Tukiainenko 6+1 lehden uusi bloggaaja???

Anonyymi

Tuksun facessa" Aloitan Seiskan blogin kirjoittamisen nyt syksyllä 2020, usean vuoden tauon jälkeen. Kirjoitan uudesta elämästäni Tukholmassa, tulevana äitini olemisesta, millaista on elää ulkomaalaisen miehen kanssa, ja kaikesta muusta, näkökulmia Ruotsissa elämiseen verrattuna Suomeen, kulttuurista ja kaikesta mahdollisesta

I start to write a blog again for 7-Days magazine at Aller Company, now during the Fall. I was both writing and doing videos for The magazine for several years, around 7-10 years ago and I start it now again. I’ll write in Finnish about how life is in Sweden, how it’s being a mom, the cultural differences, about general things, different kind of subjects.

Vielä talvella lehti oli saatanasta ja sen toimittajat haukuttiin maanrakoon.
Onko lehdeltä mennyt arvostelukyky, Tuksun entinen blogi oli ihan surkea, koko ajan itserakkautta ja omakehua eikä teksti ole sen kummemmaksi muuttunut. Aiheesta sai aikanaan potkut. Eikö siellä ollut muka kuvia niitten satunnaispanojen vehkeistäkin???? Yöks.

85

1117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä taas näätiä harmittaa ja ollaan kateellisia.

      • Anonyymi

        Minuapa ei. En ole näätä, enkä Tuksu-fani, mutta aion kyllä lueskella Tuksun juttuja.
        Ne ovat hauskaa ja harmitonta viihdettä, siinä missä muukin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minuapa ei. En ole näätä, enkä Tuksu-fani, mutta aion kyllä lueskella Tuksun juttuja.
        Ne ovat hauskaa ja harmitonta viihdettä, siinä missä muukin.

        Selvittäisköhän Tuksu tuon salaperäisen turkkilaisen miljonäärin, kuka hän on, kun hän nyt on seiskan blogaaja siellä ruattin maalla.
        Tai löytysköhän ruattalaisista juorulehistä mittää juttua heistä.


    • Anonyymi

      Ei tuossa blogissa ole mitään järkeä, yleensä lehtien blogit on jollain tavalla normaalien ihmisten kirjoittamia joihin lukijat voi myös samaistua. Esim Lola ja Mikkonen, molemmilla on kokemusta hyvinkin samaistuttavista asioista. Toinen on kokenut ihonväriin liittyviä ennakkoluuloja ja toisella on erityislapsia joilla on ADHD ja oli pitkään omaishoitaja.

      Mutta Tuksu joka ei ole osannut edes koiriaan hoitaa ja likipitäen jokainen ex on saanut pataansa, bloggaa äitinä olemisesta ja parisuhteesta?

    • Anonyymi

      Tunkki voisi antaa asiantuntevia kultturelleja kommentteja onko katsomissaan elokuvissa kaikki asennot ja huohotukset oikein, nehän se kuulemma osaa. Mikä on toisaalta tunkin oma väite ja yhtä totta kuin kaikki muutkin tunkin totuudet.

      Tunkin blogi onkin huumoriblogi. Kyllä seiska sen varmaan ja taatusti tietää vanhastaan. Varmaan kävimäärien mukaan sen verran kannattavaa, mainostulot ko. sivulta, että possun palkkaaminen kannattaa. Tuskin sille paljoa edes maksetaan. Tavislukija ei tiedä mikä tunkki on naisiaan, ja saavat tavata huuli pyöreänä niitä töräytyksiä ja ihmetellä onko kaikki väitetty totta ja että mikä tämä hyypiö on.

    • Anonyymi

      Tuxu blogistina on huono vitsi. Ei hän osaa kertoa mitään ilman, että hän kehuu itseään jokaisessa käänteessä. Jos kirveslehti on antanut tilaisuuden Tuxulle, niin kovin kauan homma ei tule jatkumaan. Sekavaa ajatusvirtaa ja sanajärjestys on usein väärin. Hän tulee kehumaan ja esittelemään kauppaan jääneitä tavaroita. ”Ostin suoraan tämän söpön ja tyttömäisen kukkamekon tyttärelleni.” Aiheet tulevat pyörimään materian ympärillä. Olen varma, että lapsi tulee sanomaan jo viikon ikäisenä, että: ”Sinä olet niin kaunis äiti!” Ihmelapsi joka on perinyt kaikki äitinsä hyvät ja hienot ominaisuudet. Kaupungilla Tuxu pysäytetään joka 50. metrin välein ja itkevät uskovaiset kehuvat kilvan äidin ja tyttären kauneutta.

    • Anonyymi

      Huonosti on asiat numerolehdellä, jos bloggaajaksi kelpaa Tuksu. Eukko ei tiedä kuusta eikä maasta hölkäsen pöläystä, saatikka että olisi kykeneväinen vertailemaan ”ulkomailla” asumistaan täällä.

      Ja ihan jumala on kuullut rukouksen, antoi persaukisen maahanmuuttajan sängynlämmittäjäksi ja mahdollisti synnissä elämisen ja sen myötä on nyt paksuna. Kyse ei ole siunatusta tilasta, ei missään muodossa, Tuksu teki syntiä ja siitetty lapsi tulee kantamaan äitinsä synnin taakkaa harteillaan. Lapsi on jo ennen syntymäänsä kirottu, joten Tuksun on ihan turha vakuuttaa, että on ”sopinut” syntinsä jumalan kanssa. Yksi syntinen ei ole sen paremmassa asemassa kuin kukaan toinenkaan, ei edes syntymätön lapsi. Miten edes kehtaa puhua raskaudestaan että se olisi jumalan siunaama. Niin kuin Tuksu on paasannut syntisten kohtalosta, kuutioon joutumisesta, matojen nakertaessa onkaloitaan, elävänä palavana ym.

      Ja Tuksun paasaus koronarokotetta vastaan on typerää. Jos numerolehti sallii tällaisen sairaan propagandan , on se vastuutonta. Muka mikrosiru asennetaan silloin ihmisiin ja se on Raamatun pedon merkki. Tämäkö on numerolehdenkin kanta???

    • Anonyymi

      Pakkohan tuksun on jostain rahaa saada ja seiskalla on viime aikoina ollut tapana autella yhteiskunnan vähäosaisia, esim tää romutransu.
      Harmi vaan että tuksun ulosanti on todella huonoa, työmoraali samoin. Veikkaan että kyseessä on kerran kuukaudessa ilmestyvä, jonkun muun kirjoittama teksti.

      • Anonyymi

        Jos ei seisemänpäivää -lehdellä ole mennyt kovin hyvin muutoinkaan viime vuosina, niin tuo ei ainakaan tilannetta paranna. Muistetaan vielä liiankin hyvin sen edelliset tekstit. Pelkkä ulosanti on onnetonta, sisällöstä puhumattakaan. - En aio muutoinkaan osallistua mitenkään Tunkin elämän kustantamiseen, ja muiden hyväksikäytön tukemiseen, ja koirien laiminlyöntiin. Lisäksi reissaa jatkuvasti koronasta piittaamatta kahden maan väliä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos ei seisemänpäivää -lehdellä ole mennyt kovin hyvin muutoinkaan viime vuosina, niin tuo ei ainakaan tilannetta paranna. Muistetaan vielä liiankin hyvin sen edelliset tekstit. Pelkkä ulosanti on onnetonta, sisällöstä puhumattakaan. - En aio muutoinkaan osallistua mitenkään Tunkin elämän kustantamiseen, ja muiden hyväksikäytön tukemiseen, ja koirien laiminlyöntiin. Lisäksi reissaa jatkuvasti koronasta piittaamatta kahden maan väliä.

        Niin, ja miksi reissaa. Eikö uusi kotimaa olekaan niin ihana mitä on annettu ymmärtää. Ettei vaan köyhä ja harmaa kateellisten ihmisten maa ole kuitenkin maailman paras.
        Ja tuli tehtyä virhearvio, kun kuviteltiin että onni löytyy muualta.
        Vaikeahan se on ihmisen myöntää erehtyneensä.


