Aihe

Mikä mättää päättäjissä ?

Anonyymi

Mikä kumma se on Oulussa, että mikään ei onnistu? Polkupyörät on läjässä Toppilassa. Torin hotellihanke rumentanut aluetta jo vuosikausia.
Nyt juonitellaan busseista, tai niiden muutamasta sentistä.

Jotain outoa. Ei anna luottamukselle sijaa.

20

131

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Lessut ja muut maalaiset päästetty suhmuroimaan ja ajamaan omaa etuaan. Jarrutellaan kaikkea järkevää, jotta mitään ei tarvitsisi muuttaa ja että itselle ja omiin intressipiireihin kanavoituisi enemmän. Kieroja nämä lestit ja muut maalaiset kepulit! Ei muualla ole tällaista keskittymää.

   • Anonyymi

    Oulu on vanhoillinen kaupunki ja sellaisena pysyy. Toivottavasti seuraavissa vaaleissa äänestäjät ottavat selvää ketä äänestävät. Kannattasi selvittää ehdokkaan herätysliiketaustakin.


  • Anonyymi

   Kaikki Suomessa tietävät, että Oulussa ollaan pölijiä.

   • Anonyymi

    Ja maailmalla tiedetään että Suomessa ollaan pölijiä.


  • Anonyymi

   Olisikohan kyseessä silkka laiskuus, välinpitämättömyys, uusien ideoiden puute, ja pohjois-pohjanmaalainen negatiivisuus?
   On helpompi olla puuttumatta asioihin. Sensijaan on mukava kokoustella tuttujen kanssa ja vaihtaa päivän polttavat kyläjuorut.
   Odotellaan nyt jos vaikka Helinä-keiju heilauttaisi taikasauvaansa Oulun yllä, ja asiat tulisivat kertalaakista kuntoon. Myös Oulun ja koko seudun vetovoima liikkeiden ja matkailun osalta.

   • Anonyymi

    Lestat tämän alueen ongelmat ja negatiivisuuden aiheuttaa.


  • Anonyymi

   Ei voi muuta kuin ihmetellä. Torihotellin rakennuslupa on vanhentunut ja betonitolpat sojottovat torialueella - minkälaisen miljönäärin hankkeeseen Oulun kaupunki on antanut suostumuksensa.

   Vaikuttaa aika oudolta kaupungin viranhaltijoiden ammattitaito - miten tämä jälleen toistuu. Sama oli polkupyörien kohdalla - johan tuolle nauraa koko Suomi.

   • Anonyymi

    Ei kai vain kaupungin johtaviin virkoihin valita työntekijöitä sukulaisista tai tuttavapiiristä eli vallitseeko Oulussa ns. nepotismi eli ammattitaito ei ole se ykkösprioriteetti , vaan jonkinlainen tuttavuus- tai sukulaisuussuhde eli työn tulokset ovat sen mukaiset.

    Jonkin verran tuollaisia huhuja on kuulunut....


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei kai vain kaupungin johtaviin virkoihin valita työntekijöitä sukulaisista tai tuttavapiiristä eli vallitseeko Oulussa ns. nepotismi eli ammattitaito ei ole se ykkösprioriteetti , vaan jonkinlainen tuttavuus- tai sukulaisuussuhde eli työn tulokset ovat sen mukaiset.

    Jonkin verran tuollaisia huhuja on kuulunut....

    Joka paikassa Suomessa vallitsee nepotismi ja korruptio. Koittakaa tajuta.


  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Jutun mukaan pitäisi alsitua Venäjälle!!!


  • Anonyymi

   Heh, heh, kaikki poliitikot ja ylimmät viranhaltijat on oulussa lahjottu. Siitä se johtuu.

  • Anonyymi

   Ei se päättäjien vika ole, jos pyöriä varastavat narkkarit ovat keskittäneet asumuksensa Toppilaan.

   Ja noista rakennushankkeista ei voi koskaan tietää, mitä niistä tulee vai tuleeko mitään. Kyllä siihen jotain rakennetaan, ennemmin tai myöhemmin. Ongelma on luokkaa hyttysen pieru Saharassa. Tärkeämpiäkin probleemia elämässä on.

   - inhorealisti The Lady

   • Anonyymi

    Ai sinä tarkoitit niitä pinkkejä pyöriä :D Ajattelin, että varastettujen pyörien säilöntäkeskittymää, joka kuulemma Toppilan suunnalla :D :D lol


  • Anonyymi

   Muistakaa ensi kerralla äänestää oikein, mitä tuosta valittamaan.

   Ja jollei äänestä, silloin on turha vikistä ja valittaa yhtään mistään päättäjien tekemisistä

  • Anonyymi

   Oulussa jyllää lestakapitalismi. Suurin osa firmoista näiden omistuksessa, kuin myös kaupunkiliikenne. Rakentaminen paljolta osin ym. Isot perheet kuluttaa tienestit, joten veronmaksuun ei jää varoja. Yritystoimintaa, jossa kaikki kulut saa vähentää.

  • Anonyymi

   entä jos ne pinkit pyörät myisi kaupunnilaisille vaikka parikyt egee kipale?
   💡

  • Anonyymi

   Tarvitaan muuutoksia.
   Virkasuhteisiiin muutoksia, ei enään ikuisuuusvirkoja, kaikki määräaikaisiksi ja tietyin väliajoin päivityksiä, onko syytä vaihtaa johtaja.
   Työpaikka voi olla johtajan toimesta niin huono ilmapiiriltään että kärsijöinä työntekijät ja heidän kauttaan asiakkaat.
   Työntekijät liukenee muualle, eivät halua esim. huonon johtajan alaisuuteen jäädä kun ei anna tilaa hengittää ja käyttää luovuutta ja vahvaa omaa tietotaitoa ja osaamista. Huono johtaja ei luota. Hänen täytyy hämmentää joka asia.
   Huono johtaja voi hallita talousasiat mutta henkilöstöjohtamisessa voi olla täysin hakoteilla.
   Tähän kun puuttuu, huonolla johtajalla menee pasmat sekaisin.
   Huonon johtajan merkki on päällepäsmäriys ja luulo että hän on aina ja kaikessa oikeassa ja olipa asia mikä tahansa hänen tarve tunkea jokin oma näkemyksensä viimeiseksi sanoiksi.

   Huono johtaja yrittää kaikin keinoin peittää epäonnistumiset, mokat, ja kääntää ne niin että hänen toimintamalli olisi oikea.
   Noinhan asiat ei mene, oikeassa elämässä.
   Hyvä johtaja on rehellinen, kaikkialla, ja se näkyy terveellä tavalla joka toiminnassa.
   On muutoksen aika, toiminta tulee olla avointa.

  • Anonyymi

   Pahanpuhujilta ( virkailijat) pitää katkaista kieli keskellä toria. Juoruilu on pahasta.

  • Anonyymi

   Jälkilestadiolainen aika? Ihmset eivät edes huomaa, että vaikka eivät käy lestadiolais seurakunnassa he noudattavat samaa ajatusmallia.
   Kaikenlainen kyräily ja salakähmäisyys ja selän takana rupattelu on arkipäivää.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   252
   19385
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   376
   7162
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   130
   2290