kokemuksia parinvaihdosta

n. 30v pariskunta

Haluaisin lukea kommentteja parinvaihdosta, miten löysitte parin, miten tapaaminen sujui jne.
Löysittekö parin ravintolasta, netistä, matkoilla jossain tietyssä klubissa... Parinvaihtokokemukset siis kiinnostavat ja ehkä enemmän vielä naisten kokemukset (miesten kokemuksia täältä enemmän jo löytyykin)
Itse olemme ensikertalaisia ja kiinnostuneita tästä. Mustasukkaisuudesta en 100% varma ole, mutta mieheni puheiden mukaan hän ei olisi. Itse olen ehkä hieman innokkaampi tässä, vaikka mieheni tästä onkin vihjaillut jo jonkin aikaa. Nyt kuitenkin olisimme halukkaita kokeilemaan.

t. Niina

24

23227

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PARI40+

      Olemme samoilla lijoilla kanssanne ja eka kertaa asialla..
      Emme tiedä mitä odottaa mutta halut parinvaihtoon/ryhmään on molemmilla olemassa...
      Olemme 06 alueelta ..Entä te?? Vai tuleeko etäisyys esteeksi???

    • Nainen 50+

      Olemme pari 06 alueelta 35 vuotta yhdessä olleet ja pitkään keskustellut,että olis kiva olla toisen parin kanssa,löysimme netin kautta toisen parin viime syksynä jonka kanssa saimme toteuttaa tämän kauan mielessä olevan haaveen homma meni aivan niinkuin olimme ajatelleet,ei mustasukkaisuutta kummankaan puolella ja olemme ottaneet tämän jo uusiksi,tosin tämä pariskunta asuu toisella puolen suomea.Täältä 06 alueelta ei löydy kyllä paria joka olisi valmis tähän parin vaihtoon ja kimppaan,tosin erittäin monilla on haluja,sekä kiinnostusta,mutta kun pitäisi alkaa asiaa toteuttamaan iskee mustasukkaisuus tai pokka pettää.Suosittelemme tätä kaikille jotka on asiasta kiinnostuneita,mutta pitää molempain tehdä se selväksi,että kukaan ei vie toisilta kumppania vaan tässä haetaan kokemusta ja vaihtelua elämään.

    • swingaajat

      Moi Niina!
      Me löydettiin netistä seuraa, myöhemmin myös finswingersistä..ja kivaa on ollu, suositellaan!!
      Jos kiinnostaa, pistä viestiä : [email protected].
      t,joni&minna

    • voi iskeä

      Itse olen harrastanut parien kanssa naimista muutaman parin kanssa.
      Olen nykyään nelikymppinen mies. Nuorempana oli ilmeisesti enemmän kysyntää ja nykyään en niin itsekään juokse sen perässä.

      Joo, eräs pariskunta jolla oli erittäin halukas nainen. Mieskin oli hyvin hommassa mukana. Kuitenkin mitä useammin tapasimme sitä mustasukkaisemmaksi äijä tuli. Ei kestänyt sitä, että vaimo innokkaasti odotti tapaamisia kun sai vaihtelua ja kahta miestä kerralla.
      Huipennus tapahtui kun olimme heidän mökillä ja seksisession jälkeen mies meni pesulle mutta jäin naisen kanssa vielä makoilemaan ja siinä sitten vielä nainen otti suihin ja juuri kun nain rauhallisesti suuhun äijä tuli huoneeseen ja sai ihme kohtauksen. Alkoi paiskia ovia ja muuta.
      Siitä pariskunnasta tuli historiaa.

    • pari30

      Hei!

      Meillä on kokemuksia kahden parin verran kimppaseksistä. Asia kiinnostaa meitä edelleenkin mutta huomasimme, että on vaikeaa löytää paria jossa kaikki neljä ajattelevat samalla tavalla ja kykenevät kaikki nauttimaan tasapuolisesti. Molemmat parijutut johtivat lopuksi melkoisiin mustasukkaisuusdraamoihin vastakkaisten pariskuntien osalta. Kummallakaan kerralla (ensin mies, sitten nainen) toiset osapuolet eivät kestäneet nähdä puolisonsa nauttivan toisen miehen tai naisen kanssa.

      Oma selityksemme asiaan on se, että jos parinvaihtoon tai kimppaseksiin osallistuva pari ei saa tyydytystä omasta seksisuhteestaan, on vaikea nähdä kumppaninsa nauttivan toisen käsittelyssä. Itsellemme ei jäänyt traumoja kyseistä kimppakokemuksista, päinvastoin koimme ne erittäin kiihottavin. Jos ja kun jatkossa päädymme vielä harrastamaan kimppaseksiä olemme kuitenkin parin valinnan suhteen melkoisen kriittisiä. Ei mustasukkaisia luonteita, kaikkien osapuolten täytyy kokea toisensa kiinnostaviksi seksuaalisesti ja erityisesti parin keskinäisen suhteen on oltava kunnossa. Koska meistä nainen on bi, olemme tällä hetkellä etsimässä kimppaan bi-naista. Se kun on ainoa kimppajuttu meille, jossa kaikki voivat nauttia vapaasti toisistaan.

      Ai niin, liian hyvien kaverien kanssa on olemassa se riski että kaverisuhde päättyy kun seksisuhde päättyy. Parasta olisi jos löytyisi pari jonka kanssa ei juuri ole muuten tekemisissä, näin ei tule ylimääräisiä rasitteita ystävyyssuhteisiin. Tutustuahan voi missä tahansa, jos vain rohkeus riittää keskustelun avaamiseen.



      A&T ([email protected])

      • Olemme valmiit

        Asiaa.Puhutte täyttä asiaa.Me olemme 35:n pari ja
        kertomuksenne on kuin meidän suusta.Mistä päin olette?Meitä rupesi kiinnostamaan.Meillä rouva on bi-henkinen eikä herrakaan toisen miehen läheisyyttä pelkää.


    • Aluksi on hyvä erottaa toisistaan parinvaihto ja ryhmäseksi. Parinvaihto ei ole välttämättä ryhmäseksiä ja päinvastoin. Usein pariskunnan haaveena on vain sekstailua ryhmässä, yleensä samassa sängyssä toisen parin kanssa, mutta vain oman siipan kanssa paria vaihtamatta. Saman sukupuolen kanssa rakasteleminen lienee jossain edellisten välimaastossa.

      Kannattaa jo etukäteen hahmottaa toiveet ja käsitteet, jottei tule ikäviä yllätyksiä kesken illan. Mustasukkaisuushan ei poistu tarvittaessa, joten avoimuutta tarvitaan ja etenkin luja luottamus puolisoon. Lopputulos voi olla karmiva, kun yksi neljästä sekoaa näkemästää/kokemastaan.

      Pareja löytyy monin keinoin. Hyvä keino on vaihtaa muutama sana maililla tai mielummin suoraan puhelimessa vaikka ilmoituksiin perustuen vähän ennen tapaamista. Liiallinen viestien lähettely ei yleensä johda, kuin kertaluonteiselle kahvireissulle.

      Erilaiset järjestetyt tapaamiset ovat oikein kiva tapa tutustua. Ei tarvitse arvailla, kun voi kysyä suoraan pöydän yli. Samalla poistuu huijatuksi tulemisen vaara. Kokonaisuudesta saa kuvan välittömästi.
      Näissäkin on eroja. Usein järjestetään yhteen hotellihuoneeseen jopa kymmenien parien ryhmäsessioita, joiden osanottajista, turvallisuudesta tai oikein muustakaan ei ole kaikilla tietoa. Riski saadaa enemmän, kuin tarvitsee, on suuri. Emme lähtisi mukaan.

      Ravintolat ovat aika vaikeita paikkoja selvittää, lähtisikö naaparipöydän pari kanssanne samaan punkkaan, vaikka parin tunnin päästä. Me ei olla näin päädytty, kuin kaksistaan kotiin.

      Meillä kokemukset ovat olleet paria kertaa lukuunottamatta oikein hyviä. Toisella kerralla tunnelman pilasi mustasukkaisuuskohtaus ja toisella liiallinen alkoholin juonti. Molemmista päästiin yli, joskaan emme enää halunneet tavata kumpaakaan paria jatkossa.

      Meillä ei ole mustasukkaisuus- eikä muitakaan ongelmia esiintynyt, kun tehdään kaikki yhdessä tuumin ja vain jos molemmat ovat kaikesta samaa mieltä. Jankuttamalla ratkaisua ei löydy.
      Naisen asema on jopa parempi, kuin voi olla kaikkien neljän kanssa. Lähes poikkeuksetta naiset ovat olleet enemmän tai vähemmän bi-henkisiä, joten sitä varmasti kysytään sultakin aika pian.

      Suosittelemme hyvää pohjatyötä ennen puuhiin ryhtymistä. Uhkien analysointi etukäteen on hyvä tehdä. Kokemusta kertyy kyllä aika nopeasti pareja tapaillessa, joten rohkeasti mukaan. Me ollaan jätetty aina väliin sellainen pari, joka ei ensituntumalta tunnu oikealta.

