Vihaan ja inhoan islamia sekä kaikkea sitä mitä se dustaa.

Tämän ajatuksen esilletuonti ei ole kiellettyä.
Vielä.

17

401

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Monista puutteistani mainitsen sen että en oikolue kirjoituksiani ennen kuin ne paukutan menemään. Tuostakin jäi puuttumaan kokonainen e- kirjain mitä suuresti pahoittelen.

      • Anonyymi

        Et ole yksin mielipiteesi kanssa. Mielipiteeni on, että muslimit ovat pahasti harhaan johdettuja ja samalla kiihotettu koraaniopetuksessaan aggressiivisiksi uskonsa puolesta. Opin ja sen käytännöt eivät pääse uudistumaan luonnollisesti, sikäli kuin niissä on ollut kummoista sisältöä alunperinkään. Koska oppi on keskiajalta ja siinä pitää pysyä ei ihmiset uskalla poiketa. Koraani on sellainen sekoilu vaikka on vain yhden ihmisen tekele. Toisin kuin muut väkirikkaiden uskontojen vanhat teokset. Kertakaikkiaan käsittämätön keissi koko historiassa.


    • Anonyymi

      No mitenkäs juutalaiset? Inhoatko vai onko ihan sama onko vai eikö?

      • Anonyymi

        Kiitos kommentistasi.
        Juutalaiset ovat maamme näkymättömin vähemmistö.

        Ovat kuulemani mukaan varakasta väkeä eivätkä rasita yhteiskuntaamme massiivisesti kuten tänne tunkeutuneet arabit ja mustat islamistit.
        En myöskään ole nähnyt uutisointeja että juutalaiset hyppelisivät kaduilla ja toreilla teurastamassa veitsillä kansalaisiamme.

        Kirjoitteli nasuvaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos kommentistasi.
        Juutalaiset ovat maamme näkymättömin vähemmistö.

        Ovat kuulemani mukaan varakasta väkeä eivätkä rasita yhteiskuntaamme massiivisesti kuten tänne tunkeutuneet arabit ja mustat islamistit.
        En myöskään ole nähnyt uutisointeja että juutalaiset hyppelisivät kaduilla ja toreilla teurastamassa veitsillä kansalaisiamme.

        Kirjoitteli nasuvaan.

        Juutalaisten vallankäyttö on erilaista. Esim. USA:n 400 rikkaimmasta henkilöstä 60% on juutalaisia. Väestöstä heitä on 2%.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juutalaisten vallankäyttö on erilaista. Esim. USA:n 400 rikkaimmasta henkilöstä 60% on juutalaisia. Väestöstä heitä on 2%.

        Usa on oli sellainen maa jossa sai rikastua jos siihen kykeni. Ehkä raha tuo turvaa vallan kautta siellä, vaikka tietysti vihaakin.


    • Jos ei saisi vapaasti kertoa mistä ei pidä, niin Suomi ei olisi vapaa maa. Minä esimerkiksi en pidä Venäjän nykytilanteesta ja sen historian vääristelystä. Kukaan ei laita minua vankilaan, jos tutkimukseni paljastaa jotain ikävää. Pidetään kuitenkin Suomi rauhallisena maana ja pysytään vain sanallisella linjalla, oli mielipide tai puhe mitä tahansa.

    • Anonyymi

      Joo ei se sakki mitään hyvää edusta. Se on jo nähty niin moneen kertaan kun katsoo miten elävät omissa maissaan ja sama meno jatkuu täällä.

      Sairasta touhua haalia niitä tänne.

    • Anonyymi

      no saithan tuon sanottua. kai riippuu tämän islam uskoisen kiihkomielisyydestä. tunnen muutaman ihan länsimaisen jotka ei mesoo ja tee asiasta numeroa ovat olleet ihan järki ihmisiä.

      • Anonyymi

        Muutama vastaan miljoonat. Eivätkä kumminkaan uskalla julkisesti kyseenalaistaa mitään. Ei paljon vaikuta.


    • Anonyymi

      Samaa mieltä, Islam on totalitaarinen ideologia ja alistava. Mitä enemmän Ohisalo raahaa tänne muslimeita elätettäväksi, sitä enemmän oma sivistysvaltiomme kääntyy kohti keskiaikaa.

