Suomen poliittinen diskurssi

Anonyymi

Poliittisesti vähälahjainen kansa käy tuhoontuomittua kamppailua vallanpitäjien konsensusta ja valtavirtaa vastaan, ja samalla sisällissotaa keskenään.

Sama hedelmätön keskustelu on vastassa niin saman- kuin erimielisten foorumeilla. Hyvä suomen kieli ei tule ymmärretyksi, taikka tulee tahallisesti väärinymmärretyksi. Joudut vääntämään yhä paksummasta ja paksummasta rautalangasta paitsi jonkin puheenaiheisiin liittyvän yksinkertaisen totuuden, joudut myös yrittämään selittää, mikä ero on pisteellä ja pilkulla. Samaan luetteloon kuuluvat käsitteet ja henkilöt erotetaan pilkulla, ja johonkin toiseen kuuluneet jäivät pisteen taakse. Eikö vaan? No, OK, voit vielä koettaa laskeutua jonkun vitun älykääpiön tasolle ja yrittää muokata ja selventää tekstiä niin, että sen pitäisi tulla helpommin ymmärrettäväksi. Hepreaa voi ymmärtää havainnoimalla tekstin asiayhteyksiä, mutta ymmärtääkö tavallinen perussuomalainen suomea? Ei kovin harašoo! Kun koetat korjata juttuja, vastaajan paska leviää vain pahemmin, niin kuin pakkelia levittäisit.

Politiikassa on parempi olla voimakas kuin järkevä. Siksi pittää jättää turhat tampiot vänkäämään keskenään, ja ruveta kannattamaan jotakin perinteisistä kolmesta suuresta puolueesta. Suomen poliittisesti vähälahjainen kansa ei ole vielä valmis uudistusliikkeelle.

PS: Katteeton yhden asian populismi ei ole vaihtoehto vasemmistoliberalismille.

2

116

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Keksi nyt ensin kymmenen käskyä joita kaikkien pitään totella. Uskosi EUhun perrustuu hurmioon jossa rahaa ei ole. Sensijaan velan määrällä ei teikäläisille ole rajaa,toisinkuin suomalaisille jotka joutuvat makamaan örvellyksen rahat omasta pussistaan. Katso ensiksi peiliin josta näet vähälahjaisuuden kasvot.

    • Anonyymi

      Normaali vähälahjaisuus näkyy kaikessa.Politiikassa sitä ei erota koska vieläkin jotkut huutavat kommunismin nimiin.Nämä berluskonit,macronit ja merkelit esiintyvät oikeistolaisina ja älyliberaaleina,milloin minäkin. Oikeasti teikäläisten puheet perustuvat ihmisten totaaliseen pettämiseen ja rahojen rosvoamiseen josta biljoonaelvytykset ovat todisteena. Todisteen perusteella olette pelkkiä huijareita jotka yrittävät keksiä sanoja silmän lumeeksi kansalle joka viis veisaa enää mistään koska tietää että pelinne on johtanut koko ihmiskunnan kohti kuolemaa. Loputon ahneutenne on syy tähän. Siksi kehotan Reettaakin polttamaan roviolla sen miljoonan jolla häntä lahjottiin. Tyhjä raha vain huonontaa asioita ilman järkevää työtä joka on hyvin nähty pörssipelin kupeessa. Jumalanne on kuollut lopullisesti .Jätkä porskuttaa vielä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2460
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1920
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1459
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1388
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      272
      984
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      861
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      840
    8. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      59
      825
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      50
      802
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      745
    Aihe