Mitä teemme eduskuntapuolueilla?

Anonyymi

Tai mitä teemme niille? Ne ovat pysyneet vallassa vuosikymmenet vilunkipelillä jonka seurauksista nyt kärsimme. Kyseessä on maailmanlaajuinen huijaus joka nyt näkyy koronakriisinä.
Keinotekoinen rikastuminen ja sen ydin luonnon aliarviointi on johtanut liikakansoitukseen jonka syy on ruuan tuotanto kepulikonstein. Kaivostoiminta ja teollisuus on tuhonnut maaperän ja ilman myrkyillään siinä määrin että elämä maapallolla on tyrehtymässä ongelmien takia. Ei riitä mitään hiilen metsästys päästöistä kun niissä on mukana yhdisteitä jotka tappavat eläimiä. Ilman lämpeneminen on pieni ongelma verrattuna teollisuuden myrkkyihin. Tämän tuntevat kaupunkien läheisyydessä asuvat jotka haistavat vielä myrkkkyjen hajut. Heiltä ei kysytä mikä on vialla,eikä tutkita niitä aineita jotka todelliset ongelmat aiheuttaa.
Valtapuolueiden puheet jatkuvasta kasvusta herättää huolta niissä jotka huomaavat ongelmat. On jättiongelma demokratiassa ja päätöksenteossa kun nuoret päättävät aikuisten asioista.Nykyinen vaalijärjestelmä suorastaan nauraa viisaille ja korostaa tyhmyyttä.Suurin ongelma siinä on korruptio jolla yritykset rahoittavat puolueita . Näin puolueista on tullut yritysten välikappaleita joitten ei enää pidä ajatella suurempia asioita. Oikea tiede ja tutkimus onkin loppunut kuin seinään ja valtio lopettanut sen tyystin.Yritysten omavalvonta antaa niille vallan tehdä mitä vain. Todellisen ajattelun sijaan ovat puolueet alkaneet aivopestä kansaa turismilla,musiikilla ja huumeilla joilla pilataan kansan moraali ja elämä.Huolestuttavaa on myös uskontojen lisääntynyt valta joka merkitsee takapakkia monessa mielessä.
Pienin ongelma ei ole raha. Sitähän voivat puolueiden mielestä tehdä kuka haluaa. Tämä on johtanut velkaräjähdykseen josta kukaan ei voi selvitä .Puolueethan ovat työntäneet jättivelat kansalle vakuuttamalla että elvytys ja vivutus ovat taloudelle hyväksi. Niin tietysti niille muutamille joille ne rahat annetaan lahjaksi.Tässä onkin puolueiden suurin moka josta ne eivät voi selvitä anteeksipyytämällä.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tosi on kun kerran tuollaisia kirjoitat.

      Suomessa on yleinen ja yhtäläinen vaalikelpoisuus, eikä mikään harhainen kuvitelmasi luonnos, jossa on olemassa jotkin "eduskuntapuolueet".

      Äänestä persuja niin äänestät Suomen takaisin. Hikhikhii.

      • Anonyymi

        Luuletko tosissasi että joku 300 vuotta vanha demokratia toimii loputtomiin? Nykyinen propagandakoneisto on pilannut edellytykset koko sadulta. Nythän hulluimmat jo päättää mitä demokratia tekee ja kenen hyväksi. Seurauksena on nyt nähtävä kaaos jonka syy on valehtelu.Paras satu voittaa totuuden.Jatkuvan kasvun satu tuhosi maapallon ja ihmiskunnan koska kukaan ei tyydy vähempään. Persut ei kuulu keskusteluun.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5035
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3307
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1442
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1285
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      249
      791
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe