Löysin mamumiehet!

Anonyymi

Seksityön kautta löysin mamumiehet! Suomalaiset miehet ovat peloitelleet minua mamumiehistä, jonka vuoksi olen oppinut pelkäämään mamuja ja näiden pelottavien mielikuvien vuoksi olen siviilissä aina torjunut mamujen lähestymisyritykset. Ja koskaan ei muuten ole mamumies lähestynyt minua enää kevyen torjumis eleen jälkeen, toisin kuin suomimies, joka ei kunnioita yhtään ja häntä täytyy juosta ihan karkuun pahimmassa tapauksessa ja näitä tapauksiahan riittää!!!

Nyt olen muutamat vuodet tehnyt seksityötä - ottanut suurimmaksi osaksi vain suomalaisia miehiä vastaan ja kestänyt tylsää arkeani näiden kautta, en aiemmin edes tiennyt kuinka tylsää arkea olen joutunut kestämään näiden suomalaisten miesten toimesta, kunnes uskaltaduin ottamaan vastaan ensimmäiset mamumies asiakkaat! He ovat olleet todella ystävällisiä, eroottisia, sosiaalisia ja miellyttämisenhaluisia, siis korostan MIELLYTTÄMISENHALUISIA, sitä suomalainen mies ei ole!!!!!!! Mamumiesten tapailun myötä seksityön kautta, olen oivaltanut mitä on se, kun sanotaan, että suomalaisella miehellä on huonot sosiaaliset taidot ja suomalainen mies on "jöröjukka".

Elämääni on tullut paljon väriä, iloa ja onnea mamumiesten myötä, tajusin heti saman kuin monet suomalaiset lihavat ja vanhat naiset ovat tajunneet, eli nyt saa suomimiehet jäädä. Nautin todella mamumiesten ystävällisyydestä, kiinnostuksesta minua kohtaan ja siitä _miellyttämisenhalusta_, jota suomalaisella miehellä ei todellakaan ole, vaan suomalainen mies on tyly ja itsekäs ja pitää suomalaista naista ihan itsestäänselvyytenä.

Parikymppisenä suomalaisena naisena näen, että mamumies voisi elättääkin minua puhtaasti omasta halustaan, suomalainen mies taas tahtoo tehdä selväksi, että hänen pussillaan en loisi, en ole sen arvoinen, vaan minun pitää hänelle seksiobjektiuden lisäksi elättää itseni ja toimia vielä kodinhoitajana!!!!! Tämä on aivan järkyttävää ja olenkin miettinyt mielummin kääntyväni lesboksi, kuin ryhtyväni tähän. Mutta nyt löysin hyvin säilyneet ruskea verikkö mamut, joiden tummiin silmiin on hyvin viehättävää katsoa ja he ihan hurmaantuvat minusta, ilman että minun pitää mitään eritystiä edes tehdä!!!

5

87

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olet siis päästäsi vialla oleva jakorasia huora

    • Anonyymi

      Matalatasoinen provokaatio on aloittajan tarkoitus.

      • Anonyymi

        Tietysti joku tyhmä blondi


    • Anonyymi

      Onneksi oma suomimies ei ole pahimmasta päästä ja olen saanu koulutettua sitä ja se on tehny muutosta mielellään. Tyly epäkohtelias tiukkis on alkanu oppia miten naista kuuluu kunnioittaa ja kohdella.
      En anna mun ukon yhtään olla töykeä. Olen oppinut että mun ei tartte sellasta sietää vaan ansaitsen hyvää kohtelua ja kunnioitusta.

      • Anonyymi

        Puhut siis siitä seniilistä isoisästäs


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3789
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2357
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2085
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      141
      1989
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      412
      1401
    6. 79
      1231
    7. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      137
      1160
    8. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1060
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      1020
    Aihe