Yli 25 vuodessa opittua, ja mitä nyt olisi tehtävä

Anonyymi

Neljännesvuosisadan ajan on kerrottu eurohurmoslaisille totuudet Euroneuvostoliitosta: jäsenyys on laiton, kallis ja vaarallinen valtiollisen itsenäisyyden ja kansan suvereniteetin menetys; unioni ottaa enemmän kuin antaa rahoja ja päätösvaltaa sisäisiin asioihimme, kuten maatalouteen ja kalastukseen; EU tuo sellaisia päätöksiä, jotka eivät tänne kuulu, eivätkä sovi, eikä niitä kukaan järjissään oleva kansalainen kannata; Brysselin älyttömyyksiä tehtaileva valta pyrkii keskittymään - Suomen alusta asti huonot vaikutusmahdollisuudet kaventuvat jatkuvasti, ja samahan pätee myös suurten jäsenmaiden suhteen. Brysselin byrokraatit, joita kukaan ei ole valinnut vaaleissa minnekään, sanelevat asetukset ja direktiivit - ja tämä kehitys on siis pahenemassa. Liittovaltion sijasta pitää puhua totalitarismikehityksestä: jo Maastrichtin sopimus vuodelta 1993 teki integroiduista maista liittovaltion.
Nämä ja joka päivä tuhat uutta puutetta ja epäkohtaa, kuten Brysselin koneiston korruptio, on kerrottu jo tuhannen tuhatta kertaa joka päivä viimeisen neljännesvuosisadan aikana. Jos ei siinä ajassa ole jo mennyt jakeluun, niin vika on kuulijassa.
"Unohtakaa ne, joita totuus ei kiinnosta", sanoi joku heti tuoreeltaan EU-kaappauksen toteuduttua vuonna 1995, "Työ heidän suhteensa on turhaa".
25 vuoden kuluessa olen tullut samaan lopputulokseen. Eurohurmoslaisuus on parantumaton sairaus, jonka alkuperän määrittämiseen ei ole kenenkään tietotaito vielä riittänyt. Nyt on siis tullut aika lopettaa sikapaini eurohurmoslaisten kanssa, ja ruveta rakentamaan itseämme eli osoittaa tosiasioita kokoava keskustelu EU-kriittisen liikkeen sisälle. Tämä ei tietenkään tarkoita suljettua kaikukammiota, vaan kaikille avointa itsenäisyyspuolueen näkemyksen ja hahmon kehittämistä ja vahvistamista. Siihen ei vain sellaisenaan liity pyrkimys koettaa vakuuttaa vastapuolen edustajia.

Euroskeptikko

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuo unionin laittomuus on niinikään selitetty miljoona kertaa täydellisen pätevin oikeustieteellisin perustein. Unionin luonne suhteessa Suomen perustuslakiin - muistammehan esim. mitä hallitusmuodon §72 sanoi? Entä, mitä EU-kaappauksen aikana voimassa ollut perustuslaki määräsi perustuslakien muuttamisesta?
      Kansanäänestyksen tulos ei antanut oikeutta saati sitovuutta perustuslain muuttamiseen, eikä varsinkaan loukkaamiseen sen enempää kuin eduskunnan yksinkertainen enemmistö.
      Summa summarum eduskunnassa ei ole ollut tähän päivään saakka EU-kaappaukseen riitävää enemmistöä. Se, että lakeja on muutettu jälkikäteen, ei tee rikkomusta oikeutetuksi. Eurovaluutta oli hyväksytty, ja tilirahana voimassa vielä, kun Suomen perustuslaissa seisoi "markka".

      Suuri vääryys ei liene, että valtiokeikauksen tekijät tullaan tuomitsemaan maanpetoksesta rikottuaan aikanaan voimassa olleita lakeja, ja heidän tekohetkellä laittomat päätöksensä tullaan peruuttamaan.

      Euroskeptikko

      • Anonyymi

        Kansan ja puolueiden usko jatkuvaan kasvuun ja rikkaiden ihailu ilmeni myös IPUn politiikassa.Etsittiin ulkomailta parempaa mallia joka todellisuudessa oli ollut Suomessa vuosia.EU edusti sitä mihin emme uskoneet koskaan ja sen tukiaisilla levittämä suuruudenhulluus on tuhonnut kestävän talouden utopian tyrkyttämisellä.Pahin kehitys on tapahtunut maataloudessa jossa toimivat pientilat tuhottiin Hemilän ja kumppaneiden toimesta turhaan koko Suomesta. Tilalle tehtiin valtion valtavin tukiaisin kartanot ja kolhoosit joilla ei ole mitään tulevaisuutta sitten kun rahat on lopussa ja öljykentät tyrehtyneet. Jonkin ajan kuluttua tarvitaan taas talonpoikia ja hevosia tuottamaan ruokaa tämän vuksi. Tätä ei kansa ja kaupunkien väki tule ikinä ymmärtämään vaan mieluummin se kuolee suuruuden utopiaansa .


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Yritykset ja pörssikeinottelijat pitää pistää nyt vastuuseen teoistaan. Niillä ei ole mitään oikeutta pyörittää rahoilla Suomen demokratiaa vaan valta kuuluu kansalle eikä rahalle.Nykypuolueet ovat kaikki korruptoituneita ja siksi antaneet vallan keinottelijoille. Lopputulos on siksi tämä nykyinen tila jossa kaikki on pielessä. Talous on tuhottu niin että rahakin on vain vitsi johon kukaan ei usko. Tämä tautikin leviää vuosikaudet eikä EU ja sen kannattajat ole varautuneet siihen vaan tehneet kaikki jotta tauti leviää holtittomasti maasta toiseen. Yritykset ja pörssi käärii epidemian avulla summia joita eivät tienaa myynnistään.Irvokkuus paljastuu joskus ja siitä seuraa huonoa kaikelle.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1846
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe