisi, tahtoisi tai haluaisi tavata? Edes hetken, kuten silloin joskus. Etkö voisi pyytää? Itse en voi. Tekisin mitä vain, jos näki
   Rakkaus ja rakastaminen
   87
   1263
  7. J joskus haluaisin

   Istua syliisi ja samalla suudella sinua...
   Ikävä
   57
   1260
  8. Petit miestäsi

   Pettäisit myös minut. Sinulle ei merkitse rehellisyys mitään. Naisilla on selkäranka. Käärmellä sitä ei ole. Älä enää vaivaa minua.
   Järki ja tunteet
   69
   1113
  9. Mitäs ajattelisit

   Jos saisit häneltä tänään pienessä sievässä lähetetyn viestin puhelimeen "haluan nähdä" tai "ikävä"?
   Ikävä
   88
   1089
  10. Nyt on aika muistella jättitarakkaa

   Uuh uuh uuh. https://aijaa.com/wMPRhU
   Kotimaiset julkkisjuorut
   64
   959
  Aihe