Vihreiltä selvä viesti,jos emme saa ilmastotavotteita

Anonyymi

läpi lähdemme tästä hallituksesta. Ja tämä tule tapahtumaan aivan varmasti koska meillä ei ole varaa toteuttaa vihreiden toivomuslista. Nyt pitäisi alkaa miettimään ketkä tulevat vihreitten tilalle,vai kaatuuko koko hallitus .

9

<50

  Vastaukset

  • Saako niille potkittua lisää vauhtia persiiseen siihen poistumiseen

  • Pelkkää teatteria mikä on suunnattu heidän kannattajille. Hyvässä lykyssä nostetaan jotain energiaveroa niin voivat kertoa julkisuuteen sinun maksavan heidän unelmansa. Ei mitään uutta auringon alla.

   • Veronmaksajat laitetaan maksamaan rahallisesti heidän "unelmansa" Loistavaaaaa!!!1+++


  • Kunhan kohottavat vain profiiliaan estääkseen kannatuslaskua. Ja tyypillistä poliittista köydenvetoa hallituksen sisällä huomauttaa tavoitteista. Teillä persuilla ei ilmeisesti ole hajuakaan siitä, kuinka paljon tiukemmassa nykyiset puolueet istuvat hallituksessa. Rinne oli kaukaa viisas, kun hallitusneuvottelujen vetäjänä sitoutti puolueet yhteistyöhön. Kaikki ovat saaneet hallitusohjelmaan jotain ja nyt kriisitilanteesta johtuen jokainen joutuu antamaan jossakin periksi. PersKeKo-hallituksella oli vain yhdet lehmänkaupat ja Soinin hillotolppa, mitkä pitivät porvarihallituksen vaivoin kasassa vaan ei ihan loppuunasti.

   Kunhan Keskusta saa puheenjohtajansa valittua, niin Marinin hallitus jatkaa kansan edun mukaisen politiikan tiellä.

  • No vihreät nyt on sitä ja tätä mieltä kuten ettei yhtäkään ydinvoimalaa mutta muutaman voi hyväksyä. Tosin se aito vihreä Linkola kuoli.

   • Vihreiden kannatus on romahtanut niin alas että ei ole mitään syytä olla sellaisessa hallituksessa joka tietää selvää poliittista itsemurhaa.Missään hallituksessa eivät ole istuneet loppuun asti, eivätkä tule sitä nytkään tekemään.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vihreiden kannatus on romahtanut niin alas että ei ole mitään syytä olla sellaisessa hallituksessa joka tietää selvää poliittista itsemurhaa.Missään hallituksessa eivät ole istuneet loppuun asti, eivätkä tule sitä nytkään tekemään.

    Meillä on niin kova työttömyys tällä hetkellä ja lomautettuja ja uusia työttömiä tulee kokoajan lisää,tässä ei ole varaa tähän ilmastovouhotukseen ja se tietää sitä kun ei saada tavotteita läpi lähdetään halllituksesta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Meillä on niin kova työttömyys tällä hetkellä ja lomautettuja ja uusia työttömiä tulee kokoajan lisää,tässä ei ole varaa tähän ilmastovouhotukseen ja se tietää sitä kun ei saada tavotteita läpi lähdetään halllituksesta.

    Vihreät ovat sellainen huhaapuolue kuten vasemmisto,vertaan heitä tarhaikäisiin oikeutteleviin pentuihin jotka polkevat jalkaa maahan että kaikkiin heidän oikkuihin saadakseen tavotteet läpi.


  • Jos on hallitukseen lähtenyt, niin pitää kantaa omaa vastuutaan hallitustyöstä. Ei pidä kiukutella kuin pienet skidit.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia on ilkeä kiusaaja!

   Te, jotka jatkuvasti jaksatte lässyttää kuinka ihana, kiltti, herttainen, empaattinen, hyväsydäminen tuo botoxhirviö on... Niin tässäpä teille taas pi
   212
   1138