Ihania vaatteita Agatha Cristie jutuissa

Anonyymi

Taas kohta alkaa elokuva. Ilta pelastettu, melkein. Olen varmaan katsonut jonkun Poirot tai neiti Marple tarinan kolmekin kertaa, mutta aina vain jaksan katsoa, ainakin ellei mitään muuta mieleistä tule. Toki katson niitä tarinan vuoksi, mutta näitä jo ennen nähtyjä vaatteiden ja yleensäkin tyylin, myös arkkitehtuurin vuoksi.
Jopa neiti Marplella on usein sellaisia puseroita ja neuletakkeja, että koska tahansa kelpuuttaisin itsellenikin, muista naisroolien esittäjistä nyt puhumattakaan.

Bessie

4

<50

  Vastaukset

  • Olen noita katsellut.
   Tarinatkin ovat hyviä, mutta myös miljööt niissä ovat hienot.
   Kauniita naisellisia vaattei myös katselen mielelläni.
   Tuonkin tarinan, joka juuri tuli, olen kyllä katsellut aiemminkin.

   • Tuossa eilisessä tarinassa ei juurikaan ollut katseltavaa, mitä tulee vaatteisiin, tyyleihin ja sen sellaiseen. Ei ihania puutarhoja tai paljon muutakaan. Olen itsekin sen aiemmin nähnyt, mutta ilmeisesti olen katsonut samalla tavalla kun eilenkin eli ei ole oikein kiinnostanut ja olen touhunnut samalla jotain muuta, silllä en yhtään muistanut kuka on syyllinen.

    Olen vähän ruvennut harkitsemaan jotain maksullisia kanavia. Näihin saakka olen mainiosti pärjännyt näillä nykyisillä kanavilla joista niistäkään suurinta osaa en oikeastaan koskaan katsele. Koronaviruksen takia television katseluni on jo nyt lisääntynyt aika paljon ja enempäänkin katselemiseen olisi nyt aikaa ja halua, mutta minulle sopivia ohjelmia näiltä ilmaiskanavilta tulee todella vähän.

    Bessie


  • Tarinat ovat keskiluokka suljetussa kartanossa ja 30 vuotta aikaisemmin josssain brittiläisessä Omdurmanissa tapahtui jotain jossa henkilöllisyys vaihtui ja joku on palannut nyt ja on joukostamme jotain peittelemässä ja murhaaja

   Agatha Chritie asiasta kysyttynä väitti että suomi on noin ensimmäinen kieli johon hänen kirjojaan käännettiin

   Murhaajaa on vaikea arvata koska se voi olla ystävä, kerran se on minä joka kertoo ja kun yksi tosensa jälkeen murhataan ja 2 on jäljellä ei vieläkään osu koska murhaaja on kolmas joka vain näytteli kuollutta

   • Agatha Christie piti kiinni säännöstä että murhaaja oli aina ''yläluokan'' tyyppi.
    Ei koskaan hovimestari tai joku työläinen.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia taas Stefun kanssa. Bailaamassa

   Stefu pisti kuvia ig storyyn. Juhlat jatkuuuuu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   1776