Aihe

Poltto-aine veron hinnan nosto

Anonyymi

Kiittäkää Vasemmistopuolue Keskustaa Sipilöineen ja Kulmuuneineen Bensan hinnan nostosta!Näin Keskustan Vasemmistolaiset Kulmuunit ja Lintilät ovat takametsien ihmisten asiaa ajamassa bensan ja dieselin hintaa nostamalla.Kenen asiaa Keskustan Sosialistit ajavat,kun ovat hallitusvastuussa nostamassa menoveden hintaa takametsien ihmisille,missä välimatkat ovat pitkät ja bensaa palaa?

13

65

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Muistaako Persuörvelö mikä oli hinta vielä vuosi pari sitten taisi olla paljon korkeampi jo silloin kun huomisen korotuksen jälkeen ja silloin kun Persut oli hallituksessa niinoli vielä korkeampi menovesi että revi siitä sitten.

   • Anonyymi

    Voi jumalauta minkä tasonen kommentti.Tästä näkee ei ole kaveri kartalla ollenkaan.


  • Anonyymi

   Liian vähän korotettiin itse työssä käyvänä kolminkertaistaisin hinnat saatais Suomi nousuun...ONHAN MUITAKIN KULKUNEUVOJA

   • Anonyymi

    Kansanedustajan palkkio on nostettava 20000euroon että tulevat toimeen työväki tulee toimeen 1000eurolla etenkin vasemmiston ja persuille enemmän kuin muille😆😃😄


   • Anonyymi

    Hoopoveellä juna jar ja ratikka


  • Anonyymi

   Mitenkähän Keskustan Vasemmistosiipi KulmuuniSaarikkoLehtomäkiSipiläEskoAho jne.selittävät maajusseille dieselin hinnan noston,kun Tampereen alapuolelle tulee halvemmaksi rahdata ruoka Viron ja Venäjän puolelta kuin mitä Pohjanmaalta kallistuneen dieselin takia?Taitaa mennä kotimaisen ruuan tuotanto mahdottomaksi poliittisin perustein tehdyn poltto-aine veron korotuksen takia.Niin,että alkakaahan maajussit sammutella niitä valoja sieltä navetoista,ja laittakaa karja teuraaksi.Ja muistakaa kehua valoja sammuttaessa maaseudun puolue Keskustaa.

  • Anonyymi

   Koitappa nyt Persu ottaa selvää mikä oli hinta ennen ja mikä nyt ettei tarvihe aivan summassa keksiä aiheita millä haukkuis päättäjiä.

  • Anonyymi

   Täällähän joku tietämätön Charlie Chaplinin kannattaja luetteli pitkän rivin Keskustan Oikeistosiiven edustajia ja mitä tulee polttoainehintaohin eikös ne ole olleetkin edullisia johtuen maailmantilanteesta.

  • Anonyymi

   Oikeisto, vasemmisto,persut ja suvakit. Puhutte aidan seipäistä, kun voisi puhua siitä aidastakin. Oma totuuteni on, että polttoainevero nousee huomenna aamulla ja se näkyy pumpulla. Vertaaminen aikaan kaksi tai jotain vuotta sitten on kusetusta. Polttoaineen hinta seuraa öljyn hintaa ja jos päästään takaisin n. 80 dollarin barrelihintaan, niin nämä persuvastustajatkin huomaavat , että tästä verokiristyksestä johtuvat itkut ei olleet turhia, vaan se bensa maksaa pian 2€/litra. Haapavedellähän se ei paljon heilauta, kun rahaa on, mutta meillä itärajalla sylettää, kun olemme tottuneet Venäjän 60-70 sentin litrahintaan.

  • Anonyymi

   Kyllä nyt metsäyhtiöiden on taas vain laskettava maajusseille maksettavaa kantohintaa,jotta saadaan kompensoitua edes jotenkin Dieselin hinnannoususta johtuva maantiekuljetusten hinnan nousu esim. metsästä sahalle,tahi HASA:lta Raahen satamaan .Elikkä katsokaahan vain,niin puun kantohintaa lasketaan taas,vaan sitähän Keskusta puolueen maajussit ja isännät ovatkin halunneet Keskustaa äänestäessään.

  • Anonyymi

   -"mikä oli hinta vielä vuosi pari sitten"

   No, vero on korkea ja nousee, heti kun maailmanmarkkinahinta nousee, niin menovesi nousee lisää.
   Hetkettäisen matalan hinnan syy ei ole verotuksessa, vaan koronassa ja maailmanmarkkinahinnassa. Sen on huomannut tässä kuntapolitiikassa, että ei kyllä kepujen laskutaito ja ymmärrys ole häävin oloinen.

   Lehti:
   "Koronakriisin aikana polttoaineiden hinnat ovat olleet hyvin matalalla. Raaka-aineiden maailmanmarkkinahinnat ovat edelleen alhaiset."

   Vero.fi 1.8.2020 alkaen
   Energiasisältövero 53,79 snt/l
   Hiilidioksidivero 21,49 snt/l
   huoltovarmuusmaksu 0,68 snt /l
   Yhteensä 75,96 snt/l - siis pelkkiä veroja

  • Anonyymi

   Toivottavasti myös VALIO Oy laskee tuottajille maksettavaa maidon tilityshintaa,jotta Valio voi maksattaa Dieselin hinnannostosta aiheutuneet lisääntyneet rahtikustannukset Kepulaisten navetoista Valiolle ja Valiolta maakuntien kauppoihin.Ja taas maajussit emäntineen ovat innolla äänestämässä Saarikon johdolla uudistunutta Kepua vallankahvaan.

   • Anonyymi

    No nyt meni kommentti asian vierestä.
    Persuhöpötystä, sellaista normaalia.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   279
   19767
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13948
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   347
   10557
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   73
   7767
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   362
   4762