Lahjashop.com toimitus

Anonyymi

Toimitus kesti 8 päivää, vaikka luvattiin 3-5 päivässä. Tilasin nimenomaan että ehtisi bileisiin yks tuote. Kysyin asiakaspalvelusta korvausta ja en saanut kuin alennuskoodin. Oluthana ok, mutta en tilaa toiste kun kestää!

9

6217

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tilaako tuolta oikeasti joku jotain? Törmäsin kauppaan ja ihmettelin kalliita hintoja. Pakko oli katsoa onko joku kirjoittanut kokemuksia. Myy wish kamaa 25€ hintaan mikä maksaa 5 e itse tilattuna suoraan. Yrittänyt "brändätä" Lahjashop superstore tuotteiksi nuo kiinan roskat ja myy niitä kiskurihinnoilla ja jumalattomalla toimitusajalla. Myös muut tuotteet löytyy halvemmalla jokapuolelta kun vähän viitsii googlettaa. Ainoa missä on järkeä on tuo "huikea hinta" merkki jokaisessa tuotteessa. Huikean kallista, se on totta!

      • Anonyymi

        Hei Anonyymi,

        Kiitos mielenkiinnostasi nettikauppaamme kohtaan.

        On harmillista lukea kommenttinne, joka sisältää virheellisiä tietoja pienyrityksestämme ilkeään sävyyn.

        Viestisi kirjoitushetkellä suurin osa tuotteistamme on saapunut Espanjan varastolta. LahjaShopin tuotteet eivät tule Wishiltä, vaan meillä on suora kontaktihenkilö Aasiassa, jonka kautta olemme saaneet toimitussopimuksia tuotteille alkuperäismarkkinoilta. Samoja tuotteita myydään muun muassa henkilön asuinpaikassa Filippiineillä suurissakin tavarataloissa. Suomessakin iso osa myytävistä tuotteista on alunperin Kiinasta sekä muualta Aasiasta, mikä ei automaattisesti tarkoita, että tuotteen laatu olisi huono. On kuitenkin perätöntä väittää, että tuotteemme tulisi Wishiltä, sillä esimerkiksi kuulampun valmistajamme 3D-tulostaen valmistaa ne lähettää suoraan tehtaalta. Kuulamput on muuten valmistettu biohajoavasta maissista eli ovat ekologinen tuote, eivätkä muovisia.

        Haluan muistuttaa, mitä laki sanoo tämän tyylisestä kirjoittelusta, jossa yritetään mustamaalata toiminimi-yritystä. "Kunnianloukkaukseen syyllistyy rikoslain mukaan se, joka esittää toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle tai häneen kohdistuvaa halveksuntaa, tai muuten halventaa toista. Toiminimiyrittäjä ei ole samanlainen oikeushenkilö kuin osakeyhtiö, vaan yksityishenkilö, jonka kunniaa voi loukata."

        LahjaShopista tilaaminen on turvallista, helppoa ja nopeaa. Wish.comista tilatessa kannattaa olla hyvin tarkkana, sillä tuotteista liikkuu paljon tuoteväärennöksiä, eikä tuotteet ole vältämättä turvallisia. Ostaessasi LahjaShopista voit olla aina varma tuotteiden aitoudesta ja lisäksi tuet myös suomalaista työtä, sillä ALV:t maksetaan Suomeen.

        Tuotteiden alkuperä ja toimitusaika eivät myöskään ole mikään salaisuus, vaan ne ovat kerrottu täsmällisesti kotisivuilla. Tuotteet ovat onneksi kuitenkin odottamisen arvoisia, ja monet tyytyväiset asiakkaat ovat saaneet tuotteet jopa 10-15 arkipäivässä.

        Hyvää joulunodotusta ja tervetuloa LahjaShoppiin ostoksille,
        Joel / LahjaShopin Asiakaspalvelu
        #autapientä #yhdessä


      • Anonyymi

        Saman huomasin kun katsoin mitä tarjolla. Tuotteet suoraan kiinasta ja samat kuvatkin mitä wish ja muut kiinan verkkokaupat käyttää. hinta vain moninkertainen..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saman huomasin kun katsoin mitä tarjolla. Tuotteet suoraan kiinasta ja samat kuvatkin mitä wish ja muut kiinan verkkokaupat käyttää. hinta vain moninkertainen..

        🌼 Kesäinen tervehdys LahjaShopista,

        Toivottavasti voit hyvin.

        Viime kommentissa 2020 vuodelta olikin jo paljon vastausta, mutta..

        Kaikkihan me tiedämme, että Wish on halpa, mutta siellä on paljon tuoteväärennöksiäkin myynnissä ja miten on tuotteiden vastuullisuus. Meidän tuotekuvat on saatu alkuperäisvalmistajien tehtailta, ja luonnollisesti eri kaupat, kuten Wish tai Amazon voivat käyttää niitä myös. Esimerkiksi LahjaShopin Halaus-sormusta (https://lahjashop.com/products/halaus-sormus) myydään paljonkin Wishissä, mutta siellä oleva versio ei ole aito valmistajan tuote, vaan halpakopio eri metalliseoksista. Meidän tuote on hypoallerginen, laboratoriotestattu ja aitoa 92,5% hopeaa. 

        Kuluttajalla on onneksi täysi oikeus valita mistä haluaa tuotteet ostaa. Wishissä et saa samanlaista kuluttajansuojaa ja takuuta, ja entä jos tuote ei vastaakaan samaa/aitoa mitä on myyty, voit saada vain osittaisen hyvityksen tilauksesta. Meiltä ostaessa tätä pelkoa ei ole. Valmistajilta on varmistettu lisäksi, eivätkä he myy tuotteita Wishissä eli on todennäköistä, että ei saa aitoa alkuperäistä tuotetta sieltä. Moni haluaa tukea myös pienempiä yrityksiä suurjättien sijaan, ja LahjaShopin tuotteilla on suomalainen asiakaspalvelu ja samalla tuet kotimaista pienyritystä. Täältä voi lukea lisää usein kysytyistä kysymyksistä: https://lahjashop.com/pages/faq

        Se, että tuote tulee Kiinasta ei tarkoita, että se olisi huono, jos materiaalit ja tehdas on hyvä. Kyllähän Applen iPhonekin valmistetaan Kiinassa. Anonyymina on helppo huudella keskustelupalstoilla, ja liekkö tarkoitus vahingoittaa pienyrityksen myyntiä. LahjaShop on kotimainen toimija ja monia tuotteita on myös Suomen varastossa, ja tarkoitus on, että lisää tulee, kunhan yritys kasvaa. Toimitusaika lentopostille on nykyään n. 2-15 arkipäivää, eikä tullimaksuja tule, sillä hoidamme ne puolestasi (myös koko tullaus hoidettu). Kaikki verot maksetaan Suomeen ja meillä on monipuoliset maksutavat sekä paljon kampanjoita.

        Tervetuloa siis hyville kaupoille LahjaShoppiin! 🥰 Koodilla VIISI saat myös vitosen shoppailurahaa ensi tilaukseen!  😍

        ☀️ Ihanaa kesää,
        toivottaen LahjaShopin Joel ja Malou
        www.lahjashop.com


    • Anonyymi

      Nykyään verkkokauppatilausten yleistyessä tulee kyllä vertailtua näitä paljon. On paljon hyviä, mutta yllättävän paljon heikompia myös. Facebookista löytyi hyvä ostotärpit sivu mihin tulee alennuskoodeja ja tarjouksia niin sieltä olen nykyisin katsellut verkkokauppojen tarjouksia. Kätevä kun tykkää niin saa suoraan uutisiin nuita tarjouksia. https://www.facebook.com/OstoTarpit/

    • Anonyymi

      ihan surkea kauppa. Muissa verkkokaupoissa samat tuotteet jopa reilusti yli puolet halvempia ja toimitukset ei kestä montaa viikkoa!!

    • Anonyymi

      Voitteko Lahja Shopin henkilökunta vastata SÄHKÖPOSTIIN, kun kysytään.? Teillä ei ole puhelin numeroa mihin voisi soittaa. MIKSI?

      • Anonyymi

        YTJ eli Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä kertoo puhelinumeroksi tämän:
        0401579920


    • Anonyymi

      Hei;
      Itse tilasin jo 3.12 ja nyt 19.12 eikä vieläkään tilauksesta mitään kuulunut .
      Lähetin sähköpostia mihin ei mitään vastausta ja soitin vain kuullakseni äänitteen jossa sanottiin yhteystiedoksi meiliosoite …
      On viimeinen kerta kun täältä tilaan 😡

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1372
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1170
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1052
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1006
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      993
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      971
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      970
    Aihe