Aihe

Tuontikorona ulkomailla lomailleiden tuliaisina Suomeen

Anonyymi

Virallisten koronatilastojen mukaan erityisesti nuoret ja nuoret keski-ikäiset ovat toimineet koronatartuntojen levittäjinä Suomessa heti, kun matkustusrajoituksia höllennettiin. Heti piti rynnätä lomalle ulkomaille - seuraukset alkoivat näkyä heti koronatartuntojen leviämisenä Suomessa.

Missä on suomalaisten vastuu - ei haluta luopua mistään - ei edes kuolemaan johtava koronavirus saa tätä kansaa järkiinsä, vaan asenne "minä-itse" ja "minun tarpeeni" ovat tärkeämpiä kuin terve vastuuntunto.

Tämä korostuu nyt erityisesti juuri tuon 18-54-vuotiaiden ryhmässä. Mistään ei olla valmiita tinkimään, vaan meno jatkuu yhtä järjettömänä kuin ennenkin. Sinne ulkomaille on ehdottomasti päästävä lomailemaan, vaikka korona jyllää kaikkialla maailmassa ja toinen aalto tekee varmuudella tuloaan Suomeen.

Ihminen on itsekäs - tässä näkyvät seuraukset! Matkustusrajoituksia lievennettiin liian aikaisin - uudet rajoitukset tulevat varmuudella voimaan - toivottovasti pian.
Tämä puupäiden kansakunta ei hevillä usko faktoja - nyt erityisesti juuri nuorempi sukupolvi kuten nyt nähty on.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Onko yhteiskunta velvollinen maksamaan sellaisen henkilön koronatestit, jos henkilö on tieten tahtoen matkustanut lomalle ulkomaille, vaikka valtiovallan taholta on nimenomaan painotettu, ettei tässä tilanteessa matkustettaisi ulkomaille, koska riski koronaviruksen saamiseksi on ilmeisen suuri.

   Sellainen henkilö on itse ottanut riskin - mielestäni myös testit ym. asiaan liittyvät kulut kuuluvat sellaisen henkilön omalle vastuulle. Jos joutuu 14 vrk:n karanteeniin ja ei ole mahdollista työskennellä etänä, niin se ei ole palkallista sairauslomaa, vaan palkatonta lomaa. Tällaisia koronaviruksen levittäjiä on jo toisen aallon uhatessa saapunut takaisin Suomeen ulkomailla oleskelunsa jälkeen. Nyt sitten mediassa etsitään mahdollisia tartunnan saaneita, kun henkilö on maahan saapumisensa jälkeen matkustanut julkisilla liikennevälineitllä ja sairastunut koronaan

  • Anonyymi

   Enin osa toista aaltoa johtuu suomalaisten luusereiden elämän suorittamisesta eli kesälomareissuista. Onko se pakko aina suorittaa sitä ”elämää” muille ja olla siellä missä muutkin? Voisiko käyttää omia aivojaan, vai onko aivot Ja oma ajattelu mennyt opiskelussa?

   • Anonyymi

    Uusimmat koronan tartuttajat ovat iältään 18-54-vuotiaita eli nuoria ja työikäisiä, joita yhdistää itsekkyys ja vastuuntunnottomuus muita ihmisiä kohtaan.

    Opiskelulla ei ole mitään tekemistä asian kanssa - vain ihmisen omilla elämänarvoilla ja valinnoilla. Ei haluta tinkiä mistään ns. mukavasta, joka oli mahdollista ennen koronaa. Ihminen on pohjimmiltaan tosi raadollinen olio. Tänä päivänä ihminen suorastaan tukehtuu kaikenlaiseen tavaraan ja pitäisi koko ajan olla ns. äkzöniä elämässä - tavalla tai toisella.

    Ihmissuhteet ovat lyhytkestoisia, jos tulee vaikeuksia tai ongelmia, niin ollaan heti laittamassa kantapäät yhteen ja eroamassa, kun nyt ei satu olemaan enää niin kivaa...hypitään suhteesta toiseen. Tämän maailma on muuttunut säälittäväksi suorittamiseksi ja sen "onnen" perässä juoksemiseksi. Pitää päästä pari kertaa vuodessa ulkomaille hintaan mihin hyvänsä. Nuoret ottavat pikavippejä, jotta päästään toteuttamaan omia mielihaluja. 300.00 suomalaisella on luottotieto-ongelmia - miksiköhän??

    Siksi, että ihmisillä ovat perusarvot pahasti hukassa - tavarasta ja muuhun siihen liittyvästä on tullut tämän päivän jumala. Ja meno on sen mukaista!


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   250
   19325
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   375
   7120
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   130
   2241