Keskustan tulisi hallituksessa puuttua Ylen toimintaan

Yle on suorastaan kammottava laitos ja varsinainen epädemokratian keskittymä. Yle ei ole sanonut sanaakaa globalismia tai vasemmistolaisuutta vastaan. Se on päivästä toiseen vasemman laidan arvojen hehkutusta ja oikean laidan lyömistä.
Oli sitten ilmastonmuutos tai korona, niin joka ikinen juttu minkä kirjoittavat, niin ilman kritiikkiä vasemmistoelitistejä vastaan. Ne toitottavat faktana jotain mitä Greta Thunberg sanoo. Gretan omalta sosiaalisen median tililtä löytyy kuvia jossa hän esiintyy isänsä ja äitinsä kanssa äärivasemmisto Antifan paidat päällä.

Nyt Euroopan komissio on puuttunut valtion ja Ylen väliseen toimintaan. Suomen on tarkennettava Ylen roolia julkisen palvelun mediatalona ja muutettava yhtiötä koskevaa sääntelyä EU:n valtiontukisäännösten mukaisiksi.
Nyt pitää yrittäjien vaatia takaisin 867 143 euroa tai enemmän tuloja, joilla Tv-vero 3 000 euroa..
https://www.vero.fi/tietoa-verohallinnosta/uutishuone/esitys_ja_opetusmateriaali/ylevero/ylevero/
-mitä ihmettä ? Tv vero on 3ooo euroa ?

Liikenne- ja viestintäministeriön lakiesitykseen on annettu lausuntoaikaa elokuun loppuun saakka. Sen jälkeen esitys etenee eduskuntaan.
Ylen toiminnan linjaukseen ei saa jättää varaa tulkinnoille. Mutta kun sosialisti Harakka nyt mediaministerinä, kuten tämän esityksen antaja aikanaan eduskunnalle silloinen mediaministeri Kiuru, ja tuollaista jälkeä tuli. Myös Sipilän hallituksen aikaan tehtiin siihen huonoa työtä, kun köyhien rimaa nostettiin ylöspäin, ja seuraava porras joutui maksamaan Tv-veroa enemmän, että saatiin rahoitus vielä köyhempien vapautukseen verosta. TÄYS SUSI koko vero..3000 euroakin joutuu yrittäjät maksamaan kun liikevaihto ylittää n 850000 € vuodessa. Tietenkin Ay-liike ja nämä vapautettiin tästä verosta "Kiuru" esityksellä, joka meni läpi, sanoisko "pöljällä" eduskunnalla. Neljän vuoden takaisessa linjauksessa Ylelle annettiin tehtäväksi pyrkiä yhteistyöhön muiden tiedotusvälineiden kanssa. Kaunista ajatusta on vaikea toteuttaa, kun muun median on saatava rahoitustaan lukijoilta.

Tähän saakka Ylellä on ollut jättimäisen rahoituksensa ansiosta mahdollisuus käyttää enemmän toimittajia kuin 30 suurimmalla sanomalehdellä yhteensä. Se on vaikeuttanut lehdistön toimintaa, ja sen on ollut vaikea erottautua verkkosisällöillään, saatikka käydä kilpailua palveluiden kehittämisestä.
On ymmärrettävää, että Yle-veron maksajina kansalaiset vaativat kattavaa vastinetta rahoilleen. Nykyisellä pakkoverolla suomalaisilla ei ole vaihtoehtoa. Pääkaupunkiseudulle keskittyvästä uutissisällöstä on kaikkien maksettava yhtä paljon. Rajaamalla Ylen toimintaa julkisen palvelun säädösten mukaisiksi ja keventämällä Ylestä kaikille aiheutuvaa verotaakkaa, kansalaiset voisivat vapaasti valita, millaisia uutispalveluja he haluavat käyttää.
Tähänastiset kokemukset ovat osoittaneet, että mitä enemmän valtio on puuttunut rahoituksen ja tukien kautta median toimintaan, sen enemmän se on onnistunut vääristämään kilpailua.

