Kreikka pian karanteenimaiden listalle

Anonyymi

Koronatartunnat Kreikassa kovassa nousussa ja pian loppunee lennot sinne. Matkatoimistojen on parasta lopettaa lennot ajoissa kuin pitää ihmiset epävarmuudessa. Jos loman päälle paukahtaaa 14 päivän karanteeni ei ihmiset voi enää matkustaa.

23

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vi..ut. Tartunnat ovat muslimien häissä pohjoisessa, jossa ei länkkärituristit liiku. Bulgaarit ja romanialaiset siellä liikkuu .

    • Anonyymi

      Karanteeni on vain suositus, ei pakollinen.

    • Anonyymi

      Matkatoimistoni perui jo viikko sitten 2 viikon matkani Kreetalle syyskuussa...hyvä niin...työnantajakaan ei suosittele ulkomaan matkoja loppuvuonna...

      • Anonyymi

        Useille työpaikoille ei ole menemistä jos on omaehtoisessa karanteenissa. Loppuu työt itseltä ja pahimmassa tapauksessa muiltakin. Lomakausi alkaa olla taputeltu tältä vuodelta, valitettavasti.


    • Anonyymi

      Mistäs se työnantaja tietää sun vapaa-ajan menoista ja matkoista? Tietty jos ei hermo kestä olla päivittämättä somea ulkomailla niin tuleehan se tietoon, mut jos kenellekään et mitää puhu ennen ja jälkeen reissun , kukaan tiiä mitää.

      • Anonyymi

        Satun työskentelemään terveydenhoitoalalla pääosin vanhusten parissa...hoitajan työmoraali pitäis sanoo miten toimitaan...


      • Anonyymi

        Vähä on vaikeeta puuteroida itsensä talven valkoiseksi jos sattuisi normaalisti ruskettumaan ja somessa ei ole päivitettävää, koska sitä ei ole.


    • Anonyymi

      Miten niin ei voi matkustaa? Monet voivat tehdä kotona etätöitä karanteenin ajan. Eipä tosiaan ole iso ongelma. Iso ongelma on, jos saakin tartunnan.... Loma alkaa kahden päivän päästä, suuntana Rodos.

      • Anonyymi

        "Loma alkaa kahden päivän päästä, suuntana Rodos."

        No kerropa sitten jossakin vaiheessa, vaikka vasta palattuasi, millainen tilanne paikan päällä oli. Eli, olivatko kaikki baarit ja ravintolat auki, oliko rannoilla väkeä, miten paikalliset suhtautuivat turisteihin ja missä tilanteissa piti käyttää kuonokoppaa?


    • Anonyymi

      Onko niin että koko kesän Suomessa olleen, aurinkoa saaneen ja syksyllä ulkomailla käyneen aletaan töissä ihmettelemään ihon väritystä. Jo on tarkkaa ja kyttäävää porukkaa töissä

    • Anonyymi

      Mitä jos sanoo että en oo käyny missään , tai ehkä solariumissa. Eikö mee selitys läpi vai pitääkö alkaa todistelemaan luottokorttilaskuista että ei oo ulkomaanamaksuja. Hitto se kenellekään kuuluu työpaikalla , minkä värisenä tai näkösenä töihin saavut. Jos mua alettais hiillostaa ihon väristä töissä , tulisin seuraavana päivänä noen mustana Afrikan jälkeen töihin.

      • Anonyymi

        Valitettavasti ihmiset ovat kovin huomaavaisia toisten ihmisten asioista. Meikäläisen ihotyyppi on hyvin salliva auringolle eli ruskettuu, eikä pala kun kohtuudella tekee kaikkea hauskaa....


    • Anonyymi

      Kreikan 8/100 000 luku on 11,7 ja nousee joka päivä. Saarilla muutamia tapauksia.

    • Anonyymi

      Kreikan päiväkohtaisia lukemia 1.8 - 9.8.2020
      110, 75, 75, 118, 119, 145, 151, 151, 202 lukemat huomattavasti suuremmat kuin kevään tartunnoissa.