    • Anonyymi

      Tunkero sopii vallan mainiosti Seiskaan. Molemmat ovat samalla tasolla. Lehtiavustajan jutut on luettu kymmeniä kertoja. Samaa se vatkaa. Suvun suurimmat saavutukset kerrataan: mammamuratti kolmonen Miss Matkailu -kisassa Varkaudessa noin 50 vuotta sitten ja Julkku sai pienen mustavalkean kuvan Playboyhin.

      Jos Tunkero porsii, hänet otetaan Ruotsin Ensi kotiin sikäli kuin siellä on sellaisia. Siitä ei sen enempää.

      Omakehu ja jopa alle puolitoistametrisen sinttisiskon kehuminen ovat vakioaiheita.

      Voi tietysti olla niinkin, että bloggaaminen onkin väärinkäsitys.

    • Anonyymi

      Mielenkiintoinen Blogi tulossa. 42- vuotias ensisynnyttäjä valtavien haasteiden edessä. Yö- syötöt, imetykset, vauvan kylvetykset, vaipan vaihdot, vauvan itkujen tulkinnat ja lisäksi aikaa jostain hoitaa myös itseään. Uusi parisuhde kihlatun Paulin kanssa, ja hänen kulttuuriperintöön tutustuminen. Kotimamma Tuksu tulee yllättämään . Maltan tuskin odottaa, jos raskaus on totta, mitä epäilen .

    • Anonyymi

      Lisää kirjoitettavaa tulee hänelle jos lillasyrran suhe muuttuu. Enteitä on jo,vallanderin naama on mennyt totisemmaksi ajan myötä, kukaties tulevaisuus pelottaa, jos syrrani muuttuu isomman mukaiseksi. Kytkin on hyvä pitää lähtökunnossa koko ajan.

    • Noi roskalehdethän nimenomaan haluaa kohahduttaa. Miettikääpä vaikka sitä, että jotta paljonko näätiä on vuosien saatossa osallistunut myhyn haukkumisforumilla Johannasta kirjoittamiseen. Nyt ne näädät sittten kuola suusta valuen ryntäävät myhyn hellästä huomasta "salaa" lueskelemaan kilpailevan roskalehden uutisia. Ja 5 2 kiittää, kun saa klikkauksia. Eli varastaa myhyltä lukijoita ja vieläpä tienaa sillä.

      Kun Johanna kirjoitaa siellä roskapaskalehdessä, niin varmaankin sinne avataan myös keskusteluosia Johannan ympärille. Niinpä siellä näädät viihtyvät hyvin ja käyvät jatkuvasti kattomassa, että onko mitään uutta. Joten myhystä häviää paljon klikkauksia ja kirjoituksia pois, koska kaikki haluaa lukea Johannan ominsanoin kertomia kuulumisia toisesta kilpailevasta paskalehdestä. Myhyähän tuo eniten harmittaa ja hyvä niin.

    • Anonyymi

      Mihin jäi Veli vai mikä hänen nimi on? Joko niillä meni pänks

      • Anonyymi

        Veijoako tarkoitat? Kustantaa yhä Tuksun Helsingin asuntoa ja seurustelee omasta mielestään glamourprinsessan kanssa. Jutut tyttöystävästä ovat valetta ja median ajojahti.


    • Anonyymi

      Tunkin veljen nimi on Joel.

    • Anonyymi

      Kannattaako nyt mielipuolen mitään kirjoitella. Sairaseläke olisi parempi vaihtoehto. Kun ei sitä rikasta miestäkään koskaan saanut.

    • Anonyymi

      Eipä ole tarkkaa ajankohtaa sovittu Seiskan kanssa: "syksyllä 2020". Senhän pitäisi lykätä omien sanojensa mukaan kakrua ulos jo syyskuussa. Onko eka jutun aihe: kuinka kusetin näätiä tekomahalla ja tekotiineydellä.

    • Anonyymi

      JMT facessa "Kohta Seiska alkaa lähettämään Johannan haastatteluita, raskausajan kuulumisia Tukholmasta ja kaikkea kivaa 🙂 Johanna tulee myös vieraaksi suosittuun TV talk show ohjelmaan!"
      Johanna tekee loistokkaan paluun julkisuuteen. Media oikein kilpailee hänestä, kaikki ovat kiinnostuneita uusista kuulumisista!

      • Anonyymi

        Ja Johanna saa terveen ja kauniin tyttären, jonka kasvattaa fiksuksi ja tasapainoiseksi!
        Rakkauden täyttämässä kodissa tuoksuu pulla ja kauniit lastenlaulut kajahtelee...........
        Ja niin kaikki elivät "onnellisina" elämänsä loppuun asti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja Johanna saa terveen ja kauniin tyttären, jonka kasvattaa fiksuksi ja tasapainoiseksi!
        Rakkauden täyttämässä kodissa tuoksuu pulla ja kauniit lastenlaulut kajahtelee...........
        Ja niin kaikki elivät "onnellisina" elämänsä loppuun asti.

        Puhumattakaan niistä Tuksun tuomiopäivän-julistuksista.


      • Anonyymi

        Susanna Päivärinta kohtelee haastateltavia asiallisesti, joten Tuksu voi huomenna valehdella vatsansa kylläisyydestä.

        On siunattu raskaus, syntiä ei ole tehty. Jumalan lahja ym. potaskaa. Julkisuuden kipeä, joka ei halua julkisuutta.

        Säälipisteitä. Kateelliset ilkeät suomalaiset.


      • Anonyymi

        Tätäkö meille tarjoillaan verovaroilla? Eipä sitten kannata edelleenkään telkkua avata.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Susanna Päivärinta kohtelee haastateltavia asiallisesti, joten Tuksu voi huomenna valehdella vatsansa kylläisyydestä.

        On siunattu raskaus, syntiä ei ole tehty. Jumalan lahja ym. potaskaa. Julkisuuden kipeä, joka ei halua julkisuutta.

        Säälipisteitä. Kateelliset ilkeät suomalaiset.

        Varmasti on naama niin maireana kuin olla ja voi ja itseriittoinen olemus takuulla paistaa läpi eleistä ja puheesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tätäkö meille tarjoillaan verovaroilla? Eipä sitten kannata edelleenkään telkkua avata.

        Veikkaus, että kuinka monta kertaa Tunkio ehtii haistattelun aikana sukimaan tekotukkaansa?

        □ alle 30

        □ noin 70

        □ reilusti yli 100 kertaa

        □ takkukasa jää käteen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Susanna Päivärinta kohtelee haastateltavia asiallisesti, joten Tuksu voi huomenna valehdella vatsansa kylläisyydestä.

        On siunattu raskaus, syntiä ei ole tehty. Jumalan lahja ym. potaskaa. Julkisuuden kipeä, joka ei halua julkisuutta.

        Säälipisteitä. Kateelliset ilkeät suomalaiset.

        Eikö se Päivärinta ole ihan järkevänoloinen eukkeli? Kuis se nyt joutavanpäiväisen maiskuttelijan, taparikollisen, monesta uskislahkosta poispotkitun, toisten elätettävän ottaa haastateltavakseen? Tehdäänkö siitä semmoinen pinkin ruusunpunainen, vauvantuoksuinen sopo haastattelu? Susanna voisi kyllä kysellä tuosta korona ajan jatkuvasta ramppaamisesta eestaas, ja tunkin mielipidettä hamraan ja kauniiden ihmisten maan käytännöistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tätäkö meille tarjoillaan verovaroilla? Eipä sitten kannata edelleenkään telkkua avata.

        Haastattelu annetaan etänä, videoidaan siis. Se ei tule televisioon vaan käsittääkseni Päivärinta talk-show on nähtävissä vain netissä. Toivottavasti Päivärinta on oma tiukka itsensä ja laittaa Tukiaisen tiukoille eikä niele kaikkia valheita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Veikkaus, että kuinka monta kertaa Tunkio ehtii haistattelun aikana sukimaan tekotukkaansa?

        □ alle 30

        □ noin 70

        □ reilusti yli 100 kertaa

        □ takkukasa jää käteen

        ❤vaivannäöstä.
        >100 kertaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Susanna Päivärinta kohtelee haastateltavia asiallisesti, joten Tuksu voi huomenna valehdella vatsansa kylläisyydestä.