      • n. 30v pariskunta

        Näiden perusteella saimme jo hieman lisää tietoa, kiitos

        t. Niina


      • Samoinajattelijat

        Kiitos...

        Lisäsitte uskoamme siihen, että löydämme joskus kaltaisenne fiksun parin, joka on tosissaan, aidosti ja avoimesti mukana, kumpikin!


      • Uteliaat

        tai oikeasti on lähellä tapaaminen toisen parin kanssa.
        Tosin meitä askarruttaa eli mistä tietää eka tapaamisessa ettei toisella parilla tule mustasukkasuus kohtausta ?
        Lisäksi vielä mitäs jos me olemmekin heille liian "rumia",niin miten sen näköpuolen pitäis tuora esiin täällä netissä.
        Tosin ymmärrämme että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.
        Sitä vain ei viitsisi heti alastonkuvia lähetellä netissä.


    • parimyös

      Mielenkiintoinen keskustelu mutta muutama kysymys nousi mieleen noista kokemuksista-

      Mitä tapahtui parin kahdenkeskiselle seksielämälle noiden parinvaihto/kimppakokemusten jälkeen? Paraniko se? Vai oliko se jollain lailla "vajaata" ilman sitä toista paria?
      Haluttais itsekin kokeilla mutta onhan se elämä kuitenkin pääasiassa sen oman puolison kanssa kaksistaan elettävä ja seksiteltävä. Vai onko se niin ettei sitä enää voi lopettaa jos kerran alkaa?

      • n. 30v pari

        Minua kiinnostaa sama asia, kommentteja myös tästä

        t. Niina


      • Mies 44
        n. 30v pari kirjoitti:

        Minua kiinnostaa sama asia, kommentteja myös tästä

        t. Niina

        Meillä oma parisuhteemme seksielämä parani.


      • Parani
        Mies 44 kirjoitti:

        Meillä oma parisuhteemme seksielämä parani.

        Olemme vaimon kanssa kokeilleet kolmeen kertaan, viimeisen viiden vuoden aikana. Jännä juttu mutta sen yhden yön hekumoilla pärjää aika pitkään, koko seksielämämme on jotenkin kuumempaa nykyisin, ja eroottisempaa.

        Kait sitä noista parinvaihdoista etsii myös sitä jotain joka omasta seksielämästä ehkä on puuttunut, kun ei ole edes tiennyt sellaisista jutuista.

        Mutta muuten olen kaikkien kanssa samaa mieltä, hätiköiden ei siihen kannata ryhtyä. Mustasukkaisuus on sellainen asia jonka kanssa ei kannata alkaa leikkimään.


      • Pari Treelta

        ..tunnepuoli on kunnossa, niin eiköhän se Teitä, kuten meitäkin innosta yhteisesti tuottamaan omalla puolisolle tuota lisänautintoa.

        Meillä se on lisännyt tunnepuolta ja avartanut uusia näkemyksiä seksinsaralla, vaikkemme mitään tiukkapipoisia koskaan olekaan olleet.
        Halua kokeilla uusia variaatioita jne....
        yhteisesti, ei yksinään seikkaillen.


      • ma&pe

        Meillä on ollut muutamia ryhmä kokemuksia, ja ne ovat olleet ihan ok. (Huom nyt on mies kirjoittamassa). Olemme laajentamassa tuttava piiriä siltäkin osalta. on tullut "ei kitos" vastauksia, mutta se kuuluu asiaan.
        Mutta asiaan: Jos esim ryhmäseksistä hakee piristystä arkeen, niin mitä sit kun siitä tulee arkea?


      • jonesy
        Parani kirjoitti:

        Olemme vaimon kanssa kokeilleet kolmeen kertaan, viimeisen viiden vuoden aikana. Jännä juttu mutta sen yhden yön hekumoilla pärjää aika pitkään, koko seksielämämme on jotenkin kuumempaa nykyisin, ja eroottisempaa.

        Kait sitä noista parinvaihdoista etsii myös sitä jotain joka omasta seksielämästä ehkä on puuttunut, kun ei ole edes tiennyt sellaisista jutuista.

        Mutta muuten olen kaikkien kanssa samaa mieltä, hätiköiden ei siihen kannata ryhtyä. Mustasukkaisuus on sellainen asia jonka kanssa ei kannata alkaa leikkimään.

        oikeesti homma alkoi toimia parin vaihtokeikan jälkeen, on se vaan kumma juttu, tarpeeksi kauan kun oot saman partnerin kanssa, niin pystyy tallaisiakin edes ajattelemaan. Mustasukkaisuutta EI saa olla mukana..