    • Anonyymi

      Valitettavasti matkatoimistot ovat pian pakotettuja lopettamaan lomamatkat Kreikkaan. Ihmisiä ei voida laittaa pakkokaranteeniin Suomessa, kertoo jo tilanteen vakavuudesta. Ensi vuonna lomille jos korona suo.....

    • Anonyymi

      Kreikan tartuntalukemia 1 - 11.8.2020.
      110, 75, 77, 121, 124, 153, 151, 152, 203, 126, 196.

      Kaikkialla astunut voimaan kauppojen, baarien ja ravintoloiden aukiolorajoitukset eli puolelta öin kiinni aamu seitsemään. Ns. tapahtumat, esitykset, missä joudutaan seisomaan on kielletty.

      8/100 000 luku ylittyy reilusti n. 100%.

    • Anonyymi

      Kuolema turisteille.

    • Anonyymi

      Kreikan uusin tilanne 12.8.2020. Tartuntoja 262 ja 8/100 000 luku 15,5. Juuri Marin telkkarissa, että lukuja ei ainakaan heikennetä. Kreikassa on tiukennettu ulkona olemista ja puolilta öin suljetaan paikat. Seisoma tilaisuudet on kielletty. Lisää rajoituksia tulossa, valitettavasti.

    • Anonyymi

      "Myös ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr) sanoi, että talouden pyörät täytyy pitää pyörimässä. Sekä Lintilä että Haavisto ovat valmiita väljentämään maahanpääsyn kriteereitä.

      Suomen tämän hetkisen linjauksen mukaan uusia koronatapauksia saisi olla korkeintaan kahdeksan 100 000:ta henkilöä kohden edellisen 14 vuorokauden aikana. Todennäköisesti raja-arvoa tullaankin väljentämään."

      Itse olen jo jonkin aikaa aavistellut, että tuota rajaa tullaan väljentämään, sillä muuten ei kohta ihmiset voi lähteä mihinkään ilman 2 viikon pankokaramteenia edes liikematkoille ja tämä tulisi taloudellisesti todella kalliiksi. On pakko tehdä selkeät erot oikeasti riskimaihin, eikä näin ollen noin matalan rajan pitäminen ole hyödyllistä. Sillä tosiasiassa 20 tapaustakin per 100 000 ihmistä kahdessa viikossa on vielä hyvin vähän. Joka paikassa kuten Suomessakin tartuntaluvut nousee kokoajan, eikä ole enää aihetta pitää niin alhaista rajaa, mitä silloin kun oltiin lähes 0 tilanteessa.

      https://www.is.fi/politiikka/art-2000006600422.html

    • Anonyymi

      13.8.2020 204 todettua tartuntaa.

    • Anonyymi

      14.8.2020 tartuntoja 254 ja tartuntaluku 18,5.

      • Anonyymi

        Todennäköisesti suurin osa pohjoisosissa Makedonian rajoilla. Halpoja reissuja olisi nyt tarjolla, mutta ne saa jäädä parempiin aikoihin. Toivottavasti niitä vielä tulee tulee, kun aikaa matkailuun alkaa olemaan runsain mitoin.
        Siellä alkaa monilla olemaan suuria vaikeuksia toimeentulon kanssa, kun turistit puuttuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Todennäköisesti suurin osa pohjoisosissa Makedonian rajoilla. Halpoja reissuja olisi nyt tarjolla, mutta ne saa jäädä parempiin aikoihin. Toivottavasti niitä vielä tulee tulee, kun aikaa matkailuun alkaa olemaan runsain mitoin.
        Siellä alkaa monilla olemaan suuria vaikeuksia toimeentulon kanssa, kun turistit puuttuu.

        Suurin osa tartunnoista Ateenan ja Thessalonin ympäristössä. Rajamatkailu pysäytetty lähes kokonaan pohjoisosissa. Tartuntojen määrässä nuoret edustettuna, joihin Kreikan pääministeri on vedonnut (36 v tartuntojen saajien keski-ikä nyt). Sama ongelma koko Euroopassa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4255
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1661
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1477
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1294
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      49
      1185
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1116
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      63
      1071
    Aihe