        On siunattu raskaus, syntiä ei ole tehty. Jumalan lahja ym. potaskaa. Julkisuuden kipeä, joka ei halua julkisuutta.

        Säälipisteitä. Kateelliset ilkeät suomalaiset.

        Minä en ole oikein perillä Tuksun asioista ja minusta se oli hyvä haastettelu. Kertoi myös miten ilkeitä ihmiset voi olla.


    • Anonyymi

      Eihän blogien kirjoittamista ole Seiskan ilmoitusta?

      • Anonyymi

        Ei ole, ja Johannaltahan piti tulla tarua odotuksesta ja muusta jo ennen tätä.


    • Anonyymi

      Pääsi lyllerö hömppätoimittaja Susa Iltapäivärinnan etähaastatteluun. Muunnettua totuutta tuli tuutin täydeltä.

    • Anonyymi

      Päivätissin haastattelussa Tunkin mahan koko jäi epäilyksenalaiseksi, kun toimittaja pyysi yllättäen näyttämään mahaa. Tänään sitten on Tunkki julkistanut vääristelevää kuvaa valtavasta möhömahasta, jota on käsin kannatellut. Tekopötsihän siellä.

    • Anonyymi

      Nettisarja tulossa

      Johannan raskaudesta kertova Kohusta kehtoon -dokumenttisarjasta julkaistaan uusi jakso perjantaisin Seiskan verkkosivuilla 4.9. alkaen.

      Seiskan koukuttavassa alkuperäissarjassa seurataan Johannan raskauden loppuvaihetta aina synnytykseen ja vauvan ensimmäisiin viikkoihin asti. Sarjassa päästään myös kurkistamaan Johannan elämään Ruotsissa.

      – Sarja esittelee minusta uuden puolen. Lapsen saaminen on elämäni hienoimpia asioita.

      https://web.archive.org/web/20160808033157/http://johannatukiainen.seiska.fi/

      Vielä löytyy Tuksun vanha blogi. Jos taso on edelleen tätä luokkaa, ihmettelen 5 2 päätöstä ottaa Tuksu uudelleen.

      • Anonyymi

        Missä sarja jakso on näkyvissä? Nyt on 4.9?


    • Anonyymi

      Seiska aavistaa, että kiinnostus Tunkin erikoisen, hämäräperäisen suhteen spektakulaarista romahdusta kohtaan on valtava. Jokainen tietää, että se sotkuksi on menevä.

      Lisäksi 42-vuotiaana odottajana Tunkki kuuluu riskiryhmään, joka kaiken lisäksi on onnistuneesti seilaten vältellyt neuvolat ja lääkärintarkastukset menneen kesän aikana. Entä miten jatkossa käy lapsen glamourin ristiaallokossa? Kenelle lapsi lopulta päätyy?

      Seiskahan rakastaa seksiä ja skandaaleja.

      Tämä meneillään oleva suuri soppa, hullupuuro ja kohu ovat Seiskalle tuottoisa aihe kuten Ranta-aho-Belorf-Therman-Aitolehti-draama.

    • Anonyymi

      Tunkilla enää yksi piski, se rääpäle. Muslimithan vihaavat koiria.

      Tunkki voisi rehellisesti näyttää nykyisen asuntonsa ja sen (mamma tai Mehmetti), jonka kanssa asuu. Tuleeko tämä perjantain videossa vai blogissa torstaina. Vai jääkö asia salatuksi.

      • Anonyymi

        Eikö se Bella matkannut autossa Varkaudesta? Useinhan se on ollut mammalla hoidossa myös. Taisi pyöriä jaloissakin jossain kuvassa uudessa kämpässä vielä viikko sittten makuuhuoneessa.


      • Anonyymi

        Onko mies muslimi? Käsittääkseni etelä Euroopasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko mies muslimi? Käsittääkseni etelä Euroopasta.

        Kosovon albaani.


    • Anonyymi

      Hiljaiseloa Solnassa? Vanhan tiedon mukaan silloin tapahtuu tai on tapahtunut jotain. Blogissa sitä ei ainakaan käsitellä.

      • Anonyymi

        Onko siellä lastensuojelu käynyt soittamassa ovikelloa? Tarkistavat päihdeäidin kodin, sopiiko sikolätti lapselle.


      • Anonyymi

        Tuksu on ollut parina aamuna aikaisin hereillä, vaikka yleensä nukkuu myöhään iltapäivään. Mikähän sitä valvottaa?


    • Anonyymi

      ”Mietiskelijä” kirjoitti Hymyssä, että Vellille on toinen nainen kierroksessa! Jippii! Nyt kokoamaan turvajoukkoja Loviisaan sotanorsun hyökkäyksen torjumiseksi.

      • Anonyymi

        Tuksu saa maistaa omaa lääkettään kerrankin. Hänellähän on toinen ollut ainakin alkuvuodesta lähtien. ja valehteli Veijolle tulevansa takaisin.


    • Anonyymi

      Hieno juttu, jos Vellillä nainen. Se saa sotanorsun raivoon. Joko tämän Seiskassa on se paljon mainostettu blogi?

      • Anonyymi

        Huomenna alkaa Seiskan nettisarja paljon kohutusta raskaudesta.


    • Anonyymi

      Jää varmasti kertomatta bisnespanojen määrän vuodenvaihteessa. Muuten turha jakso.

    • Anonyymi

      Seiska voisi kerroilla lukijoille Tuksun ulosottoveloistakin ja uskonnollisesta hihhuloinnista.
      Johanna Mia Tukiainen

      9 t ·

      Uusi maailmanjärjestys, eli NWO eli New World Order on harvinaisen helppoa globalisteille ja paholaisen palvojille toteuttaa kun esim. suomalaiset ovat sokeita lampaita, oikein joukolla vaaditaan kommunismin täyteenpanoa, yksityisyrittäjyyden kaatamista, koko maailman talouden romahduttaminen, tyhmyydestä tullaan sakottamaan!!! Ei tässä ole kyseessä mikään ”ihmisten varjeleminen pahalta virukselta” eikä mikään siihen suuntaankaan kuin valheellinen THL ja muu potaska syöttää.

      Sanon EI pakollisille maskeille, naurettavalle ihmisten vahtimisille, korona vilkuille puhelimiin ja ehdoton EI millekään pakkorokotukselle jota rokotuksen markkinoijat ja keksijät eivät itsekään ota!!!!!!

      HERÄTKÄÄ!!!!