      • jonesy
        ma&pe kirjoitti:

        Meillä on ollut muutamia ryhmä kokemuksia, ja ne ovat olleet ihan ok. (Huom nyt on mies kirjoittamassa). Olemme laajentamassa tuttava piiriä siltäkin osalta. on tullut "ei kitos" vastauksia, mutta se kuuluu asiaan.
        Mutta asiaan: Jos esim ryhmäseksistä hakee piristystä arkeen, niin mitä sit kun siitä tulee arkea?

        ...menee, siis ketuille. Ei siitä voi tulla arkea, ero on pommin varma ainakin toiselle parille. Vahinko ;(


    • n. 30v pariskunta

      Kiitokset aiemmista kommenteista, mutta jatkan vielä aihettani. Miten toimitte itse tilanteessa, kaikki yhdessä samassa sängyssä vai poistuiko toinen pari eri huoneeseen?

      t. Niina

      • Pari55

        Tapaamiset on tapahtuneet mökillä siellä on sänky jonka saa levitettyä neljälle sopivaksi,samassa sängyssä tietenkin,niin voi koko ajan seurata mitä puuhataan,se on meistä ja mukana olleista pareista erittäin kiihoittavaa ja ei jää kellekkään pahaa mieltä,mitä toinen pari on puuhannut.Näin meistä on tämä parasta suorittaa ja hyvin toimii.


    • Anonyymi

      Meillä oli myös iltaisin puhetta parinvaihdosta. Mieheni oli ollut koulutun kanssa yhteydessä olivat sopineet että tulevat meidän mökille. Olemme 45v pariskunta saman ikäisiä olivat vieraat Kirsi ja Mikko kaupunkilaisia molemmat.
      päivä ja ilta meni mukavasti huomasin lehdestä että lähellä kesälavalla on tanssit.
      Mieheni Esa ei ollut kiinnostunut mutta Mikko halusi tutustua lavatansseihin.
      Kirsi ilmoitti että ei osaa tanssia sanoin vaihdetaan pareja te voitte katsella ja kulkea lähdetään pois kun haluatte. Oltiin sopivasti huppelissa kun päästiin perille. Tanssin Mikon kanssa useita pelejä, oli aika hyvä tanssimaan. Noin parin tunnin päästä olin otamassa limukkaa näin Kirsin ja Esan sivummalla ottivat omia juomia, Esa kuiskasi jotain Kirsille nauroi ja antoi suukon poskelle. Lähtivät kävelemään tielle ottivat taksin. Menin Mikon luo ja tansittiin porukkaa oli tullut jo aika paljon tanssi oli enemmän seisoskelua nostin kädet kalulalle Mikko vähän epäröi ja otti kadet lantiolle nojasin hyvälle tuoksuvaan kaulaan kun mietin että Esa suutelee Kirsiä joka on halukas tanssin lähempänä tunsin Mikon kalun siirtyi kauemmas kuiskasin ei haittaa kalu painui häpyä vasten vain kangas välissä tansittiin muutama kappale ja mentiin ulos. Sanoin soitetaan Esalle Esa vastasi lähdemme kohta mökille tulkaa kun kerkiätte kuiskasin haluaisitko Kirsiä kuului ehkä vähän kuiskasin saat sitte kertoa.
      Sanoin Mikolle ovat menneet jo taksilla. Sisällä Mikko tanssi jo vapaammin oltiin kuin nuoret Mikko sanoi jännittää kuin nuorena tunsin kädet pepulla ja nousivat ylemmäs kuiskasin tuntuu hyvältä kun ei ole liivejä tunsin sormet rinnoilla nännit oli ollut jo pitkään kovina tuntui pillussa asti piti jännittää pillua välillä kunnolla.
      Otettiin taksi ja mentiin mökille jäätiin vähän matkan päähän käveltiin loppu, suudeltiin tosi kiihkeästi metsän reunassa nyt Mikko hyväili rintoja kunnolla hieroin Mikon kalua joka oli lahkeessa tosi ihanasti.
      Kun oltiin mökin vieressä sieltä kuului jo kunnon huokailuja Mikko li takana puristi minua kuiskasi mennään sunaan haluan sinua hurjasti. Saunassa mekko lähti heti nakkasin märät pikkarit tuolille Mikko oli jo alasti katsoin kalu oli pitempi kuin Esalla halattiin ja suudeltiin olin pöytää vasten nousin reunalle Mikko työntyi sisään kuiskasi olet kuin vanha tuttu niin kiva ja rento nojasin käsillä taakseppäin Mikko imi nännejä olin taivaassa ja pitkä kalu ihanasti perillä asti halusin oikeasti kuin hädässä painelin pyllystä tunsin että tulen melkein heti kun kouristelin Mikko räjähti sisään, pestiin vähän ja istuttiin ulkona. Esa ja Kirsi tuli mökistä Kirsillä vain pyyhe päällä Esalla ei mitään, säpsähtivät vähän kun näkivät meidät. Kerroin että tultiin aikaa sitten mutta ei kehdattu keskeyttää, menkää pesulle me mennään sisään. Kirsi huusi Mikkoa ulos kun tulivat saunalta pieni keskustelu ja Mikko tuli kamariin ja lukitsi oven kertoi että Kirsi vähän pyyteli humalaa anteeksi sanoin ei ole mitään anteeksi pyydettävää.
      Mikko nuoli ihanasti halusin kuin nuorena annoin kaikkeni sain siitä jo orgasmin, nousin ja otin Mikon kalun suuhun kun imin ja nuolin sitä kuulin että Kirsi saa kunnolla Mikko nosti päätään ja kuiskasi nyt saa takaa kun huutaa noin. Nousin Mikon päälle se tunne että nain vierasta sai valumaan kunnolla välillä laskeuduin että Mikko saa imeä rintoja, Mikko veti lähelle kuiskasi olet ihanan tuntuinen ja haluat oikeasti vastasin haluan sinun kyrpää kunnolla on ihanan tuntuinen rakasteltiin aika pitkään kun tulin olin taivaissa liikuin vielä hiljaa ja tunsin kuinka täyteen tulin.
      Aamulla nousin ylös tein kaikille voimakkaat paukut vein toiseen makkariin juomat Kirsin pylly oli spermassa Esalla seisoi jo jonkin verran sanoin ollat näin vaihtoparina sunnuntaihin asti Kirsi katsoi halasin ja kuiskasin oliko ihanaa sain suukon oli. Menin Mikon luo nukkui laitoin juomat pöydälle suukotin kalua se alkoi virkistyä Mikko nousi nopeasti entä Kirsi. Kerroin mitä sovittiin Mikko halasi ihanaa saan vielä sinua.