EU komissio on tähän puuttunut, ja mitä tulee ?
Valtion ja Yleis­ra­dion nou­da­tet­ta­va tu­ki­sään­tö­jä
Suomalaiset ansaitsevat vapaan, kattavan ja moniäänisen sanomalehdistön myös tulevaisuudessa. Suomi ja suomalaiset ovat vaalineet demokraattisia arvojaan. Niillä on pitkät perinteet. Kansalaiset saivat yleisen ja yhtäläisen äänioikeuden jo ennen itsenäistymistä. Kansanvaltaa ajamaan oli perustettu lukuisia sanomalehtiä eri puolille maata, ensimmäiset maakuntien keskuksiin. Oikeusvaltion ylläpitäjänä ja sananvapauden takaajana on vapaa, riippumaton ja moniääninen media. Yksiäänisyydestä on ikäviä esimerkkejä. Yhtä mediaa suosimalla viedään muilta toimintaedellytyksiä. Yhtä lailla Euroopasta ja erityisesti muista Pohjoismaista on malleja, miten laajan mediakentän toimintaedellytykset on turvattu määrittelemällä kansallisen yleisradioyhtiön toiminnan rajat.

Mitä ihmettä meidän täytyy Yleltä kuulla missä äärivasemmsitolainen Greta Thunberg sanoo yhteiskuntien vastaista. Jos se punavihreille kuin musiikkia korville, mutta he ovat vain vähemmistönä maassamme. Olisi paljon ns " kirveelle työtä" että saataisiin tällaisia epäkohtia korjattua.

35

82

  Vastaukset

  • Yle pitäisi supistaa, liikaa vasemmistolaisia kerääntynyt.

   • Jonkinlainen TOTUUSKOMISSIO tarvittaisiin setvimään Tiitisen stasi-listaa, Ylen kieroutunutta globalismi-ideologian tuputtamista ja ruots rahasäätiöiden vaikutusvaltaa Suomen oikeuslaitoksessa


   • YLE oli Sipilän porvarihallituskaudella porvarihallituksen omistajaohjauksessa joka paljastui Sipilän sähköpostittelussa "Sipilä-Gatessa". Silloinen YLE johtaja Atte "Bilderberg" Jääskeläinen antoi vasemmistolaisiksi katsomilleen toimittajille fuduja ja mm. suositun TV-ohjelman Pressiklubin vetäjä Ruben Stiller sai potkut, kun tämä Atesta ja takana olleesta Sipilän, Orpon ja Soinin porvarihallitusklaanista kutsui liian sanavalmiita "vasureita" vieraakseen. Mm. Susanna "Eduskunta-satiiri" Kuparista tämä nelikko ei sietänyt lainkaan, joka oli mm. Sipilän koplauksia tuonut esiin satiirissaan, vaan vaati ettei Stiller ota sujuvasanaista naista ohjelmaansa. Sen sijaan porvariohjauksen ohjaajia ei haitannut lainkaan Pressiklubin vakiovieras elinkeinoelämän takuumies ja omistajan ääni Matti "Bilderberg" Apusen jatkuva vakiovieraana olo. YLE:n Atte Jääskeläisen, Kokoomus-Kivisen lähdettyäkin ja porvarihallituksen kaaduttua, YLE:ssä on edelleen johdossa porvareita. Uusliberalismin, globalismin ja kulttuurimarxismin sekä intersektionaalisen feminismin markkinoiminen on osa oikeiston suurpääoman agendaa pirstoa yhteiskuntaa toisiaan vastaan tappeleviksi vähemmistöiksi, saavat rahavallan sedät hääriä rauhassa jatkossakin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jonkinlainen TOTUUSKOMISSIO tarvittaisiin setvimään Tiitisen stasi-listaa, Ylen kieroutunutta globalismi-ideologian tuputtamista ja ruots rahasäätiöiden vaikutusvaltaa Suomen oikeuslaitoksessa

    Se on selvää ettei Tiitisen listalla ole tärkeitä vasureita tai demareita, muutenhan se olisi vuodettu viimeistään Rinteen ja Marinin demarijohtoisten hallitusten saatua vallan. Tunnetusti Supon johto kun on kokoomuslaisia, ja tämä olisi mitä parhain ase joulukuun 2019 kaappauksen uusintaan. Veikkaanpa että Tiitisen listan stasitovereissa saattoi olla pikemminkin kokoomuslaisia ja kepuleita, ja siksi listaa ei ole julkaistu.


   • Yle pitäisi saada budjettirahoitteiseksi sairaan Yle-veron perimisen sijaan, jota maksaa könttäsummana pienipalkkainen työläinen ja multimiljonääri samalla tasaverosummalla. Kun Ylen rahoitus olisi budjetista, se pysyisi paremmin kurissa. Onhan budjetissa lukemattomia muitakin rahareikiä. Poliittista ohjausta tapahtuu joka tapauksessa, kuten Sipilä-Gate porvarihallituskaudella Ylessä paljasti. Uusliberalistiglobalisti-miljonäärimogulien omistaman mainosvaltamedian tapaan oikeistoagendaa ja propagandaa ei veronmaksajien omistamassa Ylessä voida tuoda esiin ja tuottaa aivan yhtä vapaasti joka hallituskaudella esiin aivopesemään kansaa pääoman marginaalipolitiikan taakse.


   • Liian pramea verorahoilla !


   • Anonyymi kirjoitti:

    Se on selvää ettei Tiitisen listalla ole tärkeitä vasureita tai demareita, muutenhan se olisi vuodettu viimeistään Rinteen ja Marinin demarijohtoisten hallitusten saatua vallan. Tunnetusti Supon johto kun on kokoomuslaisia, ja tämä olisi mitä parhain ase joulukuun 2019 kaappauksen uusintaan. Veikkaanpa että Tiitisen listan stasitovereissa saattoi olla pikemminkin kokoomuslaisia ja kepuleita, ja siksi listaa ei ole julkaistu.

    Yhdistyneessä Saksassa tehtiin heti tilit selviksi stasin kanssa Suomessa stasit piilotettiin Tiitisen kassakaappiin


  • Miksi Ylen pitäisi olla jonkun asian puolella tai vastaan? Ei ole sen tehtävä. Ylen t3htävä on välittää uutisia ja tietoja!
   En ole nähnyt mitään puolueellisuutta.

   • Et edes Gretaa ole nähnyt.
    Oletko sokea ?


   • Ylen kuuluisi olla objektiivinen, mutta todellisuudessa se on vallan vahti-, rakki-, syli- ja sirkuskoira tilannekohtaisesti. Paljon tärkeitä asioita jätetään sanomatta.

    Ei kannata unohtaa, että Ylen rakenteessa vallitsee rakenteellinen korruptio, eli sama nimi monessa virassa, mikä on lähes synonyymi hyvävelijärjestelmälle.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ylen kuuluisi olla objektiivinen, mutta todellisuudessa se on vallan vahti-, rakki-, syli- ja sirkuskoira tilannekohtaisesti. Paljon tärkeitä asioita jätetään sanomatta.

    Ei kannata unohtaa, että Ylen rakenteessa vallitsee rakenteellinen korruptio, eli sama nimi monessa virassa, mikä on lähes synonyymi hyvävelijärjestelmälle.

    No ainahan sinä voit vaihtaa kanavaa. Enemmistö YLEN toimintaa rahottavista haluaa kuitenkin nähdä Mette Manosen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    No ainahan sinä voit vaihtaa kanavaa. Enemmistö YLEN toimintaa rahottavista haluaa kuitenkin nähdä Mette Manosen.

    Sen seksinaaraan nimi on Milla Madetoja, Mannonen on 'maikkarilla'.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sen seksinaaraan nimi on Milla Madetoja, Mannonen on 'maikkarilla'.

    samalla tarkkuudella äänestää niin hyvä tulee

    hahhahahhahahaperskeikkaa

    politiikkamoktar


  • Lestasipilähän sitä yritti humalassa yöllä häiriöpuheluita toimittajille, mutta sai pahasti korville.

   • Sipi käytti vain tuttuja yritysjohtaja menetelmiä savustetaan kiusalliset yksilöt ulos


   • SOITTIKO SULLEKKIN ?


  • YLE on hyvä ja luotettava uutisväline. Persut ja kd:t vaan haluaisivat Suomeen Fox-kanavan kaltaisia fake news’ejä ja vaihtoehtoisia totuuksia. Heidän mielestään maan pitää olla pannukakku ja maailman synty on tieteellisesti kerrottu luomiskertomuksessa.0

   • Ei kansan mukainen, vasemmistolaisia Ylessä liikaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei kansan mukainen, vasemmistolaisia Ylessä liikaa.

    Olisi mielenkiintoista tietää miten vasemmistolaisuutta ylläpidetään YLEssä, vuodesta toiseen, erityisesti ärsyttää ettei YLEn totuuksille sallita vastaväittäjää missään muodossa,. Kovin suuria ennustajanlahjoja ei kaivata sen ennustamiseen että ALFFA kanava häipyy kuvioista, kuten Pöntisen musiikkikanavakin, liian kansallismielisiä..