      • Anonyymi

        Tuksu pitää facessa paatosta:
        "Harvinaisen selvä, mistä tässä keksityssä ”pandemiassa” on kyse. Maailma vedetään vaikka väkisin kohti maailmanlaajuista Kiina ja Pohjois-Korea menoa, ihmisten täydellä valvonnalla ja hallinnalla. En voi käsittää, miten suomalaiset vielä itse ovat mukana innolla tämän täytäänpanossa???? Anteeksi vaan mutta nyt sanon että kyllä on tyhmää jengiä!!!! Kaikki on suoraan nenän edessä ja silti ihminen yrittää kiistää nämä; tämä on Raamatun Ilmestyskirja luku 13. Mitä tulee lukemiini kristillisiin kirjoihin, niin pedonmerkki on ensin vapaaehtoinen ja myöhemmin pakollinen; mutta noudattaa tätä linjaa! Ja koska monet uskovatkin ihmiset yrittävät selittää naiivisti asiaa että kyseessä on ”lähimmäisen rakkaus” ja ”pelottavan viruksen” nimissä ”läheisten suojelu”, niin mennään kovaa vauhtia kohti maailman laajuista kommunismia, fasismia, jota globalistit niin innolla vetää ja kun huomataan että kaikki oikeudet onkin viety, maailman talous romahtanut täysin niin sitten on liian myöhäistä. Kaaoksesta pyritään tekemään ratkaisu, ”Hajota ja hallitse” periaate, suututtaa tämä ihmisten perusoikeuksien pois vieminen niin että ihmiset itse ovat siinä vielä mukana!!!!! David Wilkerson varoitti tästä vuonna 1986 puheessaan (löytyy YouTubesta), jossa hän nimenomaan sanoi, että maailman talous tullaan kaatamaan alas ja antikristus ei voi nousta valtaan, ellei ensin luoda suuret ongelmat. Sieltä sitten nousee kätevästi myös ”maailman pelastaja” jossain vaiheessa, kuten ”hyväintekijä” Bill Gates leikkii sokeistanuiden ihmisten edessä olevansa, vaikka hän kuuluisi oikeasti nyt vankilaan."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuksu pitää facessa paatosta:
        "Harvinaisen selvä, mistä tässä keksityssä ”pandemiassa” on kyse. Maailma vedetään vaikka väkisin kohti maailmanlaajuista Kiina ja Pohjois-Korea menoa, ihmisten täydellä valvonnalla ja hallinnalla. En voi käsittää, miten suomalaiset vielä itse ovat mukana innolla tämän täytäänpanossa???? Anteeksi vaan mutta nyt sanon että kyllä on tyhmää jengiä!!!! Kaikki on suoraan nenän edessä ja silti ihminen yrittää kiistää nämä; tämä on Raamatun Ilmestyskirja luku 13. Mitä tulee lukemiini kristillisiin kirjoihin, niin pedonmerkki on ensin vapaaehtoinen ja myöhemmin pakollinen; mutta noudattaa tätä linjaa! Ja koska monet uskovatkin ihmiset yrittävät selittää naiivisti asiaa että kyseessä on ”lähimmäisen rakkaus” ja ”pelottavan viruksen” nimissä ”läheisten suojelu”, niin mennään kovaa vauhtia kohti maailman laajuista kommunismia, fasismia, jota globalistit niin innolla vetää ja kun huomataan että kaikki oikeudet onkin viety, maailman talous romahtanut täysin niin sitten on liian myöhäistä. Kaaoksesta pyritään tekemään ratkaisu, ”Hajota ja hallitse” periaate, suututtaa tämä ihmisten perusoikeuksien pois vieminen niin että ihmiset itse ovat siinä vielä mukana!!!!! David Wilkerson varoitti tästä vuonna 1986 puheessaan (löytyy YouTubesta), jossa hän nimenomaan sanoi, että maailman talous tullaan kaatamaan alas ja antikristus ei voi nousta valtaan, ellei ensin luoda suuret ongelmat. Sieltä sitten nousee kätevästi myös ”maailman pelastaja” jossain vaiheessa, kuten ”hyväintekijä” Bill Gates leikkii sokeistanuiden ihmisten edessä olevansa, vaikka hän kuuluisi oikeasti nyt vankilaan."

        Valitut palat Tunkin ylläolevista käsityksistä:

        … Bill Gates on täysin antikristillinen psykopaatti, joka kuuluisi vankilaan. Sun kannattaisi mielummin poistaa THL; Yle, Iltalehti, MTV, WHO ja muut propagandaa levittävät valemediat kuin että poistat kristittyjä.

        … Ei tässä ole kyseessä mikään ”ihmisten varjeleminen pahalta virukselta” eikä mikään siihen suuntaankaan kuin valheellinen THL ja muu potaska syöttää.

        Sanon EI pakollisille maskeille, naurettavalle ihmisten vahtimisille, koronavilkuille puhelimiin ja ehdoton EI millekään pakkorokotukselle jota rokotuksen markkinoijat ja keksijät eivät itsekään ota!!!!!! HERÄTKÄÄ!!!!

        On, on se aivan sekaisin!😁


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuksu pitää facessa paatosta:
        "Harvinaisen selvä, mistä tässä keksityssä ”pandemiassa” on kyse. Maailma vedetään vaikka väkisin kohti maailmanlaajuista Kiina ja Pohjois-Korea menoa, ihmisten täydellä valvonnalla ja hallinnalla. En voi käsittää, miten suomalaiset vielä itse ovat mukana innolla tämän täytäänpanossa???? Anteeksi vaan mutta nyt sanon että kyllä on tyhmää jengiä!!!! Kaikki on suoraan nenän edessä ja silti ihminen yrittää kiistää nämä; tämä on Raamatun Ilmestyskirja luku 13. Mitä tulee lukemiini kristillisiin kirjoihin, niin pedonmerkki on ensin vapaaehtoinen ja myöhemmin pakollinen; mutta noudattaa tätä linjaa! Ja koska monet uskovatkin ihmiset yrittävät selittää naiivisti asiaa että kyseessä on ”lähimmäisen rakkaus” ja ”pelottavan viruksen” nimissä ”läheisten suojelu”, niin mennään kovaa vauhtia kohti maailman laajuista kommunismia, fasismia, jota globalistit niin innolla vetää ja kun huomataan että kaikki oikeudet onkin viety, maailman talous romahtanut täysin niin sitten on liian myöhäistä. Kaaoksesta pyritään tekemään ratkaisu, ”Hajota ja hallitse” periaate, suututtaa tämä ihmisten perusoikeuksien pois vieminen niin että ihmiset itse ovat siinä vielä mukana!!!!! David Wilkerson varoitti tästä vuonna 1986 puheessaan (löytyy YouTubesta), jossa hän nimenomaan sanoi, että maailman talous tullaan kaatamaan alas ja antikristus ei voi nousta valtaan, ellei ensin luoda suuret ongelmat. Sieltä sitten nousee kätevästi myös ”maailman pelastaja” jossain vaiheessa, kuten ”hyväintekijä” Bill Gates leikkii sokeistanuiden ihmisten edessä olevansa, vaikka hän kuuluisi oikeasti nyt vankilaan."

        "Harvinaisen selvä, mistä tässä keksityssä ”pandemiassa” on kyse. Maailma vedetään vaikka väkisin kohti maailmanlaajuista Kiina ja Pohjois-Korea menoa, ihmisten täydellä valvonnalla ja hallinnalla. En voi käsittää, miten suomalaiset vielä itse ovat mukana innolla tämän täytäänpanossa???? Anteeksi vaan mutta nyt sanon että kyllä on tyhmää jengiä!!!! "
        Kiitos tästä kohteliaisuudesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuksu pitää facessa paatosta:
        "Harvinaisen selvä, mistä tässä keksityssä ”pandemiassa” on kyse. Maailma vedetään vaikka väkisin kohti maailmanlaajuista Kiina ja Pohjois-Korea menoa, ihmisten täydellä valvonnalla ja hallinnalla. En voi käsittää, miten suomalaiset vielä itse ovat mukana innolla tämän täytäänpanossa???? Anteeksi vaan mutta nyt sanon että kyllä on tyhmää jengiä!!!! Kaikki on suoraan nenän edessä ja silti ihminen yrittää kiistää nämä; tämä on Raamatun Ilmestyskirja luku 13. Mitä tulee lukemiini kristillisiin kirjoihin, niin pedonmerkki on ensin vapaaehtoinen ja myöhemmin pakollinen; mutta noudattaa tätä linjaa! Ja koska monet uskovatkin ihmiset yrittävät selittää naiivisti asiaa että kyseessä on ”lähimmäisen rakkaus” ja ”pelottavan viruksen” nimissä ”läheisten suojelu”, niin mennään kovaa vauhtia kohti maailman laajuista kommunismia, fasismia, jota globalistit niin innolla vetää ja kun huomataan että kaikki oikeudet onkin viety, maailman talous romahtanut täysin niin sitten on liian myöhäistä. Kaaoksesta pyritään tekemään ratkaisu, ”Hajota ja hallitse” periaate, suututtaa tämä ihmisten perusoikeuksien pois vieminen niin että ihmiset itse ovat siinä vielä mukana!!!!! David Wilkerson varoitti tästä vuonna 1986 puheessaan (löytyy YouTubesta), jossa hän nimenomaan sanoi, että maailman talous tullaan kaatamaan alas ja antikristus ei voi nousta valtaan, ellei ensin luoda suuret ongelmat. Sieltä sitten nousee kätevästi myös ”maailman pelastaja” jossain vaiheessa, kuten ”hyväintekijä” Bill Gates leikkii sokeistanuiden ihmisten edessä olevansa, vaikka hän kuuluisi oikeasti nyt vankilaan."

