Sain AA:sta RaittiusPoliisin riesakseni=(

Anonyymi

Tyyppi soittelee ja on tunkemassa kahville koko ajan tänne mun kämpille..soittaa aina niin epäsopiviin aikoihin kuin olla ja saattaa. Olin sitten juomassa ollut tai en, nyt en ole muutamiin viikkohin taas ollut.. Tyyppi on aivan selvä AA:n RaittiusPoliisi
Tyypillä on toisten juomisen kyttääminen paljon tärkeämpää kuin oma raittiina oleminen.. on ihan selvästi omalla voimalla raittiina ja koettaa kyylätä toisten juomista ja ärjyy niille palavereissa jotka eivät raittiutta ole vielä saavuttaneet=(

HIEMAN KUMMA JÄTKÄ....???

2

95

  Vastaukset

  • Eikös se kuulu tuohon metodiin että laitetaan tuollainen perskärpänen riesaksi.

  • Mut on saatu kaks kertaa lähtemään juomaan suoraan palaverista. Ja molemmilla kerroilla, joiden välillä vuosia, sama tyyppi.

   Alkoholismini on aika pahaa laatua. Rupesi ahdistamaan aika saatanasti, kun tyyppi ryhtyy palaverissa hankkimaan mulle työpaikkaa... En ollut tosiaankaan siinä kunnossa vielä, että töihin meno ois ollu vielä ajankohtasta. Työelämä ollu mulle jo ennen juomisongelman puhkeamista aina haasteellista; ajattelen ja tunnen liikaa.

   Toisella kerralla sain kumminkin sanottua: "Ei ole vielä ajankohtaista. Ensimmäiset asiat ensin. Ja ahdistaa asioihini sekaantuminen. Huolehdi omistasi"

   Voithan olla vastaamatta joka kerta tai ollenkaan. Näitä rasittavia, pakkomielteisiä, perskärpäsiä löytyy kyllä muualtakin kuin AA:sta. Ei kait niille auta muu,ku sanoa suoraan. Aina ei auta sekään. Vaihda hänen nymeron kohalle kännykkään äänetön soittoääneksi tai joku esto laita...

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Tunnistatko tulevaa romutransua?! Kuvat julki Markus Kuotesahon lapsuudesta ja nuoruudesta – ”Ne on kuvia minusta, eli rumia ovat!”
  • Vanha suola janotti! Suhdekriisissä rypevän Suvi Pitkäsen ex-poikaystävä tunnetaan raakasuklaarakastajana – yhdistetty aikaisemminkin julkkiskaunottariin!
  • Niko Saarinen laittoi TikTok-videosta saamansa 200 euron palkkion hyväntekeväisyyteen - Nikon fanit reagoivat hurjalla tavalla!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka tietää Seinäjoen perhesurmasta

   sirkankujalla ja miksi?
   Seinäjoki
   62
   3655
  2. Opettaja koulutus uusittava välittömästi. Ei vastaa tätä päivää.

   Kun näiden kiusaamisten ja tunnilla häiriköinti tapausten määrä näyttää vain lisääntyvän ja pahentuvan on opettajakoulutusta pakko muuttaa. Kolme asi
   Maailman menoa
   254
   2276