   • Anonyymi kirjoitti:

    Olisi mielenkiintoista tietää miten vasemmistolaisuutta ylläpidetään YLEssä, vuodesta toiseen, erityisesti ärsyttää ettei YLEn totuuksille sallita vastaväittäjää missään muodossa,. Kovin suuria ennustajanlahjoja ei kaivata sen ennustamiseen että ALFFA kanava häipyy kuvioista, kuten Pöntisen musiikkikanavakin, liian kansallismielisiä..

    Punaisten linnake !


   • Anonyymi kirjoitti:

    Punaisten linnake !

    YLe on korporaatio jossa yhdistyvät ruotsalainen rahavalta ja vasemmistolainen rienaaminen omituisella mutta ilmseisen toisiaan hyödyttävällä tavalla


   • Anonyymi kirjoitti:

    YLe on korporaatio jossa yhdistyvät ruotsalainen rahavalta ja vasemmistolainen rienaaminen omituisella mutta ilmseisen toisiaan hyödyttävällä tavalla

    Sehän ratkeaa sillä kun laitatte Saarikon ruutuun minihameessa Sannikan tilalle, johan lähtee katsojat.


   • Foxilla on YLEN Sannikan näkyisiä naaraita. Kepun Saarikko on KD:n ja perssujen ihaileman maatalonemännän näköinen, YLEN Sannikka muistuttaa lähinnä rakastajatarta jota impotenttiset Oripään isännät tavoittelevat.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sehän ratkeaa sillä kun laitatte Saarikon ruutuun minihameessa Sannikan tilalle, johan lähtee katsojat.

    Mutta kun yle ei lakkaa olemasta sillä vaikka sillä ei olisi yhtäkään katsojaa se on instituutio issekseeen


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mutta kun yle ei lakkaa olemasta sillä vaikka sillä ei olisi yhtäkään katsojaa se on instituutio issekseeen

    Niin nooh, YLE työllistää kepulejakin. Kainuussahan YLELLA on oikein iso 'alueellinen yksikkö'.


  • Orhisella paljon mitaleita, kerroksittaain, täälläjoku joka esitellyt muutamaa mitaliaan, ja ruk todistustaan...heh. jää pikkasen Orhosen mitaleista.

  • Pitäisikö yrittäjien Tv.lupa nostaa 3.tonnista kymppitonniin? Kiuru tietäisi sorvarina.

  • Kovin on Orhosen aloitus oikeistopopulismin värittämä. Milloinkas keskustalaiset olisivat vastustaneet globalisaatiota? Sehän on nykybisnekselle lähes elinehto.

   • Kyllä asiaa kertoo. Et vain osaa näitä.


  • Kunhan ei kepulien tynnyrijalkoja oteta korvaamaan YLEN upeita pitkäsääriä.

   • Ylen studioita jouduttaisiin merkittävästi rakennevahvistamaan ja rakentamaan pariovia


  • Onhan teille persuille RT, Fox, Alfa-TV, TV7 ja vastaavat persukanavat. Katsokaa niitä älkääkä vinkuko joutavia. Ja muutenkinhan te saatte kaiken tietonne maailamsta lähinnä MV-lehdestä, joten kanavia piisaa ihan nokko teillekin.

  • Täysin samaa mieltä. Ylestä punikit pihalle ja keskustalaiset tilalle. Maaseudun Tulevaisuus ja Ilkka on tasapuolisia ja parhaat uutiset.

   PohPrEvp

   • Ainoa oikea vaihtoehto on meillä kuihtuvalla keskustapuoluelaisilla siirtyä perussuomalaisiin. PS puoluehan on jo imenyt keskustalta kannattajia kuin kuiva sieni. Punakaartin hallitsema yle saadaan kyllä kuntoon kun annamme äänemme isänmaalliselle ja oikealle alkiolaiselle puolueelle,PERUSSUOMALAISILLE.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ainoa oikea vaihtoehto on meillä kuihtuvalla keskustapuoluelaisilla siirtyä perussuomalaisiin. PS puoluehan on jo imenyt keskustalta kannattajia kuin kuiva sieni. Punakaartin hallitsema yle saadaan kyllä kuntoon kun annamme äänemme isänmaalliselle ja oikealle alkiolaiselle puolueelle,PERUSSUOMALAISILLE.

    Ei persuista ole hallitukseen, nähtiin jo se episodi. Soini oli, ja lynkkäsivat yhteiskunnan asioiden hoitamisen.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia on ilkeä kiusaaja!

   Te, jotka jatkuvasti jaksatte lässyttää kuinka ihana, kiltti, herttainen, empaattinen, hyväsydäminen tuo botoxhirviö on... Niin tässäpä teille taas pi
   212
   1151