        " Puolen vuoden kokemukseni jälkeen, no pakko sanoa, että ruotsalaiset ovat myös huomattavasti sivistyneempiä, hienovaraisempia, kansainvälisempiä ja fiksumpia kuin suomalaiset. "


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuksu pitää facessa paatosta:
        "Harvinaisen selvä, mistä tässä keksityssä ”pandemiassa” on kyse. Maailma vedetään vaikka väkisin kohti maailmanlaajuista Kiina ja Pohjois-Korea menoa, ihmisten täydellä valvonnalla ja hallinnalla. En voi käsittää, miten suomalaiset vielä itse ovat mukana innolla tämän täytäänpanossa???? Anteeksi vaan mutta nyt sanon että kyllä on tyhmää jengiä!!!! Kaikki on suoraan nenän edessä ja silti ihminen yrittää kiistää nämä; tämä on Raamatun Ilmestyskirja luku 13. Mitä tulee lukemiini kristillisiin kirjoihin, niin pedonmerkki on ensin vapaaehtoinen ja myöhemmin pakollinen; mutta noudattaa tätä linjaa! Ja koska monet uskovatkin ihmiset yrittävät selittää naiivisti asiaa että kyseessä on ”lähimmäisen rakkaus” ja ”pelottavan viruksen” nimissä ”läheisten suojelu”, niin mennään kovaa vauhtia kohti maailman laajuista kommunismia, fasismia, jota globalistit niin innolla vetää ja kun huomataan että kaikki oikeudet onkin viety, maailman talous romahtanut täysin niin sitten on liian myöhäistä. Kaaoksesta pyritään tekemään ratkaisu, ”Hajota ja hallitse” periaate, suututtaa tämä ihmisten perusoikeuksien pois vieminen niin että ihmiset itse ovat siinä vielä mukana!!!!! David Wilkerson varoitti tästä vuonna 1986 puheessaan (löytyy YouTubesta), jossa hän nimenomaan sanoi, että maailman talous tullaan kaatamaan alas ja antikristus ei voi nousta valtaan, ellei ensin luoda suuret ongelmat. Sieltä sitten nousee kätevästi myös ”maailman pelastaja” jossain vaiheessa, kuten ”hyväintekijä” Bill Gates leikkii sokeistanuiden ihmisten edessä olevansa, vaikka hän kuuluisi oikeasti nyt vankilaan."

        "Johanna Mia Tukiainen jos osaat englantia, niin suosittelen juttelemaan amerikkalaisten kristittyjen kanssa, heillä on hyvin pitkälle tietoa siitä, missä mennään ja mikä tämä juttu on. Olen varoittanut, että ihmisiä pyritään hallitsemaan median kautta joka syöttää propagandaa, ja ihmiset saadaan pelon kautta paremmin hallintaan. Koronasta on tehty tahalleen pelkoa lietsova asia, jonka kautta maailma saadaan vietyä NWO:hon.

        Johanna Mia Tukiainen Raamattu ei valehtele. En tunne ketään uskovaa, joka puolustelisi rokotetta, paitsi sinä. Kuten kirjoitin, en usko että korona rokote on vielä itse pedonmerkki, mutta se ei ole missään nimessä sellainen asia, mikä kenenkään tulee ottaa. Bill Gates on täysin antikristillinen psykopaatti, joka kuuluisi vankilaan. Sun kannattaisi mielummin poistaa THL; Yle, Iltalehti, MTV, WHO ja muut propagandaa levittävät valemediat kuin että poistat kristittyjä."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Johanna Mia Tukiainen jos osaat englantia, niin suosittelen juttelemaan amerikkalaisten kristittyjen kanssa, heillä on hyvin pitkälle tietoa siitä, missä mennään ja mikä tämä juttu on. Olen varoittanut, että ihmisiä pyritään hallitsemaan median kautta joka syöttää propagandaa, ja ihmiset saadaan pelon kautta paremmin hallintaan. Koronasta on tehty tahalleen pelkoa lietsova asia, jonka kautta maailma saadaan vietyä NWO:hon.

        Johanna Mia Tukiainen Raamattu ei valehtele. En tunne ketään uskovaa, joka puolustelisi rokotetta, paitsi sinä. Kuten kirjoitin, en usko että korona rokote on vielä itse pedonmerkki, mutta se ei ole missään nimessä sellainen asia, mikä kenenkään tulee ottaa. Bill Gates on täysin antikristillinen psykopaatti, joka kuuluisi vankilaan. Sun kannattaisi mielummin poistaa THL; Yle, Iltalehti, MTV, WHO ja muut propagandaa levittävät valemediat kuin että poistat kristittyjä."

        "Johanna Mia Tukiainen hohhoijaa…..!!! Ei tässä ole kyseessä pelkääminen, vaan järjen käyttö! Yksinkertaisesti sanottuna: en ota rokotetta, en käytä maskeja, en lataa korona sovellusta. En myöskään tule liittymään uuteen maailmanjärjestykseen enkä tule ottamaan pedonmerkkiä, jonka monet uskovat tulee ottamaan, mikäli et tiennyt myöskään sitä. Kyseessä on joku merkki joka tulee ihmisen otsaan tai oikeaan käteen, jota ilman ei voi ostaa eikä myydä (Ilmestyskirja 13) ja uskovan velvollisuus on varoittaa siitä. Ei sitä tarvitse sen enempää pelätä kunhan tietää, ettei ota sitä. Mitä tulee tähän suureen korona vedätykseen, niin tutki itse mitä sanon. En ole todellakaan ainoa."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuksu pitää facessa paatosta:
        "Harvinaisen selvä, mistä tässä keksityssä ”pandemiassa” on kyse. Maailma vedetään vaikka väkisin kohti maailmanlaajuista Kiina ja Pohjois-Korea menoa, ihmisten täydellä valvonnalla ja hallinnalla. En voi käsittää, miten suomalaiset vielä itse ovat mukana innolla tämän täytäänpanossa???? Anteeksi vaan mutta nyt sanon että kyllä on tyhmää jengiä!!!! Kaikki on suoraan nenän edessä ja silti ihminen yrittää kiistää nämä; tämä on Raamatun Ilmestyskirja luku 13. Mitä tulee lukemiini kristillisiin kirjoihin, niin pedonmerkki on ensin vapaaehtoinen ja myöhemmin pakollinen; mutta noudattaa tätä linjaa! Ja koska monet uskovatkin ihmiset yrittävät selittää naiivisti asiaa että kyseessä on ”lähimmäisen rakkaus” ja ”pelottavan viruksen” nimissä ”läheisten suojelu”, niin mennään kovaa vauhtia kohti maailman laajuista kommunismia, fasismia, jota globalistit niin innolla vetää ja kun huomataan että kaikki oikeudet onkin viety, maailman talous romahtanut täysin niin sitten on liian myöhäistä. Kaaoksesta pyritään tekemään ratkaisu, ”Hajota ja hallitse” periaate, suututtaa tämä ihmisten perusoikeuksien pois vieminen niin että ihmiset itse ovat siinä vielä mukana!!!!! David Wilkerson varoitti tästä vuonna 1986 puheessaan (löytyy YouTubesta), jossa hän nimenomaan sanoi, että maailman talous tullaan kaatamaan alas ja antikristus ei voi nousta valtaan, ellei ensin luoda suuret ongelmat. Sieltä sitten nousee kätevästi myös ”maailman pelastaja” jossain vaiheessa, kuten ”hyväintekijä” Bill Gates leikkii sokeistanuiden ihmisten edessä olevansa, vaikka hän kuuluisi oikeasti nyt vankilaan."

        "
        TERVETULOA UUSIIN MAAILMAAN.

        Ihmiset eivät ole ymmärtäneet, että tämä pandemia (koska se on suunnitelma) on suunniteltu 18 kuukaudesta 2 vuoteen (Bill Gates on jo sanonut) kunnes se tuhoaa maat; kylvää tarpeeksi paniikkia ja aiheuttaa kurjuutta ja tuhoaa kaikki. kaikille maille hyväksymään ja tilaamaan Bill Gatesin pakolliset rokotteet ja sirut. ja silti alistuvat YK: n alun perin maailmanhallitus, joka lupaa hoitaa nykyisen pandemian ja ′′ tulevien virusten ′′ ja talouden, koska se on ainoa pelastus, jolla kaikki maat selviävät kriisistä ja tuhoavat karanteenin maailmassa.
        Sitten tulee talouden nollaus uuden talousjärjestelmän ja uuden maailmanhallinnon perustamiseen. koska he tajusivat, että nykyinen järjestelmä on kestämätön ja sillä on muutama päivä elinaikaa, krooninen ja parantumaton sairaus ja kohta se ′′ puhkeaa kupla ".

        Sitä varten eugeniikkarokote on mahdollisimman monen ihmisen eliminoimiseksi, sillä nollauksen jälkeen ei ole töitä niin monelle tai keinoa pitää kaikki.

        Eugeniikkarokotteesta (noin 2000 miljoonaa tai vähemmän) selviytyneet ovat 100 % kontrolloituja. Sirulle DNA nanotekniikan kanssa. Jotka voivat kontrolloida muun muassa aivotoimintaa, hermostoa ja hormonaalista järjestelmää.. Tämä ei ole teoriaa, patentoitua teknologiaa, jopa kryptovaluuttaa heikentämään ihmisten organismien kanssa
        siru istutettu.

        Bill Gatesin jo patentoima bitcoin-valuutta sekä siru, joka on yksi patentti. Tietenkin siitä tulee keskitetty bitcoin, vain keskuspankin ohjaama. tuo kolikko toimii vain sirun kanssa. kaikkea hallitsee kvantti supertietokone nimeltä suuri peto, joka on Brysselissä. Kiitos 5 G: n ja Elon Musk satelliittiverkoston nopeuden.
        Kaikkea mitä ihmiset tekevät tai sanovat, seurataan järjestelmää.

        Paavi lopettaa katolisen kirkon ja julistaa yhtenäisen uskonnon ainutlaatuiseksi koko maailmalle, El Crislam. muita ei sallita. Hän toimittaa tuon uuden uskonnon johtajuuden jälkeläisjohtaja aatelismustalle, satanistien kaivatulle antikristukselle, saatanan fyysiselle ruumiille maan päällä. mahdollisesti tuo sama on maailman presidentti.

        Kadu ja mene oikeaan Jeesuksen Kristuksen kanssa!! ၢ

        Aika alkaa juosta!! ၢ

        Jeesus Kristus murskaa saatanan ja hänen valtakuntansa!"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "
        TERVETULOA UUSIIN MAAILMAAN.

        Ihmiset eivät ole ymmärtäneet, että tämä pandemia (koska se on suunnitelma) on suunniteltu 18 kuukaudesta 2 vuoteen (Bill Gates on jo sanonut) kunnes se tuhoaa maat; kylvää tarpeeksi paniikkia ja aiheuttaa kurjuutta ja tuhoaa kaikki. kaikille maille hyväksymään ja tilaamaan Bill Gatesin pakolliset rokotteet ja sirut. ja silti alistuvat YK: n alun perin maailmanhallitus, joka lupaa hoitaa nykyisen pandemian ja ′′ tulevien virusten ′′ ja talouden, koska se on ainoa pelastus, jolla kaikki maat selviävät kriisistä ja tuhoavat karanteenin maailmassa.
        Sitten tulee talouden nollaus uuden talousjärjestelmän ja uuden maailmanhallinnon perustamiseen. koska he tajusivat, että nykyinen järjestelmä on kestämätön ja sillä on muutama päivä elinaikaa, krooninen ja parantumaton sairaus ja kohta se ′′ puhkeaa kupla ".

        Sitä varten eugeniikkarokote on mahdollisimman monen ihmisen eliminoimiseksi, sillä nollauksen jälkeen ei ole töitä niin monelle tai keinoa pitää kaikki.

        Eugeniikkarokotteesta (noin 2000 miljoonaa tai vähemmän) selviytyneet ovat 100 % kontrolloituja. Sirulle DNA nanotekniikan kanssa. Jotka voivat kontrolloida muun muassa aivotoimintaa, hermostoa ja hormonaalista järjestelmää.. Tämä ei ole teoriaa, patentoitua teknologiaa, jopa kryptovaluuttaa heikentämään ihmisten organismien kanssa
        siru istutettu.

        Bill Gatesin jo patentoima bitcoin-valuutta sekä siru, joka on yksi patentti. Tietenkin siitä tulee keskitetty bitcoin, vain keskuspankin ohjaama. tuo kolikko toimii vain sirun kanssa. kaikkea hallitsee kvantti supertietokone nimeltä suuri peto, joka on Brysselissä. Kiitos 5 G: n ja Elon Musk satelliittiverkoston nopeuden.
        Kaikkea mitä ihmiset tekevät tai sanovat, seurataan järjestelmää.

        Paavi lopettaa katolisen kirkon ja julistaa yhtenäisen uskonnon ainutlaatuiseksi koko maailmalle, El Crislam. muita ei sallita. Hän toimittaa tuon uuden uskonnon johtajuuden jälkeläisjohtaja aatelismustalle, satanistien kaivatulle antikristukselle, saatanan fyysiselle ruumiille maan päällä. mahdollisesti tuo sama on maailman presidentti.

        Kadu ja mene oikeaan Jeesuksen Kristuksen kanssa!! ၢ

        Aika alkaa juosta!! ၢ

        Jeesus Kristus murskaa saatanan ja hänen valtakuntansa!"

        ….mennään kovaa vauhtia kohti maailman laajuista kommunismia, fasismia, jota globalistit niin innolla vetää….

        Ei tuossa oo päätä eikä häntää


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuksu pitää facessa paatosta:
        "Harvinaisen selvä, mistä tässä keksityssä ”pandemiassa” on kyse. Maailma vedetään vaikka väkisin kohti maailmanlaajuista Kiina ja Pohjois-Korea menoa, ihmisten täydellä valvonnalla ja hallinnalla. En voi käsittää, miten suomalaiset vielä itse ovat mukana innolla tämän täytäänpanossa???? Anteeksi vaan mutta nyt sanon että kyllä on tyhmää jengiä!!!! Kaikki on suoraan nenän edessä ja silti ihminen yrittää kiistää nämä; tämä on Raamatun Ilmestyskirja luku 13. Mitä tulee lukemiini kristillisiin kirjoihin, niin pedonmerkki on ensin vapaaehtoinen ja myöhemmin pakollinen; mutta noudattaa tätä linjaa! Ja koska monet uskovatkin ihmiset yrittävät selittää naiivisti asiaa että kyseessä on ”lähimmäisen rakkaus” ja ”pelottavan viruksen” nimissä ”läheisten suojelu”, niin mennään kovaa vauhtia kohti maailman laajuista kommunismia, fasismia, jota globalistit niin innolla vetää ja kun huomataan että kaikki oikeudet onkin viety, maailman talous romahtanut täysin niin sitten on liian myöhäistä. Kaaoksesta pyritään tekemään ratkaisu, ”Hajota ja hallitse” periaate, suututtaa tämä ihmisten perusoikeuksien pois vieminen niin että ihmiset itse ovat siinä vielä mukana!!!!! David Wilkerson varoitti tästä vuonna 1986 puheessaan (löytyy YouTubesta), jossa hän nimenomaan sanoi, että maailman talous tullaan kaatamaan alas ja antikristus ei voi nousta valtaan, ellei ensin luoda suuret ongelmat. Sieltä sitten nousee kätevästi myös ”maailman pelastaja” jossain vaiheessa, kuten ”hyväintekijä” Bill Gates leikkii sokeistanuiden ihmisten edessä olevansa, vaikka hän kuuluisi oikeasti nyt vankilaan."

        Bill Gates on varmaan todella kova kommunisti joka inhoaa ja vihaa kaikkia rikkaita? Siksi Bill Gates on keksinyt tämän katalan juonen. Kaikki maailman rikkaat toivovat kommunismiin siirtymistä, vai?


    • Anonyymi

      Jaaha! Hullujenhuoneessa on avointen ovien päivä. Älkää raahatko Tunkin tekstejä tänne, jos teillä ei ole niistä mitään sanottavaa (koska teillä ei ole mielipiteitä).

      • Anonyymi

        Ei mua haittaa. Akkahan taitaa olla päästään sekaisin.


    • Anonyymi

      Oikeasti tuolle sekopäille syntyy kohta lapsi??

    • Anonyymi

      Tukiloinen postaa käsittämätöntä tekstiä, pää ihan sekasin. Onko se menossa psykkoosiin vai mitä … Jumala sitä ja gates tätä.

    • Anonyymi

      Eihän Tunkero saakaan kirjoittaa blogeja. Videot ilmeisesti kuitenkin julkaistaan. Niissä ei ole mitään uutta. Viimeisessäkään tuskin päästään synnytykseen. Myös kämppä ja sulho jäävät esittelemättä kun niitäkään ei ole.

    • Anonyymi

      MISSÄ KOIRAT???? Bruno-Bulldog joka oli niiiiiin leimautunut Tunkkiin on kuulema myyty.
      Kymmenen vuotta, 13 koiraa, lähes kaikki myyty tai kuolleet mystisesti. Ja tuollaiselle tulee lapsi ja ollaan että ooh aah Tunkista tulee ihana lempeä äiti??? Olet kaunis, säteilee, kaunistut päivä päivältä.
      Selvittäkää seiska, missä ovat Tunkin koirat!!!!

      • Anonyymi

        Ootko tosissasi? Onko Tuhnu ostanut joskus piskin itselleen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ootko tosissasi? Onko Tuhnu ostanut joskus piskin itselleen?

        Tänne ei sallita laittaa listaa Tunkin koirista. Mode poistaa sen heti.


    • Anonyymi

      Pitäisiköhän jonkun laittaa Sevenin aspaan sähköpostia ja kysyä, mitä mieltä he ovat siitä, että heidän nimissään kirjoittaa paitsi erittäin äärimmäisiä uskomuksia omaava myös valheellista, harhaanjohtavaa ja jopa vaarallista ”tietoa” julkisesti levittävä henkilö? Suurin osa ihmisistä vaan nauraa noille Tunkin NWO-sekoiluille, mutta mielestäNI se antaa vähän hölmön kuvan koko puljusta (ei sillä, että 6 1 olisi alunperinkään laadukas, mutta ymmärrätte varmaan). Tunnettu ja suhteellisen luettu julkaisu ottaa riveihinsä sekopään, jonka mielestä korona on ihmisen kehittelemä salajuoni, rokotteissa laitetaan siruja ja pedonmerkkejä, Saatanan kätyrit (mm. Bill Gates, Beyonce prinssi William, Obama ja kuningatar Elizabeth II) kuikuilevat jokaisen nurkan takaa. Toivottavasti Tunkin ei anneta paasata samaa hölynpölyä blogissa tai videoilla.

    • Anonyymi

      Tuksu älä ota rokotetta, älä käytä maskia. Pysy poissa Suomesta kun et yhtään lähimmäisestä välitä niin, että edes omaehtoista karanteenia noudattaisit. Isäsi on vanha ja sairas. Oikeudet ja velvollisuudet ne on meillä muillakin eikä oikeuksia vain Tuksulla.

    • Anonyymi

      Siis Solnassa.

    • Anonyymi

      Tukholma vai Solna.. Tästä asiasta on kuittailtu paljon. Asia ei ole aivan sama kuin pk-seudulla Helsinki tai Vantaa.

      Ruotsissa on sellainen läänijako, että siellä pääkaupunkiseudun kunnat kuuluvat Tukholman lääniin. Elikkä Solnan kunnassa asuva henkilö asuu Tukholman läänissä.

      Suomessa voi ihan hyvin sanoa asuvansa pk-seudulla, jos ei halua tarkentaa, missä pk-seudun kunnassa. Sama systeemi on Tanskassa, missä pääkaupunkiseutu on tuttu käsite.

      Ruotsissa vastaava asia todettaisiin sanomalla, että asuu Tukholman läänissä tai Tukholmassa. Sama periaate on Lontoossa, missä myös on Tukholman tavoin lukuisia pieniä kaupunkikuntia.

    • Anonyymi

      Kyllä olet viisas mutta väärässä yhteydessä.

    • Anonyymi

      Solnassa on yritetty räjäyttää kerrostalo. Hautausmaalla häpäistiin tuntien ajan kahta poikaa. Melkoinen pers´läpi koko paikka.

    • Anonyymi

      Tunkero aloitti tiineytensä kitukuukauden sekoilemalla Bill Gatesia vastaan. Uusi idoli on Ruotsin koronaguru Tegnell. Vanhan koulun laskennolla totean, että Suomessa olisi Tegnellin opeilla 4000 kuollutta enemmän kuin nyt on. Se on arvostettava asia.

    • Anonyymi

      Seveniin piti tulla dokumentteja Tuksun uudesta elämästä. Uusista ruotsalaisista kavereista, elämästä, kulttuurista jne. What? Missä? Where?? Really????

      Taas, taas, höpöhöpö.. Julia taivaassa Jeesuksen kanssa ja muuta tuttua pa*kaa. Olen newpornuskossa, ihanat uskovat vanhemmat, mun miealaton elämäNI miiamisessa plaaplaaplaa.

      Käsittämätön seveni. Jos haluaa tukea ”sairautta” voisi auttaa sitä hoitoon pääsyä.

    • Anonyymi

      Tästä synnytyksestä. Halusit keisarinleikkauksen,
      Minutkin leikattiin. puudutettiin navasta varpaisiin. Mitään rauhoittavia lääkkeitä ei annettu lapsen takia sillä leikkaus on lapselle erittäin vaarallista koska hengityselimet saavat shokin.
      Sain verenmyrkytyksen ja siksi sain olla peräti 7 huomio 7 päivää laitoksella johtuen suonensisäisistä penisiliineistä. Muussa tapauksessa äiti ja vauva potkitaan ulos vähintään kahden päivän jälkeen. Onnea Johanna, tulet tarviin sitä.

      • Anonyymi

        Suomessa sektiot yleensä tehdään epiduraalilla, koska nukutusaine vaikuttaa verenkierron kautta vauvaan.
        Mites kun tunkki ei anna rokottaa itseään? Ja kun on vuosien ajan käyttänyt ties mitä nappeja, tehoaako sairaalan puudutusaineet enää???


    • Anonyymi

      klo 3 viime yönä
      Johanna Mia Tukiainen
      Kyseessä ei ole koskaan ollutkaan ”ihmisten turvallisuus” vaan eliitin tekemä huijaus jossa tsekataan, miten hyvin ihmiset ovat kontrolloitavissa ja hallittavissa. En tiennyt tätä vielä viime kevään aikana mutta mitä enemmän tietoa saa, sitä selvemmäksi tämä tulee.

      Maskit ovat NWO:n eli New World Orderin ”initiation ritual” eli kyseessä on tietynlainen ihmisten hallitsemis rituaali, ja rokote johtaa kohti Ilmestyskirja 13 luvun pedonmerkkiä. Kun ihmiset pelon takia uskovat kaiken mitä sanotaan tai haluavat toimia kuten muut, niin sitä mennään sitten sokeana 🐐 vuohilaumana kohti vielä pahempaa. Jos ja kun on mahdollista itse vaikuttaa tähän, niin älkää hyvät ihmiset uskoko kaikkea mitä media ja uutiset syöttävät. USA:ssa sairaaloille on maksettu 17 000$ per potilas jos kuolinsyyksi on ilmoitettu ”korona” vaikka kuolinsyy oli täysin toinen.

      Lähde: Endtime.Signs, Awaiting.The.King, sekä Switzerland.Awekening ja Miri.P.Swiss.Truth. plus tuhannet muut (Instagram.) Maskit ovat osa systeemiä jota käytettiin myös orjien aikana. Se on NWO:n keino, he tekevät tämän askel kerrallaan koska ihmiset saadaan helpommin uskomaan valeet siten. He eivät voi tuoda kaikkea kerralla, vaan askeleittain. Niin tämä menee niin että ensin ei saa palvelua ilman maskia. Sitten tulee muutaman vuoden sisällä, ettei saa palvelua ilman merkkiä (pedonmerkkiä.)

