Aihe

Koronan riskimaihin matkustaneilla ei oikeutta koronariskipäivärahaan!

Anonyymi

Miksi syhteiskunnan pitäisi maksaa koronan riskimaihin matkustaneille suomalaisille riskipäivärahaa,jos ja kun joutuvat pakolliseen koronakaranteeniin.

Siis miksi tuollaisille itsekkäille ja vastuuntunnottomille puupäille pitäisi maksaa yhteiskunnan rahaa, kun eivät ole noudattaneet suosituksia olla matkustamatta sellaisiin maihin, joissa on ilmeinen koronariski.

Tuliaisina tuodaan koronatartuntoja ja siitä vielä maksetaan verorahoilla. Jos ovat riskin ottaneet, niin saavat myös omalla riskillä maksaa siitä tulevat kustannukset.
Tämä on sitä suomalaisen yhteiskunnan paapomista myös väärin toimijoille.

Mitä mieltä ovat muut palstan lukijat?

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eihän ne saakkaan mitään korvausta. Tartuntatautilaki kyllä antaa siihen mahdollisuuden, mutta ei lääkäri kirjoita Kelalle lappuja. Lisäksi omavastuuaika on ainakin viikon. Työvoimaahan nämä riskimaista tulleet ovat. Ei heillä olisi ollut mahdollista täällä kesää olla, kun ei asuntoa ei mitään. Syyttäisin heidän työnantajaan asiassa, eli suomalaisia.

   • Anonyymi

    Mulle tulee työvoimaa ulkomailta, niin meinaatko että maksan vuokran heidän asumisestaan vaikka eivät töissä voi käydä? Kyllä saa yhteiskunta tukea meitä yrittäjiä.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   246
   18684
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   366
   6878
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   127
   2040