    • Anonyymi

      NO miten tätä tutkii alunperin islamin on sanottu olleen suvaitsevainen ja rauhan tahtoinen uskonto ja muuten naisten ympärileikkaus ei edusta puhdas oppista islamia vaan on näiden muinoin vaikuttaneiden vanhojen ukkojen keksintö alistaa naisia ei islamin tämä tapa on kai tullut joistakin egyptin uskomusopeista ei islamista. toinen juttu kyllä tämä asia on nykyään tullut tutuksi uskonkiihkoiset rättipäät julistaa allahia ja muhamedia kalasnikov kädessä valitettavaa terrori on liian monen muslimin vaihtoehto.. mikä meni vikaan Selittäkööt Viisaammat no tehtiinhä siis kristityt teki muinoin ristiretkiä SIIS(RYÖSTÖRETKIÄ)Sinne juontaako sieltä ja varmasti raiskattiin heidän naisia. tosi.

      • Anonyymi

        Vikaan mennään siinä, että on yleensä uskonto, joka on jossain välissä suvaitsematon. Kristityt OLIVAT aikanaan hyvin suvaitsemattomia. Ristiretkillä jopa syötiin ihmislihaa, mikä toki annettiin anteeksi, "hyvän tarkoituksen puolesta".
        https://en.wikipedia.org/wiki/Siege_of_Ma'arra
        Protestantit tekivät suvaitsemattomuudessaan terrori-iskuja Roomaan 1500-luvulla, ja olivat niitä innokkaimpia noitien polttajia.
        Jostain syystä on nyt islamin vuoro öyhöttää. Mutta kuten ennenkin, öyhötyksellä on tapana loppua.


    • Anonyymi

      Vai että sellaisen ajatuksen toit ilmi!
      Samalla merkityksellä voisin sanoa vaikka, että kissat on ihan kivoja eläimiä.

    • Anonyymi

      HASSUA ISLAM KORAANI KRISTITYT JA JUDEJEN KIRJAT. NE KAIKKI OVAT SEKOITTUNEET TOISIINSA KORAANISSA ON MUUNMUASSA TÄMÄ JEESUS HAHMO EI JUMALAN POIKANA VAAN PROFEETTANA.-

    • Anonyymi

      Sanot vihaavasi ja inhoavasi Islamia mutta tiedätkkö mitä se edustaa en tarkoita nyt rätti pää teraroristeja vaan puhdas oppista islamia joka ei suvaitse mm. naisten julmaa ja tarkoituksenmukaisetonta ympäri leikkausta tämä on harha oppia jonka tarkoituksena on alistaa naiset miehen ylivaltaan... en tiedä taisivat tuon keksiä ,munattomat ja heikko tahtoiset imaamit jotka huomasi, että naisilla on järkeä päässä enempi kuin tyhmällä mullahilla,.
      muuten mitä vähän olen aihetta seurannut olen pannut merkille, että monesti niillä moderneilla islam naisilla on järkeä.
      mutta myönnän totta meillä länsimaalaisilla on vaikea ymmärtää islamia, minä myös.
      muuten oletko koskaan tavannut tai jutellut nykyaikasen muslimi miehen tai naisen kanssa,. kokeile voit yllätyä.

    • Anonyymi

      Ei sinun mielipideesi ole kielletty missään terveessä demokratiassa. mutta sitä ei pidä katsoa yksi puolisesti ja islamistitkin ovat ihmisiä, ehkä suurin osa meille outoja joihin meidän pitäisi tutustua paremmin ennen kuin tuomitaan,.... tietysti on ääripää jota me emme ymmärrä.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      56
      5524
    2. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      61
      2313
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      52
      2282
    4. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      326
      1059
    5. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      57
      1034
    6. Tietääkö kukaan millaisesta perheestä murhaaja on?

      Onko siis rikkaiden lellipentu, joka luulee, että kaikkea saa tehdä, vai köyhien kakara, jolla ei ole mitään vastuuta ku
      Valkeakoski
      26
      920
    7. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      3
      853
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      783
    9. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      771
    10. Ohimenevältä

      Tilalta tämä alkaa jo vaikuttamaan. Arjen pieni piristys olimme toisillemme.
      Ikävä
      29
      763
    Aihe