      Siitä ei ole enää paluuta. Aihe on vakava koska jokainen joka ottaa merkin käteensä tai otsaansa, joutuu suoraan helvettiin kuoltuaan. Tämä lukee Raamatussa, Ilmestyskirja 13. Varmaan osa uskovistakin menee tähän lankaan, siksi on vieläkin tärkeämpää varoittaa. Tämä menee todennäköisesti näin: ensin maskit. Sitten rokote. Ja sitten pedonmerkki (RFID mikrosiru, tatuointi tms.merkki oikeaan käteen tai otsaan, jota ilman ei voi ostaa eikä myydä.) Todennäköisesti samat ihmiset jotka suostuvat kaikkeen muuhunkin, ottavat myös pedonmerkin.

      klo 6 aamulla
      Johanna Mia Tukiainen
      Olen käsittänyt asian niin että pedonmerkki on ensin vapaaehtoinen ja tulee pakolliseksi ylöstempauksen jälkeen. Näistä asioista pitää varoittaa etukäteen, uskon että kristityt voi mennä ihan hyvin lankaan myös.

      Aivan, se alkaa niin että ”se saa (antikristus saa) niin pienet kuin suuret, niin rikkaat kuin köyhät, ottamaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa.” Koronan covid19 ID henkilötunnisteessa 2020, on juuri se pedonmerkki joka on 060606, sama asia kuin 666. Ja rokotteessa toimii entsyymi nimeltä ”lusiferian” joka saa merkin hohtamaan.

      Eihän tuo voi enää selvemmäksi tulla. Eli rokotetta EI saa missään nimessä ottaa. Lisäksi korona rokote muuttaa pysyvästi ihmisen DNA:n.

      Milloin seiska tekee jutun näistä Tunkin uskispurskauksista?? Taitaa ollakin päätoimittaja samoilla linjoilla eli Gates on valehtelija ja paholainen.
      Seiska profiloituu tällaisten juttujen myötä.

      • Anonyymi

        JOS jonkinlainen lapsi syntyy, toivottavsti lastensuojelun porukat ovat valppaana!!


      • Anonyymi

        Tunkki: … Koronan covid19 ID henkilötunnisteessa 2020, on juuri se pedonmerkki joka on 060606, sama asia kuin 666. Ja rokotteessa toimii entsyymi nimeltä ”lusiferian” joka saa merkin hohtamaan. Eihän tuo voi enää selvemmäksi tulla. Eli rokotetta EI saa missään nimessä ottaa. Lisäksi korona rokote muuttaa pysyvästi ihmisen DNA:n.

        Siis mitä mä just luin.................?????


    • Anonyymi

      Tuollaisia höpinöitä luritteleva täti-ihminen ei taatusti synnytä tällä eikä ensi viikolla. Lihavuus ei ole sama asia kuin raskaus.

      • Anonyymi

        Eihän seiskalla ole mitään vastuuta siitä, mitä heille bloggaava "julkkis" lurittelee. J a pelkäävät tunkkia.


    • Anonyymi

      Että Tunkki kehtaakin... Suomessa terveydenhoitohenkilöstö on uurastanut hoitaen potilaita ja tehnyt kaikkensa, että mahdollisimman moni selviäisi tartunnasta.
      Vähätteleekö heidän panostaan? On kyllä haukkunut suomalaiset sairaan- ja lähihoitajat kateellisiksi näädiksi.
      Mutta tämän mielestä antaa mennä vaan, jos rukoilu ei auta niin anti mennä.
      Kylläpä malarian aikaan sairaala kelpasi, vaikka silloin tyhmyyttään ei ottanut malarialääkkeitä etukäteen ja mukaansa.

    • Anonyymi

      Tunkista ei tiedä, vaikka se tällä viikolla ilmoittaisi että keisarinleikkaus on lykätty tuonnemmaksi. Mitään valmistautumisen tunnelmaa sillä ei ole synnyttämistä kohtaan.

    • Anonyymi

      "Woke up feeling like ”No weapons against me shall prosper.” Ajattelin olla kirjoittamatta tästä mutta eräällä nettisivustolla ”keskustelut” jotka ovat oikeasti Suomen lain vastaisia (näin ollen tein siitä vihdoinkin rikosilmoituksen ja jos se ei etene eteenpäin niin otan käyttöön erään lakimiehen joka hoiti hyvin putkeen aiemminkin jutun) kyseessä ei ole enää päästään sairaat ihmiset (vaikka sitä he ovat, erittäin kipeitä) vaan kyseessä on huorittelu, nimittely, haukkuminen, vihapuhe, laittomat uhkailut, yksityiselämän häirintä, itseasiassa kaikki jotka täyttävät rikosten tunnusmerkit. Kyseisestä palstasta on tietysti vastuussa sekä moderaattori että lehden päätoimittaja. En ala yksittäisiä nimiä jahtaamaan vaikka tiedän osan henkilöllisyyden. Kyseiset räävittömät tekstit olivat villinä vapaana netissä yli 10 vuotta sitten ja silloinkin se oli laitonta. Nyt osa ihmisistä yrittää pyörittää vielä samaa levyä kun ei keksitä enää mitään uutta, väännetään sitä henk.koht.ihmissuhteistani, raskaudesta ja kaikesta mahd.mikä osoittaa nimenomaan suomalaisten oman pahan olon ja vakavat psyykkiset ongelmat. Vaikka niin onkin, mikään ei oikeuta sellaisiin teksteihin. Jos ajatellaan rahallisesti, niin kyseisten nettikirjoit.olisi sopivaa maksaa sellaiset 20 000e vahingonkorvausta, ihan minim. Ruotsissa on erittäin hyvä TV ohjelma ”Trolljägaren” jollainen pitäisi ehdottomasti tulla Suomeen. Siellä mellastaa niin sairaat ihmiset että ohjelma jossa mennään kyseisten kirjoit.kotiovelle olisi ihan vähintä mitä voi tehdä. Suojelen vieläkin tarkem.yksityiselämääni kun suomal.ovat niin sairaita (tällä en tarkoita tietysti kaikkia mutta osaa jotka ovat liian kovaa äänessä.) Kunnianloukkaus on asia joka ei koske vain tiettyä kansanryhmää, sen pitää koskea kaikkia. Kun käytetään siihen mediaa, niin asiasta tulee törkeä. En voi antaa tietyn palstan vain jatkaa toimintaansa, se on kuin suuri sikalauma ilman mitään valvontaa, todennäk.moderaattori on itse mukana haukkumassa aikansa kuluksi. Voin toki alkaa julkaisemaan myös nettihaukkujien omia kuvia ja nimiä, niin näkee miten raukkamaista toimintaa osa naisista harrastaa jotka ovat katkeria omaan elämäänsä ja täynnä vihaa. #nettiviha"

      Mitä se lakimies käytännössä sai aikaan? Sovittelun, jolla sait pari tonnia?

      Joopa joo…koko yksityiselämä on myyty Sevenille ja pilu-ja tissikuvia on jaettu kenkien toivossa. Ei ole ressukalla varaa ostaa uusia kenkiä, vaan hänen pitää lähetellä rivoja kuvia itsestään. Jo Myhyn aikana hän myi kaiken yksityiselämänsä julkisuuteen, ja sitten hän siirtyi Sevenin palkkalistalle. On myyty Sevenille iloinen perhetapahtuma. Sai hieman rahaa rättien osteluun. Kehtaa vielä väittää, että hän on yksityishenkilö. Henkilö jonka brändiarvo on kertomansa mukaan Nokian luokkaa.

      Tuksulla ei ole enää mitään kunniaa, mitä voisi loukata. Ei ole työpaikkaa tai tuloja, jotka voisi ”valheellisten väittämien” takia menettää toisin kuin Vellillä, jolta olisi voinut vaikka mennä duuni alta Tunkin pedofiiliväitösten takia. Tunkimo on itse jakanut kaiken elämästään julkisesti ja vaikka sometilit ovat kaiketi yksityisiä, hän hyväksyy seuraajakseen ihan kenet tahansa. Julkkikset joutuvat tekemään enemmän töitä pitääkseen yksityiselämänsä yksityisenä, olemaan todella tarkkoja siitä mitä jakavat ja kenet hyväksyvät seuraajikseen, vaikka miten olisikin enemmän sitä Ö-luokkaa. Itse se on pilannut maineensa ja kunniansa.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      74
      3440
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2912
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      25
      2790
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2688
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      22
      2594
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2395
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      233
      1962
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1827
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      42
      1733
    10. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      154
      1596
    Aihe