Aihe

RAKENTAJA-RANELLE OULUN POHJOISPUOLELLE

Anonyymi

Sinä rakentaja-Raunolainen, joka tykkäät jatkuvasti hakata vasaralla ja porata sähköporakoneella luhtikerrostalossa jo ennen "kukon laulua" ja et ymmärrä lopettaa hakkaamista koko päivänä, etkä edes iltaisin hiljaisuuden (klo 22.00) jälkeenkään ja paukutat ja poraat myös sunnuntai-aamuisin ja juhlapyhinä, voisitko muuttaa maalle tai voisitko edes yrittää rajoittaa hiukan hakkaamis- ja poraamisintoasi, koska tämä luhtikerrostalo on asumista varten, eikä mikään työpaja.
Maalla voit liiterissä naulata ja porata tai onhan näitä kehitysvammalaitoksiakin, joista voi työpajallista asuntoa kysellä.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Koska asut luhtitalossa, niin teillä on taloyhtiön hallitus ja isännöitsijä. Tuollainen rakentamisesta aiheutuva häirintä saadaan loppumaan, kun olet yhteydessä isännöitsijään ja hallitukseen. Jokaisessa taloyhtiössä on säännöt, mikä sitoo talon asukkaita. Klo 17.00 - 22.00 välisenä aikana ei saa olla minkäänlaista häiritsevää toimintaa ja muita asukkaita häiritseviä ääniä.

   Ja kyllä tuollainen jatkuva , maaninen rakentaminen ja remontointi voidaan myös kieltää. Muutosta ei tule, ellette asukkaat puutu tilanteeseen. Täällä siihen ei saada muutosta, mutta kylläkin jatkuva vasaran naputus saadaan loppumaan, kun käännyt oikean instanssin puoleen ja heidän on toimittava eli saatava moinen remonttireiska aisoihin.

   • Anonyymi

    Korjaan - järjestyssäännöt koskevat aikaa 22.00 - 7.00. Ei sunnuntait ole mitään remonttipäiviä, vaan muutkin asukkaat on otettava huomioon. Teillä on taloyhtiössä todellinen juntti, jonka pitäisi muuttaa takahikiälle, koska ei ymmärrä, ettei tuollainen toiminta ole sallittua taloyhtiössä, jossa on muitakin asukkaita.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   233
   15744
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13551
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   293
   9480
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   42
   6731
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   249
   4025