      • Anonyymi

        Sinä se vaan jaksat kirjootella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä se vaan jaksat kirjootella.

        Lääh-puuh-eipilkkujapisteitä osaa kyllä keksiä hyviä tarinoita, vielä kun oppisi hiukan rauhoittumaan, että saisi tekstin viimeisteltyä asialliseen kuosiin. Meinaa lukijallakin henki loppua kesken, kun ei tule taukoa ollenkaan..


    • Anonyymi

      Kaikki oli sovittu. Lapset hoitoon ja toimintaan. Markku ja vaimoni menisivät Markulle ja minä jäisin Pirkon kanssa meille. Panetti jo niin että oli vaikea kävellä. Ehkäisystä ei kukaan puhunut ääneen. Sitten vaan vaatteet nurkkaan ja sänkyyn. olin saanut kullini pari kertaa Pirkkoon sisälle ja yritin varoa siemensyksyä. Pirkko sai yhtäkkiä omantunnon pistoksen ja alkoi hokea etten vain panis häntä paksuksi. Siinä sitä sitten oltiin, Mulla seisoi viimeisen päälle ja Pirkko hoki etten vain laskis siemeniä häneen sisälle. Tunnelma hieman latistui muttei mun kyrpä sitä ymmärtänyt. Tein päätöksen ja ujutin kyrpäni Pirkon pilluun sisälle, pari painallusta ja vedin kullini ulos ja laskin lastini nyrkkiin. En siinä muutkaan tullut mieleen. Eipä mennyt kauaa kun vaino ja Markku tulivat seuraan mukaan siinä otettiin drinksut eikä puhuttu mitään illan aiheesta. vieraitten lähdettyä kyselin kuis meni. Vaimo vähätteli että ihan ok. Markulla ol kuulemma tosi pieni kulli. Entäs ehkäisy. Kysyin vaimon mukaan siemenet ovat hänen pillussaan kun Markku luuli hänen käyttävän E-pillereitä eikä kumpikaan vahvistanut asiaa. Asiasta jäi pelko seuraaviin kuukautisiin. Myöhemmin naiset olivat keskustelleet tapahtuneesta ja pirkko oli kertont vaimolle kuinka suuri elin mulla oli ja kuinka häneltä oli vuotanut verta parina päivänä. Olis voinu paremminkin mennä.

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      459
      4950
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1762
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      94
      1488
    4. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      23
      1377
    5. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1369
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      53
      1258
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1085
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      1030
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      905
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      62
      904
    Aihe