Tuontikorona ulkomailla lomailleiden tuliaisina Suomeen

Anonyymi

Virallisten koronatilastojen mukaan erityisesti nuoret ja nuoret keski-ikäiset ovat toimineet koronatartuntojen levittäjinä Suomessa heti, kun matkustusrajoituksia höllennettiin. Heti piti rynnätä lomalle ulkomaille - seuraukset alkoivat näkyä heti koronatartuntojen leviämisenä Suomessa.

Missä on suomalaisten vastuu - ei haluta luopua mistään - ei edes kuolemaan johtava koronavirus saa tätä kansaa järkiinsä, vaan asenne "minä-itse" ja "minun tarpeeni" ovat tärkeämpiä kuin terve vastuuntunto.

Tämä korostuu nyt erityisesti juuri tuon 18-54-vuotiaiden ryhmässä. Mistään ei olla valmiita tinkimään, vaan meno jatkuu yhtä järjettömänä kuin ennenkin. Sinne ulkomaille on ehdottomasti päästävä lomailemaan, vaikka korona jyllää kaikkialla maailmassa ja toinen aalto tekee varmuudella tuloaan Suomeen.

Ihminen on itsekäs - tässä näkyvät seuraukset! Matkustusrajoituksia lievennettiin liian aikaisin - uudet rajoitukset tulevat varmuudella voimaan - toivottovasti pian.
Tämä puupäiden kansakunta ei hevillä usko faktoja - nyt erityisesti juuri nuorempi sukupolvi kuten nyt nähty on.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onko yhteiskunta velvollinen maksamaan sellaisen henkilön koronatestit, jos henkilö on tieten tahtoen matkustanut lomalle ulkomaille, vaikka valtiovallan taholta on nimenomaan painotettu, ettei tässä tilanteessa matkustettaisi ulkomaille, koska riski koronaviruksen saamiseksi on ilmeisen suuri.

      Sellainen henkilö on itse ottanut riskin - mielestäni myös testit ym. asiaan liittyvät kulut kuuluvat sellaisen henkilön omalle vastuulle. Jos joutuu 14 vrk:n karanteeniin ja ei ole mahdollista työskennellä etänä, niin se ei ole palkallista sairauslomaa, vaan palkatonta lomaa. Tällaisia koronaviruksen levittäjiä on jo toisen aallon uhatessa saapunut takaisin Suomeen ulkomailla oleskelunsa jälkeen. Nyt sitten mediassa etsitään mahdollisia tartunnan saaneita, kun henkilö on maahan saapumisensa jälkeen matkustanut julkisilla liikennevälineitllä ja sairastunut koronaan

    • Anonyymi

      Enin osa toista aaltoa johtuu suomalaisten luusereiden elämän suorittamisesta eli kesälomareissuista. Onko se pakko aina suorittaa sitä ”elämää” muille ja olla siellä missä muutkin? Voisiko käyttää omia aivojaan, vai onko aivot Ja oma ajattelu mennyt opiskelussa?

      • Anonyymi

        Uusimmat koronan tartuttajat ovat iältään 18-54-vuotiaita eli nuoria ja työikäisiä, joita yhdistää itsekkyys ja vastuuntunnottomuus muita ihmisiä kohtaan.

        Opiskelulla ei ole mitään tekemistä asian kanssa - vain ihmisen omilla elämänarvoilla ja valinnoilla. Ei haluta tinkiä mistään ns. mukavasta, joka oli mahdollista ennen koronaa. Ihminen on pohjimmiltaan tosi raadollinen olio. Tänä päivänä ihminen suorastaan tukehtuu kaikenlaiseen tavaraan ja pitäisi koko ajan olla ns. äkzöniä elämässä - tavalla tai toisella.

        Ihmissuhteet ovat lyhytkestoisia, jos tulee vaikeuksia tai ongelmia, niin ollaan heti laittamassa kantapäät yhteen ja eroamassa, kun nyt ei satu olemaan enää niin kivaa...hypitään suhteesta toiseen. Tämän maailma on muuttunut säälittäväksi suorittamiseksi ja sen "onnen" perässä juoksemiseksi. Pitää päästä pari kertaa vuodessa ulkomaille hintaan mihin hyvänsä. Nuoret ottavat pikavippejä, jotta päästään toteuttamaan omia mielihaluja. 300.00 suomalaisella on luottotieto-ongelmia - miksiköhän??

        Siksi, että ihmisillä ovat perusarvot pahasti hukassa - tavarasta ja muuhun siihen liittyvästä on tullut tämän päivän jumala. Ja meno on sen mukaista!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe