Poltto-aine veron hinnan nosto

Anonyymi

Kiittäkää Vasemmistopuolue Keskustaa Sipilöineen ja Kulmuuneineen Bensan hinnan nostosta!Näin Keskustan Vasemmistolaiset Kulmuunit ja Lintilät ovat takametsien ihmisten asiaa ajamassa bensan ja dieselin hintaa nostamalla.Kenen asiaa Keskustan Sosialistit ajavat,kun ovat hallitusvastuussa nostamassa menoveden hintaa takametsien ihmisille,missä välimatkat ovat pitkät ja bensaa palaa?

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Muistaako Persuörvelö mikä oli hinta vielä vuosi pari sitten taisi olla paljon korkeampi jo silloin kun huomisen korotuksen jälkeen ja silloin kun Persut oli hallituksessa niinoli vielä korkeampi menovesi että revi siitä sitten.

      • Anonyymi

        Voi jumalauta minkä tasonen kommentti.Tästä näkee ei ole kaveri kartalla ollenkaan.


    • Anonyymi

      Liian vähän korotettiin itse työssä käyvänä kolminkertaistaisin hinnat saatais Suomi nousuun...ONHAN MUITAKIN KULKUNEUVOJA

      • Anonyymi

        Kansanedustajan palkkio on nostettava 20000euroon että tulevat toimeen työväki tulee toimeen 1000eurolla etenkin vasemmiston ja persuille enemmän kuin muille😆😃😄


      • Anonyymi

        Hoopoveellä juna jar ja ratikka


    • Anonyymi

      Mitenkähän Keskustan Vasemmistosiipi KulmuuniSaarikkoLehtomäkiSipiläEskoAho jne.selittävät maajusseille dieselin hinnan noston,kun Tampereen alapuolelle tulee halvemmaksi rahdata ruoka Viron ja Venäjän puolelta kuin mitä Pohjanmaalta kallistuneen dieselin takia?Taitaa mennä kotimaisen ruuan tuotanto mahdottomaksi poliittisin perustein tehdyn poltto-aine veron korotuksen takia.Niin,että alkakaahan maajussit sammutella niitä valoja sieltä navetoista,ja laittakaa karja teuraaksi.Ja muistakaa kehua valoja sammuttaessa maaseudun puolue Keskustaa.

    • Anonyymi

      Koitappa nyt Persu ottaa selvää mikä oli hinta ennen ja mikä nyt ettei tarvihe aivan summassa keksiä aiheita millä haukkuis päättäjiä.

    • Anonyymi

      Täällähän joku tietämätön Charlie Chaplinin kannattaja luetteli pitkän rivin Keskustan Oikeistosiiven edustajia ja mitä tulee polttoainehintaohin eikös ne ole olleetkin edullisia johtuen maailmantilanteesta.

    • Anonyymi

      Oikeisto, vasemmisto,persut ja suvakit. Puhutte aidan seipäistä, kun voisi puhua siitä aidastakin. Oma totuuteni on, että polttoainevero nousee huomenna aamulla ja se näkyy pumpulla. Vertaaminen aikaan kaksi tai jotain vuotta sitten on kusetusta. Polttoaineen hinta seuraa öljyn hintaa ja jos päästään takaisin n. 80 dollarin barrelihintaan, niin nämä persuvastustajatkin huomaavat , että tästä verokiristyksestä johtuvat itkut ei olleet turhia, vaan se bensa maksaa pian 2€/litra. Haapavedellähän se ei paljon heilauta, kun rahaa on, mutta meillä itärajalla sylettää, kun olemme tottuneet Venäjän 60-70 sentin litrahintaan.

    • Anonyymi

      Kyllä nyt metsäyhtiöiden on taas vain laskettava maajusseille maksettavaa kantohintaa,jotta saadaan kompensoitua edes jotenkin Dieselin hinnannoususta johtuva maantiekuljetusten hinnan nousu esim. metsästä sahalle,tahi HASA:lta Raahen satamaan .Elikkä katsokaahan vain,niin puun kantohintaa lasketaan taas,vaan sitähän Keskusta puolueen maajussit ja isännät ovatkin halunneet Keskustaa äänestäessään.

    • Anonyymi

      -"mikä oli hinta vielä vuosi pari sitten"

      No, vero on korkea ja nousee, heti kun maailmanmarkkinahinta nousee, niin menovesi nousee lisää.
      Hetkettäisen matalan hinnan syy ei ole verotuksessa, vaan koronassa ja maailmanmarkkinahinnassa. Sen on huomannut tässä kuntapolitiikassa, että ei kyllä kepujen laskutaito ja ymmärrys ole häävin oloinen.

      Lehti:
      "Koronakriisin aikana polttoaineiden hinnat ovat olleet hyvin matalalla. Raaka-aineiden maailmanmarkkinahinnat ovat edelleen alhaiset."

      Vero.fi 1.8.2020 alkaen
      Energiasisältövero 53,79 snt/l
      Hiilidioksidivero 21,49 snt/l
      huoltovarmuusmaksu 0,68 snt /l
      Yhteensä 75,96 snt/l - siis pelkkiä veroja

    • Anonyymi

      Toivottavasti myös VALIO Oy laskee tuottajille maksettavaa maidon tilityshintaa,jotta Valio voi maksattaa Dieselin hinnannostosta aiheutuneet lisääntyneet rahtikustannukset Kepulaisten navetoista Valiolle ja Valiolta maakuntien kauppoihin.Ja taas maajussit emäntineen ovat innolla äänestämässä Saarikon johdolla uudistunutta Kepua vallankahvaan.

      • Anonyymi

        No nyt meni kommentti asian vierestä.
        Persuhöpötystä, sellaista normaalia.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1779
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe